- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Yok canım ya bence vücut yapısı ile alakalı bir durum oğlumda da öyle olmuştum benAma senin ikinci bebegin ya ondandir canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya bence vücut yapısı ile alakalı bir durum oğlumda da öyle olmuştum benAma senin ikinci bebegin ya ondandir canim
Haftaya persembe insallah gun sayiyorummKızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
Ben doktoruma sordum bana adet tarihimi baz aalacaklarini soyledilerrBen de aslında bu cuma 24 oluyordum doktorda 24+4 çıktı zaten gebeliğin başından beri ileriden gidiyor doktor raporu verdi. Maalesef 32 den sonra ne olacak bilmiyorum Öğretmen istemişler gelseydi eğer bana hiç vermeyeceklerdi. Okulda şu an 3 kişi izinde tek benim branşta sıkıntı oldu.
ozaman sodo krem en mantıklısı indirim günleri var e bebekte sepete eklim aklımdayken saol canım mantıklı.Login • Instagram önermiyor doktorlar zeytinyağını canım, bak paylaştığım linkdeki pediatri doktoru zararlarını yazmış zeytinyağının. Yine tercih senin ama bana sorarsan kullanma derim. Tabikide çok çok faydaları var ama bebeklere önerilmiyor.
Anladım benimki de ilerden gidiyordu doktor öyle yapamayız doğumda sıkıntı olur dedi zaten de bebek tam haftasini bulmuştu yani gerilemişti. Neyse sağlık olsun da zor işler bunlarBen de aslında bu cuma 24 oluyordum doktorda 24+4 çıktı zaten gebeliğin başından beri ileriden gidiyor doktor raporu verdi. Maalesef 32 den sonra ne olacak bilmiyorum Öğretmen istemişler gelseydi eğer bana hiç vermeyeceklerdi. Okulda şu an 3 kişi izinde tek benim branşta sıkıntı oldu.
Saol canım dikkat edicem artıkYemeyi aksat suyu aksatma canim allah korusun
Gecmis olsun biz bitirdik cok sukurGünaydın hanımlar az önce tetanoz iğnemin ilk dozunu aldım kan idrar da aldılar yarın sonucum çıkıcak inşallah temiz çıkar 26 nisanda ikinci dozum verilecek
markası nedir acaba. Bide kaç kg kadar oluyor biliyor musun. Hemen hemen kaç yaşına denk geliyor.Sagolun kızlar. Internettin aldım. Çok uygundu.
Güle güle kullanın.Kızlar bunlarda benim aldıklarım ilk çocuğumda en çok ihtiyacım olanları aldım şimdilik
Aynen canım bana da öyle dedi o yüzden bu hafta da çalışıyorumBen doktoruma sordum bana adet tarihimi baz aalacaklarini soyledilerr
Öğretmen arkadaşlar 24 haftalık idari izinde ekders yatıyor mu? Yanlış anlamayın lütfen, bu sıralar durumlar kolay değil..Kızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
Masallah prensese canımGünaydın kızlar.
Doktora gittim bende 490 gram kızım. Doktor farklı bir ilçeden gelen iyi bir doktor.
200 hastası varmış bugün
markası nedir acaba. Bide kaç kg kadar oluyor biliyor musun. Hemen hemen kaç yaşına denk geliyor.
Güle güle kullanın.
Masallah prensese canım
Detaylı için ne dedi
Takip et bulursun inşallahYeşil alan açtım. Perinatoloji direk randevu alabilirsin dedi. Şuan için randevu gözükmüyor.
Bende bu gün yaptırdım tetenoz için gittim sağlık ocağı doktorum idrarda kanda aldı ay inşallah temiz çıkar benimde Sende bol su içmeye dikkat et inşallah geçerHanımlar arada idrar tahlili yaptırın benim bir şikayetim yoktu seker yüklemesi yapılırken idrar da istedi doktor onda çıktı idrar da enfeksiyon dikkat edin ay 1 yaptırün idrar doktorlar istemesede yaptırın ben de ne yanma ne agrı ne sızı hiç birsey yoktu idrarda enfeksiyon çıktı
Ayy darısı bana inşallah ikinci dozda 26+3 olucaz geç değil değil mi ilk dozum yani bu gün 21+5 teyimGecmis olsun biz bitirdik cok sukur
Benimde vardı iki kızımda. Benimkinin markası manduca ydi. Çok memnundum. Ortopedik ve yeni doğan içinde kafa tarafı genisliyor du. Şimdi tekrar alacağım inşallah indirimi bekliyorum.Kızımda normal bir marka kullanmıştım kanguruyu ama çok yardımcı olmuştu.İlk 6 ay kullanılan araba pusetlerinde deli gibi ağlıyordu. Bende kanguru deneyim demiştim çünkü dışarı çıkamıyordum deli gibi ağlardı.Kanguruyu alınca çok sevmişti içinde olduğu sürece uyurdu kucağımda. O yüzden bu bebişte biraz daha iyi bir marka tercih ettim hem benim belim çok ağrımasın hemde hava alan bişey olsun diye ama kullananlar çok memnun.
Öğreniyoruz işte hep birlikte cnm....Bilmemek çok zor İyiki deneyimli anneler var
Günaydın kızlar.
Doktora gittim bende 490 gram kızım. Doktor farklı bir ilçeden gelen iyi bir doktor.
200 hastası varmış bugün
markası nedir acaba. Bide kaç kg kadar oluyor biliyor musun. Hemen hemen kaç yaşına denk geliyor.
Güle güle kullanın.