- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Dpktor bana karından uygula dediği için baska yer denemedim ama bidahaki gittiğimde sorcam baska yerden de yapsam olur mu diyeMorluklar geçene kadar bacaktan denicem. Bacaktan hiç morarmiyodu en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dpktor bana karından uygula dediği için baska yer denemedim ama bidahaki gittiğimde sorcam baska yerden de yapsam olur mu diyeMorluklar geçene kadar bacaktan denicem. Bacaktan hiç morarmiyodu en azından
Inşallah birsey olmaz canım allaha emanet olun yavrunla rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahYok gidemedim en yakın hastane 30 dk mesafede orda zaten bişey yapamiyolar şehir hastanesine gitsem 1.30 saat sürüyor o ağrıyla o yolu hiç cekemezdim yarın ağrım hafifledigi zaman gidicem
Bndede bacaktan morardi iki kez yptim morarmadi ikiciyi yptgimda morardi demekki degisebiliyoBen de öyle yapıyorum. Ilk gün hemşire yaptı onun yaptığı daha çok morardı anlamadım neden öyle oluyo
Uygulayabiliyrsun cnmDpktor bana karından uygula dediği için baska yer denemedim ama bidahaki gittiğimde sorcam baska yerden de yapsam olur mu diye
Bende lekelenme icin kullanıyorum hepsini bitirmek mi gerek acabaProgesteron bnde kullandm cnm
Hayırli olsun siznde bende kan degil ama pembe ve kahve lekelenme oldu onun icin kullanıyorumHayirli olsun hanimlar bende 4+6 haftaligim.2 gun oncesinde kanamam oldu progestan baslatti cok sukur bugun olmadi basina boylr bisey gelen var mi pazartesi doktora gidicem bebegim sagliklidir degil mii
Bn dusuk icin kullandim cnm bi umut onlenir mi die bnm progstron bslamadan belliydi dusecegi bitmeden hatta bir kac gun kullandım ve dusuk yptim ama bn sadece hap degildi serumlar falan takildi olmdi ama ins sze sifa olur bnm hersey cok hizli gelistiBende lekelenme icin kullanıyorum hepsini bitirmek mi gerek acaba
Yerlesme kanamasi olabilir blkiHayırli olsun siznde bende kan degil ama pembe ve kahve lekelenme oldu onun icin kullanıyorum
Anladım canım rabbim tüm hamileleri korusun şifa versin insallahBn dusuk icin kullandim cnm bi umut onlenir mi die bnm progstron bslamadan belliydi dusecegi bitmeden hatta bir kac gun kullandım ve dusuk yptim ama bn sadece hap degildi serumlar falan takildi olmdi ama ins sze sifa olur bnm hersey cok hizli gelisti
Evet doktorda öyle dedi tedbir amaclı progestani verdi bakalım yarın nolcakYerlesme kanamasi olabilir blki
Evet doktorda öyle dedi tedbir amaclı progestani verdi bakalım yarın nolcak
Amin ins Cnm ne zmana kadar kullanacagimi biliyomusun veya doktorun birsey soyledimiAnladım canım rabbim tüm hamileleri korusun şifa versin insallah
Bna soylemediler ama bnm riskim yüksek sadece gebelik icin degil inme felc kalp krizi riskim cok cok yuksek ignenin yaninda 1500 luk ecopirin kullaniyorum bide bnAmin ins Cnm ne zmana kadar kullanacagimi biliyomusun veya doktorun birsey soyledimi
Deli gibi gaz sancılarım vardı hatta gece nefes alamadığımı gazın boğazımda sıkıştığını hissedip uyanıyodum karına vuran ağrılar ayrı deli ediyodu ama şu sıra geçti çok problem yaşatıyo inş seninde geçer canım dikkat et kendine5+4 gebelik dönemindeyim gaz sancisi çeken var mi acaba
Hayır demedi yarı. Gidince sorcamAmin ins Cnm ne zmana kadar kullanacagimi biliyomusun veya doktorun birsey soyledimi
Hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsun canım su an?2 3 dusuk olmadan genetik test ypmadiklari icin 2.bebegimi ilac kullanamadgm bilmedgim icin kaybettim bundada ilk ogrendm prof o gun icin doluydu devlet hastaneside hafta sonuydu ozek bi hastanede ilk buldgum doktora gittim ignemi yazsinda gec kalmayayim bu kez die o gerizekalida keseyi gormeden yazmam hem tahlil yptrdin mida biliyon dedi onune koydum tahlil sonucumu hocam belgesiz konusmam hic bi zmn dedm bakti degerlerim cok yuksek aa evd gerçekten cok yuksek vajinal bakalm dedi bakti inanmiyordu keseye gordu hmn yazalmda gec kalma dedi 3 gun onlarla idare ettim sonra hocam muaait olunca ona gittim ve karnimdan gordu bunlar yeteeaiz degstrelm gec kalma bu kez dedi rabbime cok cok şükür bi problemim yok
Bnde sormadim soylemedideHayır demedi yarı. Gidince sorcam
Enox 4000 ecoprin 1500 diofol folik asit cnmN
Hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsun canım su an?