Alisacagiz artik cocuklu kadinlar olarak birakmis olduk cokta guzl oldu sagligimiza kavusacagizSigara khve demeyin lutfen khve iciyrum hftada 1 2 fincan ama sigarasz gercekten tadi olm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alisacagiz artik cocuklu kadinlar olarak birakmis olduk cokta guzl oldu sagligimiza kavusacagizSigara khve demeyin lutfen khve iciyrum hftada 1 2 fincan ama sigarasz gercekten tadi olm
Yok canim sorun olmaz doktorun ayarlayip vermistir 24. Haftaya kadar yapilabiliyor zatenKızlarrr benim ayrıntılı ultrason randevusu 23 haftama denk geliyor bir sorun olmaz demi geç değildir inşallah.
Teşekkür ederim canım devletten yeni bulabildim randevuyu yeşil alana ekledi doktor 20 haftalıkken 23 haftaya bulabildim ilk gebeliğim heyecan içindeyimY
Yok canim sorun olmaz doktorun ayarlayip vermistir 24. Haftaya kadar yapilabiliyor zaten
Benim ilk bebeğim olacağak inşallah.Yani tr yi bilmem ama buradakiler in hepsi oto koltuğu olarak kullanıyor. İlk defa duyuyorum.
Benimkide kız cnm. 3. Prensesimiz
Ben çoğu zmn 10 ayliga kadar kulaniyorum. Ama ilk kızım daha erken başka bir koltuğa otururdum çünkü bulaniyordu kusan bir çocuktu.
İlçemizde kadın doğum doktorları tayin isteyip gitmiş. Bu doktor farklı bir ilçeden 2 haftadır burada. İyi bir doktor. Doğurganlık yüksek bir yerde yaşıyorum zaten. Hastane, berbat durumdaydı. Bizim içeri girip çıkmamız bir oluyor zaten.200 hasta mi nasil bakıyorlar 1 günde
Teşekkür ederim canım devletten yeni bulabildim randevuyu yeşil alana ekledi doktor 20 haftalıkken 23 haftaya bulabildim ilk gebeliğim heyecan içindeyim
tatli heycan canim bunlar ben atlattim sukur detayliyiTeşekkür ederim canım devletten yeni bulabildim randevuyu yeşil alana ekledi doktor 20 haftalıkken 23 haftaya bulabildim ilk gebeliğim heyecan içindeyim
Erkek miiiiiiiKızlar ben geldim doktordan. Şuan şok halindeyim.,
Aynen normal kahve sigarayi cagristiryor kokusunu bile hic duymamaya çalışıyorum
erkek mi yoksa :))))Kızlar ben geldim doktordan. Şuan şok halindeyim.,
öyle ama alıştık işte alışmaya da devam edicez inşSigara khve demeyin lutfen khve iciyrum hftada 1 2 fincan ama sigarasz gercekten tadi olmuyo
Her gün saat 16.00 da sistem yenileniyor bu saatlerde bak inşallah bulabilirsin kaç haftalıksın şuan?merhaba.
doktor benide yeşil alana ekledi.
ama mhrs den bakınca randevu çıkmıyor. Talep oluşturdum. Yetişmeyecek sanırım
Aynen kuzum Rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin çok şükürtatli heycan canim bunlar ben atlattim sukur detayliyi
Kizz ne olduuu hepimizi dogurturacam surdaaKızlar ben geldim doktordan. Şuan şok halindeyim.,
AminAynen kuzum Rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin çok şükür
Ben haftada bir bazen uc dort kez iciyom canimabartili icmedim hic izin de verince doktor ictim acikcasiMenengiç Kahvesi Faydaları, Neye İyi Gelir? İçindekiler, Zayıflatır Mı? - Nefis Yemek Tarifleri
Menengiç kahvesi faydaları nefes darlığı, kalp damar, mide şişkinliği gibi pek çok probleme şifa oluyor! Menengiç kahvesi nasıl yapılır? Detaylar bu yazıda!www.nefisyemektarifleri.com
- Peki, hamilelikte menengiç kahvesi zararlı mı? Kafein içermediğinden dolayı hamilelikte menengiç kahvesi belirli dozlarda içilebilir. Ancak içerdiği ağır metallerden dolayı sık sık tüketilmemesi önerilir. diye bir şey de okudum sana da yollayayım :)
Inşallah temiz çıkar canım . Allah razı olsunBende bu gün yaptırdım tetenoz için gittim sağlık ocağı doktorum idrarda kanda aldı ay inşallah temiz çıkar benimde Sende bol su içmeye dikkat et inşallah geçer
Kesin erkek dimiiKızlar ben geldim doktordan. Şuan şok halindeyim.,