2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimde vardı iki kızımda. Benimkinin markası manduca ydi. Çok memnundum. Ortopedik ve yeni doğan içinde kafa tarafı genisliyor du. Şimdi tekrar alacağım inşallah indirimi bekliyorum.

Öğreniyoruz işte hep birlikte cnm....

Gözün aydın maşallah bebisine. Kaç haftalık sin cnm. Benimde bugün randevum var insallah 🥰

Alman markası cnm tr de yok, baktim. 3,5 yaşına kadar yazıyor (22 kiloya kadarmış) Hem normal arabada oluyor, hem pusetide var, hemde ilk doğduğunda yatıyor. Sinekligi, yagmurlugu ve çantasında var.

21 hafta 6 gün lük.
Bebebk arabsı puset hala ne alacağıma karar veremedim.
Puseti oto koltuğu olarakta kullanabiliyorum değil mi? benim önceliğim şuan oto koltuğu.

Hepsi kullanilmiyor canim o zaman iyi arastirman gerekiyor
Yani tr yi bilmem ama buradakiler in hepsi oto koltuğu olarak kullanıyor. İlk defa duyuyorum. 🙈
kız :KK200: İsim düşünmedik henüz. Sizin cinsiyeti ne :KK37:
Oto koltuğu olarak kaç kg kadar kullanabilirim acaba.
Gidip bira mağaza gezmem lazım. :KK39:
Benimkide kız cnm. 3. Prensesimiz 🥰
Ben çoğu zmn 10 ayliga kadar kulaniyorum. Ama ilk kızım daha erken başka bir koltuğa otururdum çünkü bulaniyordu 🙈 kusan bir çocuktu.

Ben kahve ve sigara tiryakisi biri olarak hamileligimden beri agzima bir tane surmedim ama menengic kahvesi iciyorum haftada bir kere filan kafeinsiz diye oda zarari yok dedi doktorum o yuzden onuda

Aa menegic kahvesi kafeinsiz miymis hic bilmiyodum ya bakayim bi
Ben de kahve sigara tiryakisiydim. Kahve tetikliyor da isin asli hic icmemek lazim. Yabi her gun bi tane icsem kesin dayanamam sigara da icerim. Boyle haftada 1 iyi :)

kızlar mayısta bayramda uçakla istanbula gidesim var sıkıntı olurmu acaba 7 ayda kız kulesinde foto çeklim diebişi olurmu

Aa menegic kahvesi kafeinsiz miymis hic bilmiyodum ya bakayim bi
Ben de kahve sigara tiryakisiydim. Kahve tetikliyor da isin asli hic icmemek lazim. Yabi her gun bi tane icsem kesin dayanamam sigara da icerim. Boyle haftada 1 iyi :)
Aynen normal kahve sigarayi cagristiryor kokusunu bile hic duymamaya çalışıyorum 😊

Kızlarrr benim ayrıntılı ultrason randevusu 23 haftama denk geliyor bir sorun olmaz demi geç değildir inşallah.

200 hasta mi 😯 nasil bakıyorlar 1 günde
Günaydın kızlar.
Doktora gittim bende 490 gram kızım. Doktor farklı bir ilçeden gelen iyi bir doktor.
200 hastası varmış bugün :KK51:

markası nedir acaba. Bide kaç kg kadar oluyor biliyor musun. Hemen hemen kaç yaşına denk geliyor.

Güle güle kullanın.

X