2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kizlar🌺🌺🌺
Lekelenmem devam ediyor bugün bütün gün yatacağım hava da yağmurlu zaten. Temizlik bile yapılmaz. Kitap okuyacağımm. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğiz sizce duyulur mu 5+5 olmuş olacak 0.94cmdi çarşambaya kaç olur? Çok endişeliyim korkuyorum 🙏 İnşallah seneye bu günlerde bebislerimizle uğraşıriz kafamızı bile kaşiyamayiz şimdiden çok sabırsızlanıyorum minik fasulyeme kavuşmak için 🙏😍 kimseyle paylaşmayacağız bir süre geçinceye kadar sizler ne yaptınız 🙏
Insallah sağlıkla ilerlesin. Ben cuma günü duydum kalp atışını, 6+6 da. Vajinadan duyduk. Karindan belki duyulmayabilir ama vajinadan duyulur bence. Sevgiler

Ah canım ben sarhoş gibi oluyorum ayakta uyuyorum resmen bazen yanlış bile konuşuyorum herkesi aynı etkilemez ama bende böyle yan etki yapti

Canım benim doktorumda dün verdi başladım kullanmaya ama kanal yoldan alıyorum ağızdan alırsan seni sersem yapar vajinal yoldan al demişti
Gunde 2 tane mi iciyorsunuz?
Ya keske bana da deseydi doktor. Ben buralarda okumustum ama unutmusum yan etkilerini eşim anladi ilac mi yapiyo acaba diye. Boyle bisey yok yaaa 23.30dan sonra baska bi aleme geçtim sanki...
Ben bu sabah icmedim aksam yatmadan icicem doktoru da hemen yarın arayip sorcam vajinal alsam olur mu diye.
Haftasonu 2 önemli sınavım var çünkü 😖

Bnm iki gün önce kahverengi akıntım oldu bnde korktum ama yerleşme kanamasıdır kiminde hiç olmaz kiminde çok kiminde az olur taze kan olmadığı ve şiddetli ağrın olmadığı sürece korkma
Biraz ağrım da var aslında ama rahim genişlediği için normalmiş biraz araştırma yaptım. Tabiki öyle dayanılmaz derecede değil 🙏
Insallah sağlıkla ilerlesin. Ben cuma günü duydum kalp atışını, 6+6 da. Vajinadan duyduk. Karindan belki duyulmayabilir ama vajinadan duyulur bence Sevgiler
Çarşamba günü 5+5 olacak inşallah sağlıkla ilerlesin de sonraki hafta duyarız ben yine bu hafta gideyim bir baksın 🙏
Ya keske bana da deseydi doktor. Ben buralarda okumustum ama unutmusum yan etkilerini eşim anladi ilac mi yapiyo acaba diye. Boyle bisey yok yaaa 23.30dan sonra baska bi aleme geçtim sanki...
Ben bu sabah icmedim aksam yatmadan icicem doktoru da hemen yarın arayip sorcam vajinal alsam olur mu diye.
Günde iki tane içiyorum açıkçası ders anlatmakta sıkıntı çektiğim günler oldu. Ama bazen olmuyor normal hayatına devam edebiliyorum🙏 doktorunla konuş zaten leken yoksa düşük tehlikesi yoksa bence hiç kullanma çünkü doktorlar normal doğumu zorlaştırdığını söylüyor 🙏

Bişey sormak istiyorum, ben batmandayim eşimin görevinden dolayı. Bugün burada özel bir hastaneye gittik 65 TL muayene ücreti güzel hoş ilgilendiler doktor kan istedi vezneye indik tahlil ücretini ödemek için 265 TL tahlil ücreti istediler yani muayene ücreti 65 iken sadece kan tahlili için bukadar ücret çok degilmi sizcede? Ben vermedim kan hafta için devlet Hastanesi'nde kan versem cumartesi yine özele doktoruma göstersem sonuçları sıkıntı olurmu ? İstediği kan listesi elimde zaten.
Bende özele gittim canım sağlık ocagında yaptım kanların hepsini baktı bi sıkıntı yok istersen devlette yada sağlık ocagında yapabilirsin gösterirsin bizim sağlık ocagında bi tek idrar tahlili yok onuda randevu alıp devlette yaptırcam kanlara bakıyorlar yani hatta ben dedim sağlık ocagında yapcam tamam dedi kanları verdi bana yaptırdım

Günaydın. Progestan kullananlar bi bakabilir mi?
Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya
Baş dönmesi yapıyormuş bendede oluyor canım

Ben de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandan
Soracağın şeyleri telefonuna kayıt etmek süper olur. Ben hep öyle yaparım heyecandan kesin unuturum bazı şeyleri çünkü.😊 Aklıma geldikçe yazıyorum telefonuma, doktoruma gidince soruyorum.

