- 7 Eylül 2020
- 510
- 540
- 38
20 gün sonra neden tekrar gidiyorsunuzBende gittim bu gün çok şükür kalp atışını duyduk. Iyi sağlığı yerinde 6 +1 ultrasonda 20 gün sonra tekrar gitcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 gün sonra neden tekrar gidiyorsunuzBende gittim bu gün çok şükür kalp atışını duyduk. Iyi sağlığı yerinde 6 +1 ultrasonda 20 gün sonra tekrar gitcez
Duyamadık 11 mm kese göründü bebek ortada yok :))Kalp atışını duyabildiniz mi?
Canım 6 haftalik ama dr kese güzel dedi haftaya yine gel dedi ama sürekli sürekli dr gitmek istemiyorum bekli 2 hafta sonra giderim kalp sesi içinCnm nptin nasilsin
Inşallah canım allah razı olsun hepimizin hamileligi sağlıklı ilerlesincanım çok sevindim inşallah bu şekilde sağlıklı ilerler :)
Cok şükür canım bizde duyduk sağlıkla büyüsünler insallah..merhaba sağolun çok:) duyduk kalp atışı, fakat 10 gün sonraya tekrar verdi devamlılığı görebilmek için. sürekli dua ediyorum. beklemek çok zor hepimize sabır ve sağlık ve rahatlık versin
Benim ilki kalbi durmuştu ondan mı bilmiyorum ki heycandan sormsk aklıma gelmedi20 gün sonra neden tekrar gidiyorsunuz
ben de durumlar öyle. Bulantı hissi berbat bir şey. Sürekli kusma yok en azından. Kızımda günde 10 larca kez kustuğum oluyordu. Bunda arada çıkarsam da şuan için aşırı değil en azından.Nasılsınız hanımlar, dün hastaneden döndükten beri nasi midem bulanıyor ne yesem afedersiniz çıkarıyorum, genelde kalp atışı duyduktan sonra bulantı baslar derlerdi yarın tam 6+0 olucam
Bulantılarını neyle gideriyorsun kuzumben de durumlar öyle. Bulantı hissi berbat bir şey. Sürekli kusma yok en azından. Kızımda günde 10 larca kez kustuğum oluyordu. Bunda arada çıkarsam da şuan için aşırı değil en azından.
ayran, naneli sakız, limon sıkılmış maden suyu. Ben acıkınca daha cok bulanti hissediyorum. Yağsız baharatsız şeyler iyi geliyor. Patatesi haşlayıp tuzlayarak yiyorum. Ekmek arasi domates yada yağsız kaşar peynirli tost. Şuan senin durumun nasıl bilmiyorum ama kızımda kendi yaptığımı yiyemiyordum. Başkasının getirdikleri cok iyi oluyordu. Mutfak kokuyordu. Bunda kendim de yapıp yiyebiliyorum.Bulantılarını neyle gideriyorsun kuzum
İnşallah kötü bir şey yoktur.Kızlar kanamam devam ediyo ve çok şiddetli agrilarim başladı saat 6 da hastaneye gidicem inşallah kötü bişey yoktur bana dua edin
Canım Allah yardımcın olsun sağlıklı güzel haberlerle gel insallahKızlar kanamam devam ediyo ve çok şiddetli agrilarim başladı saat 6 da hastaneye gidicem inşallah kötü bişey yoktur bana dua edin
anladim kuzum bende bugün çok arttı doktor dün cubuk kraker ve beyaz leblebi önerdi bi de ilaç yazdı ilacı kullanmak istemiyordum ama sanırım böyle artarsa kullanicamayran, naneli sakız, limon sıkılmış maden suyu. Ben acıkınca daha cok bulanti hissediyorum. Yağsız baharatsız şeyler iyi geliyor. Patatesi haşlayıp tuzlayarak yiyorum. Ekmek arasi domates yada yağsız kaşar peynirli tost. Şuan senin durumun nasıl bilmiyorum ama kızımda kendi yaptığımı yiyemiyordum. Başkasının getirdikleri cok iyi oluyordu. Mutfak kokuyordu. Bunda kendim de yapıp yiyebiliyorum.
İnşallah Bi sorun yoktur cnm dualarımız seninleKızlar kanamam devam ediyo ve çok şiddetli agrilarim başladı saat 6 da hastaneye gidicem inşallah kötü bişey yoktur bana dua edin
hiç anlamıyorum ama bende merak ediyorum.Kızlar kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda
Maşallah sana. Sağlıkla al kucağına inşallah. Bulantı çok zor ama geçecek inşallah. Rabbim yardımcın olsun.İyi akşamlar kızlar maşallahımız var mesajları okumaya yetişemedim dün nohutumu gördüm kalp atışlarını duydum bulantılarım çoktu serum başlandı bna bide birkaç ilaç bugün biraz daha rahattım inşallah geçer bu bulantılar arkadaşların da başlamış bulantıları
Sağol cnm senindeMaşallah sana. Sağlıkla al kucağına inşallah. Bulantı çok zor ama geçecek inşallah. Rabbim yardımcın olsun.
Hamilelikten hamilelige fark var canım illaki benim hic yok bulantım 6+1 bu günNasılsınız hanımlar, dün hastaneden döndükten beri nasi midem bulanıyor ne yesem afedersiniz çıkarıyorum, genelde kalp atışı duyduktan sonra bulantı baslar derlerdi yarın tam 6+0 olucam