- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Amin cnm Allah razı olsunAyyyy cok uzuldum canim yaa gecmis olsun rabbim yanindaki evlatlarina saglik uzun omur versin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm Allah razı olsunAyyyy cok uzuldum canim yaa gecmis olsun rabbim yanindaki evlatlarina saglik uzun omur versin cnm
Allah diger evlatlarina uzun saglikli hayirli omurler versin, gecmis olsun canim her iste bi hayir vardirKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
Sende kendine iyi bak cnmAmin canım sagolun kendinize ve bebeklerinize ıyi bakin
Ins duyarsin cnm rabbim sanada o duyguyu nasip etsinKızlar bugün doktora gidicem dua edin inş kalp atışı duyulur mu bilmiyorum benim hesabima gire tam 6 haftalik .
Kollarından da yapabilirsin morarıyor malesefKızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı. Daha şimdiden göbeğim mosmor oldu nerde hata yapıyorum acaba.
Cok üzüldüm canım gecmiş olsunKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
Rabbim herseyin en hayırlısını versin Gönlünden geceni hakkında hayırlı eylesin canım benim eminim çok zordur.. yavrularına sarıl sımsıkıKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
güzel haberlerle gel inşallah.❤Kızlar bugün doktora gidicem dua edin inş kalp atışı duyulur mu bilmiyorum benim hesabima gire tam 6 haftalik .
Hiç bilgim yok canım. Belki kistlerinle alakalı bir durumdur. Sorun yoktur inşallah.Kızlar benim lekelenmem simsiyah oldu bugün böyle bir sey yasayan varmı iş çıkışı doktora gidicem bugün de çok yorucu sürekli ayaktayım izin isteyemiyorum çünkü aşılama yapılırken çok izin istedim yüzüm yok ağrım azaldı bugün daha iyiyim aslında ne demek bu koyu renk leke?
Bence de öyle doktora gideceğim bugün canım sağolasınHiç bilgim yok canım. Belki kistlerinle alakalı bir durumdur. Sorun yoktur inşallah.
Cnm nptin nasilsinKızlar bugün doktora gidicem dua edin inş kalp atışı duyulur mu bilmiyorum benim hesabima gire tam 6 haftalik .
Bnde koldan bi turlu crsaret edemiymHiç denemedim ama denicem insallah göbek dinlensin biraz
Bende gittim bu gün çok şükür kalp atışını duyduk. Iyi sağlığı yerinde 6 +1 ultrasonda 20 gün sonra tekrar gitcezAdet tarihinle bebek uyumlu dedi bna adetim biter bitmez hamile kldm bn cnm eminim doktorda onayladi
Çok üzüldüm canım ya . Hayırlısı buymus demekk8 rabbim evlatlarını sana bağışlasın insallah. Çok geçmiş olsunKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin.❤Bende gittim bu gün çok şükür kalp atışını duyduk. Iyi sağlığı yerinde 6 +1 ultrasonda 20 gün sonra tekrar gitcez
Kol daha iyi geliyor bana göbek çabuk morarıyor kol daha az.Bnde koldan bi turlu crsaret edemiym
Kızlar benim lekelenmem simsiyah oldu bugün böyle bir sey yasayan varmı iş çıkışı doktora gidicem bugün de çok yorucu sürekli ayaktayım izin isteyemiyorum çünkü aşılama yapılırken çok izin istedim yüzüm yok ağrım azaldı bugün daha iyiyim aslında ne demek bu koyu renk leke?