- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 29
Biz sormayınca demiyorlar ki zaten yaBnde sormadim soylemedide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sormayınca demiyorlar ki zaten yaBnde sormadim soylemedide
Anladım canım, şifa olsunEnox 4000 ecoprin 1500 diofol folik asit cnm
Bebegimiz iii olsunda dogurana kdar kullanalimBiz sormayınca demiyorlar ki zaten ya
Aynen vala birsey olmasın kuzucuklaraBebegimiz iii olsunda dogurana kdar kullanalim
15 gun sonra gitcem o zmn 2.ay bitmis 3.aya girmiş olcam o zmn bi soremBebegimiz iii olsunda dogurana kdar kullanalim
Bugun tam kac gunluksunAynen vala birsey olmasın kuzucuklara
Ultrasona 5+5 canim senBugun tam kac gunluksun
Bn ultrasona gore 6+5 cnm onmli olanda o ztnUltrasona 5+5 canim sen
Sata görede 6+5
Adet tarihinle bebek uyumlu dedi bna adetim biter bitmez hamile kldm bn cnm eminim doktorda onayladiBn ultrasona gore 6+5 cnm onmli olanda o ztn
N’aptınız nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını duydunuz mubulantısı olmayanlar çok şanslı. ya yiyerek ya da uyuyarak geçiriyorum günü. sonumuz hayr ola. tek tesellim kızımda ki kadar kötü değilim.
çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Vardır bunda da bir Hayır. Diğer evlatlatarın tesellin olur rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşallah. Gönlünü ferahtut. ❤Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
İyim diyelim iyi olalım. Bulantım hariç en belirgin sol kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti onun dışında bir sorunum yok elhamdülillah. Evet ben geçen salı günü gittim 6+5 de hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür. Kan tahlillerimde temiz çıktı. Halime şükrediyorum. Sonu güzel en azından. Sağlıkla gelsin inşallah. Siz gittiniz mi doktora. Durumlar nasıl. Nasıl geçiyor.N’aptınız nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını duydunuz mu
Allah şifa versin canım En yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah çok üzüldümKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
Ayyyy cok uzuldum canim yaa gecmis olsun rabbim yanindaki evlatlarina saglik uzun omur versin cnmKızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin
Benim de düşüklerim var pihtilasmadan dolayı ben de ENOX ile aspirin kullaniyorum. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalım da geçip gidiyo bu günler mis kokuları kucagimiza aldiğimizda unutuluyor iğneler falan2 3 dusuk olmadan genetik test ypmadiklari icin 2.bebegimi ilac kullanamadgm bilmedgim icin kaybettim bundada ilk ogrendm prof o gun icin doluydu devlet hastaneside hafta sonuydu ozek bi hastanede ilk buldgum doktora gittim ignemi yazsinda gec kalmayayim bu kez die o gerizekalida keseyi gormeden yazmam hem tahlil yptrdin mida biliyon dedi onune koydum tahlil sonucumu hocam belgesiz konusmam hic bi zmn dedm bakti degerlerim cok yuksek aa evd gerçekten cok yuksek vajinal bakalm dedi bakti inanmiyordu keseye gordu hmn yazalmda gec kalma dedi 3 gun onlarla idare ettim sonra hocam muaait olunca ona gittim ve karnimdan gordu bunlar yeteeaiz degstrelm gec kalma bu kez dedi rabbime cok cok şükür bi problemim yok
Unuturuz tabiki gzumBenim de düşüklerim var pihtilasmadan dolayı ben de ENOX ile aspirin kullaniyorum. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalım da geçip gidiyo bu günler mis kokuları kucagimiza aldiğimizda unutuluyor iğneler falan
Amin canım sagolun kendinize ve bebeklerinize ıyi bakinçok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Vardır bunda da bir Hayır. Diğer evlatlatarın tesellin olur rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşallah. Gönlünü ferahtut. ❤