Aynen canım çok sevindim senin adınaCok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu
Yaa sorma
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir
Çattık valla
Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte
Maşallah minnoşa
Gözün aydn cnm az kaldı
Canım bebeğin kilosu ne kadar acaba bide haftasıyla uyumlu mu seninle aynıyız ya ben geçen hafta sıkıntılı bi kontrol geçirmiştim o sebepten soruyorum yanlış anlamaCok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu
Yaa sorma
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir
Çattık valla
Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte
Maşallah minnoşa
Gözün aydn cnm az kaldı
Çıktım kızlar doktordan, dediğim gibi nst de hep 50 üstünde cikti
Bebisim 2236 gr olmuş ve baş asaga. Ellerini emiyordu oğlusum
Maşallah kızlar sağlıcakla gelsin kuzucuklarınızSelam kızlar
Benm minnoş maşallah boyu posu yerinde
İkinci nst bağlanışımda yine 15 hareket etmeki.. Kadın dediki edene kdar burdan çıkmak yok
Tam artk sinirden asabım bozuldu kahkaha attm, baktm hareket edio..resmen beni sinirlendiği için sevinen bir zilli geliyor sanırım hayata
Neyseki sonraki ettiki nst odasında sabahlamak zorunda kalmadım
Şimdi gaz çkaramamaktan daha cok korkar oldm
Benm gebelikten herşey beklenir
Cnm olurmu ne demek yanlş anlamak istediğini sorabilirsinCanım bebeğin kilosu ne kadar acaba bide haftasıyla uyumlu mu seninle aynıyız ya ben geçen hafta sıkıntılı bi kontrol geçirmiştim o sebepten soruyorum yanlış anlama
Bende zaten çok gerildimMaşallah kızlar sağlıcakla gelsin kuzucuklarınızusgde herşey normalse aslında nst pekte gerek yokmuş onu anladım B BaSa86 sancın cıktığı halde önemsememesiyle emin oldum
Benim doktor 38 haftaya kadar bekletiyor nst girmemi. Ara ara sancım olduğunu söylememe rağmenusgde normal görüyor herşeyi demekki ilki de öyle olmuştu anlamadım bu işten neye göre nst istiyorlar..
Neyse artık sizler girdikçe gelişmelerinizi okurum bende ne yapayım
Açılma olmadığı için riskli değil zaten 3. Bebis ağrıların normal diyor hep.Maşallah kızlar sağlıcakla gelsin kuzucuklarınızusgde herşey normalse aslında nst pekte gerek yokmuş onu anladım B BaSa86 sancın cıktığı halde önemsememesiyle emin oldum
Benim doktor 38 haftaya kadar bekletiyor nst girmemi. Ara ara sancım olduğunu söylememe rağmenusgde normal görüyor herşeyi demekki ilki de öyle olmuştu anlamadım bu işten neye göre nst istiyorlar..
Neyse artık sizler girdikçe gelişmelerinizi okurum bende ne yapayım
Cnm olurmu ne demek yanlş anlamak istediğini sorabilirsin
Evet kuzum 2 kilo.. Haftasıyla uyumlu dedi dr
Boyu kısa dedi..
Ama bende eşimde uzun değiliz..
Genetik dedi
Bende zaten çok gerildim
Benm kız karnına dokunduğmdada oynamaz
Dokunulmayo sevmior özgür kız
Cihaz bağlanınca geriliyor sanırım
Zor oynadı.. En iyisi bencede usgde normalse bence gerek yk..
Ama bazen sancı olsada hissedilmiyormş
O yüzden önemliymil nst
Heh işte o durumdan dolayı nst önemli aslında..Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Çok fena bu yeni nesil doğmadan oynatıyorlar minnak parmaklarında bizi
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum.Açılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..
B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yaniAçılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?
Önce idrar alıyorlar burda sonra kan sonrada nst giriyorsun. Bunlar olduktan sonra sonuçlarla doktora gidiyorum.Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Çok fena bu yeni nesil doğmadan oynatıyorlar minnak parmaklarında bizi
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum.Açılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..
B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yaniAçılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?
beni tetanoz aşısı dışında asla çağırmadılar sizi çağırıp neye bakıolar kızlarGebe izlenimin vardir canim son
Idrar,kan ,bebeğin kalp atisini , tansiyon odem oluşumu var mi yok mu kilo olcumu gibi standart şeylercanimbeni tetanoz aşısı dışında asla çağırmadılar sizi çağırıp neye bakıolar kızlar
Acı hissetmesin ama duyarsın herseyi. Birde bebisi çıkartırkene salanirsin biraz. Arkadaşlarımda duyduğum kadarıyla bu bilgiler... Ama Bebişini hemen görürsün.... Ve bence bu herşeye değerKızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim
Ay dayan oglum az daha deAmin inşallah
Amin,
Açılma yok çok şükür cnm. Geçende aynıydı. Nerdeyse 50 altına hiç inmedi sancım.... Açılma olmadığı için ä, kafaya takmıyorum.
Bir yandan evet hemen görürüm ama çok korkuyorum neden bilmiyorum. Bebek narkoz alsın istemiyorum dedi solunum sıkıntısı oluyor o yüzden belden dedi ama bilmiyorum pazartesi sabahı kararlastiralim dediAcı hissetmesin ama duyarsın herseyi. Birde bebisi çıkartırkene salanirsin biraz. Arkadaşlarımda duyduğum kadarıyla bu bilgiler... Ama Bebişini hemen görürsün.... Ve bence bu herşeye değer
Bence ameliyatla olursa en iyisi belden uyusmali olan canim bebeginle direk etkilesime giriyorsun ve tamamen uyutulunca direk aciyla uyaniyor mussun bunda 6 7 saat aci sizi olmuyormus duyduklarim bunlarKızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim
Bu ayin 14 une mi gun verdi canimBir yandan evet hemen görürüm ama çok korkuyorum neden bilmiyorum. Bebek narkoz alsın istemiyorum dedi solunum sıkıntısı oluyor o yüzden belden dedi ama bilmiyorum pazartesi sabahı kararlastiralim dedi
süper yoğun bir sağlık ocağı değil mi? mesela gittiğinde nasıl kalabalık oluo mu canımIdrar,kan ,bebeğin kalp atisini , tansiyon odem oluşumu var mi yok mu kilo olcumu gibi standart şeylercanim
Eşimde belden aşağı uyussun diyor Dr çok ısrarcı. Şekerim de var belki o açıdan da tam uyutmak istemiyor. Belden aşağı uyussun daha iyi diyorsunuz yani sizde. Ama çok korkuyorumBence ameliyatla olursa en iyisi belden uyusmali olan canim bebeginle direk etkilesime giriyorsun ve tamamen uyutulunca direk aciyla uyaniyor mussun bunda 6 7 saat aci sizi olmuyormus duyduklarim bunlar
Aynen canim beni de tetanoz dışında çağırmadılar . Ben de şaşıp kalıyorum burda yok saglik ocagindan cagirdilar yok şu tahlili yaptilar falan denilincebeni tetanoz aşısı dışında asla çağırmadılar sizi çağırıp neye bakıolar kızlar