Biraz ağrım da var aslında ama rahim genişlediği için normalmiş biraz araştırma yaptım. Tabiki öyle dayanılmaz derecede değil 🙏

Çarşamba günü 5+5 olacak inşallah sağlıkla ilerlesin de sonraki hafta duyarız ben yine bu hafta gideyim bir baksın 🙏

Günde iki tane içiyorum açıkçası ders anlatmakta sıkıntı çektiğim günler oldu. Ama bazen olmuyor normal hayatına devam edebiliyorum🙏 doktorunla konuş zaten leken yoksa düşük tehlikesi yoksa bence hiç kullanma çünkü doktorlar normal doğumu zorlaştırdığını söylüyor

Günde iki tane içiyorum açıkçası ders anlatmakta sıkıntı çektiğim günler oldu. Ama bazen olmuyor normal hayatına devam edebiliyorum🙏 doktorunla konuş zaten leken yoksa düşük tehlikesi yoksa bence hiç kullanma çünkü doktorlar normal doğumu zorlaştırdığını söylüyor 🙏
Ben dün aksam kendimden geçtim resmen ya hayal meyal esimin burun deliklerime kolonya sürdüğünü hatırlıyorum. Yine iyi idare ettik bence durumu. Normal dogumu zorlaştırdığını bilmiyordum. Siz ne icin kullanıyorsunuz tam olarak?
Bende kanama oldugu icin verdi ama dıştan hicbir leke vs yok. Bu rahimdeki kanama da normalmis sanirim zaten. Baska doktora da mi danışmalıyım sizce ya

Eczacıya da sordum kullandıktan sonra su içebilir miyim diye oda vajinal yoldan mı alıcaksınız ağızdan mı diye sordu

Günaydın. Progestan kullananlar bi bakabilir mi?
Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya
dr uuzla görüşün eğer çok yan etki yaparsa vajinal kullandırabiliyor dr lar

Kizlar mide bulantim artti cok kotuyum szde durumlar nasil afedersiniz istifrada edemiyorum
Ben dün çok kötüydü hatta hamilelik depresyonu na mi girdim diye düşündüm gün boyu bulantı sersemlik baş ağrısı . Bugün iyiyim ama yanliz kalınca kendimi dinleyince yine hafif bulantım oluyor

Arkadaşlar mrb hamile olduğunu yeni öğrendim 4 haftalık gözüküyor. Ama iki sabahtır uyandığımda peçeteyle silince bir iki damla kan geliyor sonra gün boyu bişey yok. Normal mi acaba. Ilk hamileligim. Doktor randevumda 23 unde onada soramıyorum 😔

Merhaba değerli anne adayları,

Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.

Saygılarımla
ÜYE ADISATDOĞUM TARİHİYAŞÇOCUK SAYISIŞEHİR
@nervouscookie11 Eylül03.07.202127ikinci çocukbursa
@duyguyigitemre20 Eylültemmuz başı28ilk çocukmersin
@HzafanrR23 Eylül30.06.202124ikinci çocukeskişehir
@htccc441023 Eylül01.07.202125ilk çocukmalatya
@MelodiXX25 Eylül02.07.202125ilk çocukistanbul
G GazininGamzesi 26 Eylül03.07.202123ilk çocukburdur
Kelebekk3404 Kelebekk3404 26 Eylül10.07.202125ilk çocukağrı
@herkesgitsinsenkal27 Eylül04.07.202128ilk çocukyurt dışı
@Beyrun 27 Eylül04.07.202134ilk çocukistanbul
@Tatlibebish28 Eylül05.07.202134ikinci çocukeskişehir