2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benım kahverengi oluyor bazen siyaha yakın progestan ve proluton kullanıyorum bi sorun olmadı ama tedirgin ediyor insanı
Aynen insanın morali bozuluyor her seferinde peçete koyuyorum ve bir haftadir lekelenme hiç yok olmadi sadece ayaklarımı dikleyip yatınca gelmiyor. Ama çalışıyorum imkansız her dakika yatmam. Onun dışında ev işleri de zor yani. Ben de progestan iğne ve hap kullanıyorum ama yok olmadı. Benim kistlerim varmış doktor dedi ondan olabilir benimki senin neden oluyor acaba

Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin😪😪😭🥺🥺
Rabbim senide çocuklarınıda korusun inşallah sağlıklı gebelik yaşatsın

Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin😪😪😭🥺🥺
Cok gecmis olsun rabbim evlatlarini bagislasin olur yine nasipse🙁

Bende 6+6 zannediyordum ultrasonda 7+2 çıktık çok şükür duyduk kalp atışını, Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inş 🤲
çok sevindim , birşey sorucam bende hala pek bi semptom yok, sadece çok hafif meme hassasiyeti var, sizde durum nedri bu konuda? endişeleniyotum belirti olmadıkça:KK61:

Rabbim bunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bi yerde okudumda belli bir seyden sonra artış galiba iki katı artmıyor % 60 artması yeterliymis galiba tam net hatırlamiyorum ama internette araştır yada yarın doktoruna sor
Benim kese direk görününce beta hic istemedi doktor neden bilmiyorum bende cuma gitcem kalp atişı icin bu gün gitcektim doktor iki gün yokmuş cuma gelcek cumaya gitcem bakalım insallah duyarız kalp atışını . Yarın duyarsan yazarmısın buraya
merhaba sağolun çok:) duyduk kalp atışı, fakat 10 gün sonraya tekrar verdi devamlılığı görebilmek için. sürekli dua ediyorum. beklemek çok zor hepimize sabır ve sağlık ve rahatlık versin :dua:

Listeye beni de ekler misiniz sat 20 Eylül beklenen doğum 29 Haziran ama doktor bir hafta geç döllenmiş dedi belki Temmuz annesi olurum 🙏🏼

bu arada geçen 7haftalık kalp atışı duyduk ama 1 kalp atışı duymamamızdan dolayı aldırma geçmişimiz olduğu için doktor kan sulandırmak için coraspin verdi her akşam kullan dedi bu durumda olan var mı?

bu arada geçen 7haftalık kalp atışı duyduk ama 1 kalp atışı duymamamızdan dolayı aldırma geçmişimiz olduğu için doktor kan sulandırmak için coraspin verdi her akşam kullan dedi bu durumda olan var mı?
Merhaba canm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ben ilk bebegım de kalp atısı alamadık ıkıncı de de tüm genetik testleri yaptırdım önemli derece de olma sa da hafif bir kan pıhtılaşmaso cıktı hafif olunca doktorum ıkıncı gebelikte corasprın verdi kalp atısı alıntıkfan sonra 10. Haftada kaybettim simdi yine hamileyim ve bu kez kan sulandırıcı iğne artı corasprın kullanıyorum ınsallah cümlemiz saglıkla kucagmıza alırız 🙏🙏

Kızlar sol yumurtalık tarafıma kıramp gibi ağrı giriyo belime ve aşağıya doğru elektrik çarpar gibi oluyor afedersiniz rahimede ağrı giriyo sol ayağımı kaldırıncada batma oluyo yumurtalık tarafına bu normalmidir acile gitsem bu ağrılarımı söylesem ilgilenirlermi sizce ben hiç acili meşgul etmek istemiyorum ama randevuma 1 haftadan fazla var hayla bekliyeyimmi biraz yoksa gitmelimiyim bi akıntım vs yok allah korusun düşük vs olcak olsa önce ağrımı olur yoksa kanamamı yada ağrıdan nekadar süre sonra kanama olur bellimidir bu sata göre 6+6 hamileyim

Kızlar sol yumurtalık tarafıma kıramp gibi ağrı giriyo belime ve aşağıya doğru elektrik çarpar gibi oluyor afedersiniz rahimede ağrı giriyo sol ayağımı kaldırıncada batma oluyo yumurtalık tarafına bu normalmidir acile gitsem bu ağrılarımı söylesem ilgilenirlermi sizce ben hiç acili meşgul etmek istemiyorum ama randevuma 1 haftadan fazla var hayla bekliyeyimmi biraz yoksa gitmelimiyim bi akıntım vs yok allah korusun düşük vs olcak olsa önce ağrımı olur yoksa kanamamı yada ağrıdan nekadar süre sonra kanama olur bellimidir bu sata göre 6+6 hamileyim
canım bende aynı şekildeyim randevum yarın diye bekliyorum 2 gün oldu hala geçmedi sol tarafımdaki ağrı ve batmalar belimede aynı şekilde hatta artık bacağıma vuruyor

canım bende aynı şekildeyim randevum yarın diye bekliyorum 2 gün oldu hala geçmedi sol tarafımdaki ağrı ve batmalar belimede aynı şekilde hatta artık bacağıma vuruyor
İnşallah çok güzel haber alırsın arkadaşım yarın sıkıntı yoktur normal ağrılardır

3 kanamali hamilelik gecirdim.
Ilki dusuk oldu
2. De 25. Haftaya kadar
Ilkinde 14 haftaya kadar

Bol bol dinlenin ama ekinize ugrasacak birsey bul uhn kafaya taktikca daha kotu oluyor
Kirmizi gormedikce korkmayin
Kahverengi kanama olmus onun atilma halidir (tehlike var ama sakin dinlen olarak algilayin
Kanamadam sonra kahverengi lekeye gecer yavas yavas renk acilir duzelir
Herkes saglikla kucagina alsin insallah

Sat iniz ne listeye baktim ama cok eksik var sanirim
Bendede ayni durumlar
Bu saatlerde el ayak titremesi uyku bastiriyor
Kasik ve bel agrisi igme batar gibi sizlama gibi hepsi karisik

Ben kipirdayamiyorum halsizlikten ya benim kadar halsiz olan var mi acaba. Demir hapi vermeliydi bence doktorum.
Pztsi kan vericem saglik ocagina hem hamileligi bildiricem hem de tsh fln da baktirayim. Ekimin ilk haftasi baktirmistim ama daha gebelik durumu yok gibiydi. Demirim cok dusuk cikarsa doktora soyleyip hap kullanicam mahvoldum halsizlikten
En ufak hafif agir gibi olan harekette de bebegin oldugu yer aciyor gibime geliyor. Kanama leke hic bisey yok sukur de nazli midir nedir hemencecik yeri aciyor... Boyle olan var mi?

Sat iniz ne listeye baktim ama cok eksik var sanirim
Bendede ayni durumlar
Bu saatlerde el ayak titremesi uyku bastiriyor
Kasik ve bel agrisi igme batar gibi sizlama gibi hepsi karisik
SAT 9 Ekim canım bugünde kahverengi leke gelmeye başladı baya korkuyorum inş tutunma belirtisidir.

X