2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İYİ akşamlar hanımlar benim sağ tarafım ağrıyor kasığıma kadar dün gece sola dönüp uyumaya çalıştım ama sağ tarafım ağrıyordu bu gün gün içinde de ağrıdı yani bebek hareket ediyor acaba böyle olan var mı aranızda 🤔 şu bebek dönmesi mi oluyor acaba 😅 yani dönüyor mu ondan mı
Dönüyorda olabilir beňimki bayadır baş aşağı ama geçen hafta çarşamba gecesi çok sert ve farklı hareket ediyordu ertesi gün kontrole gittiğimde doktor yüzünü dönmüş dedi o günden beri sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor kendini kasıyor karnım taş gibi oluyor ve hareket ederken elini kolunu hissediyorum elimin altında

Benim bebegim 31. haftasindan itibaren aşağıda. Ama daha dönmedi ve kanala girmedi. Sizinki de asagi inmiştir ama belki daha kanala girmemiştir. Hepsi normal kabul ediliyor bunlarin.
Aşağı inmesi kanala girmesi gibi düşündüm bende. Erken doğum belirtisi olabilir mi dedim.haftaya kontrolde doktor ne diyecek bakalım aşağımi inmiş kanalami girmiş 😄

Başından beri buradayız seninle canım ara arada olsakl sohbetlendik inşallah hakkında hayırlısı olsun bebişin ve senin için hangisi hayırlısıysa öyle olsun🤲🤗 haftalarimizda aynı senin bebiş şuan kaç kg canım bide baş geliş mi duruyor gerçi sezeryan sanırım planlı olduğuna göre farketmez
Amin canım benim çok sağol inşallah öyle olur hepimiz içinde 💜, evet 30 haftalıkken baş geliş değildi ama şuan baş geliş, cokda bı önemi yok dediğim gibi sezeryan olacağı için 🙈. Şuan 3 kiloymuş canım bugün gittim 37 haftalık ile uyumlu çıktı ama adet tarihime göre 34+3 üm, evet seninle aynıyız biz 😊

Yok kuzum şeker yok 3 farklı doktora gittim 3 üde şekerden şüphelendi ama yok test filan yapıldı. Balık yağı kullanıyorum bebeğe yarıyor sanırım o yaptı. Evet evet ilkide sezeryandı
Ozaman maşallahı var bebeğinizin 🧿😊hem madem doğum sezaryen olacak neden erken almak istiyorki anlamadım.en azından bi 37.haftasına gelseydi bebek.heralde böyle bi durumla ben karşılaşmış olsaydım kabul etmezdim nasıl olsa sezaryen olucam yani.tabi herşeyden önce bebeğin sağlığı önemli olan.balık yağı ne kullanıyorsun?bende takviye olarak regenesis max kullanıyorum.ptesi günü randevum var bakalım bize ne diyecek doktorumuz 🙄

Kusmuğu soluk borusuna kaçıyor olabilir geldi. Fazla mı yiyor acaba ? Doktora götürdün mü ne dedi?
Bebeği beslerken kafası yukarda besleyin. Bide yatırdığınız da da kafası yukarda olsun. Reflü yatağı alabilirsiniz. Ya da yatağın baş kısmını alttan bişeyle destekleyebilirsin canım.
Canım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini

Canım saolasın bebegimi dün yatırdık yine sanki kusmasını yutar gibi oluyor hık hık ediyordu nefes alamaz gibi oluyordu yatış yaptılar gòzlemlicekler neden oluyor diye
Geçmiş olsn cnm.. Olsn minnoş güçlü
Bunuda atlatacak..
Rezene içiyormusun? İyi geliyor diyorlar süt için

Evet uyumak çok iyi geliyor, sancılar kesilince.... Bir Ohhh cekiyorsun😉
Başta vermiyorlar cnm. Yani onlar biliyor zamanını. Başta verirlerse etkisi geçiyor doğuma doğru.
Ayarlaması i onlar yapior. Tabi söyle ona göre anestezi doktorları ona göre hazırlık yaparlar.
Ben bugün telefonla konuştum hastaneye, koronadan dolayı eşimin girmesi ve görüş saatlerini öğrenmek icin
Ne dedıler bıldığım kadarıyla doğumda eşimiz yanımızda olabiliyor. Görüş saati varmıymış. Hastanede yalnız olma ihtimalimi dusununce cok stres oluyorum inşallah biz doğum yapana kadar biraz daha rahatlar

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ah ya icim yandi cok uzuldum. Allah sabir versin. Cok uzuldum. Insallah en kisa surede toparlanirsnz. Saglikla yeri dolar insallah. Allah yardmcnz olsun. Dua etcm bn szn icin. 😪

Ne dedıler bıldığım kadarıyla doğumda eşimiz yanımızda olabiliyor. Görüş saati varmıymış. Hastanede yalnız olma ihtimalimi dusununce cok stres oluyorum inşallah biz doğum yapana kadar biraz daha rahatlar
Doğum anında yanında ola biliyormuş cnm ve günde 45 dk görüş saati varmış. Korkma hemşireler yardım ediyor refakatçi hiç lazım olmuyor.
Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Cnm Allah sabır versin. Cennete seninde bir bekleyenin var artık. Taktir allahtan, elimizden hiç birsey gelmez. Ne destekte senin acın hafiflemez.
Basin sagolsun. 😭

X