2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin😪😪😭🥺🥺

Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin😪😪😭🥺🥺
çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Vardır bunda da bir Hayır. Diğer evlatlatarın tesellin olur rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşallah. Gönlünü ferahtut. ❤

N’aptınız nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını duydunuz mu
İyim diyelim iyi olalım. Bulantım hariç en belirgin sol kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti onun dışında bir sorunum yok elhamdülillah. Evet ben geçen salı günü gittim 6+5 de hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür. Kan tahlillerimde temiz çıktı. Halime şükrediyorum. Sonu güzel en azından. Sağlıkla gelsin inşallah. Siz gittiniz mi doktora. Durumlar nasıl. Nasıl geçiyor.

Allah şifa versin canım En yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah çok üzüldüm 😔😔

İnsülin kullanan gebe arkadaşlarım var mı? Açlık şekerim çok yüksek diye gebeliğin en başından insülin başlayacaklar endokrinoloji doktorum söyledi. Beslenmeyle düşüremiyorum, ilk 3 ay egzersiz de yapamıyorum. Eğer kullananlar varsa fikir almak isterim diyetleri ile ilgili olarak. Hamilelikte bile canımın çektiği bir çikolatayı bile yiyemiyorum:KK43:

Ayyyy cok uzuldum canim yaa gecmis olsun rabbim yanindaki evlatlarina saglik uzun omur versin cnm

2 3 dusuk olmadan genetik test ypmadiklari icin 2.bebegimi ilac kullanamadgm bilmedgim icin kaybettim bundada ilk ogrendm prof o gun icin doluydu devlet hastaneside hafta sonuydu ozek bi hastanede ilk buldgum doktora gittim ignemi yazsinda gec kalmayayim bu kez die o gerizekalida keseyi gormeden yazmam hem tahlil yptrdin mida biliyon dedi onune koydum tahlil sonucumu hocam belgesiz konusmam hic bi zmn dedm bakti degerlerim cok yuksek aa evd gerçekten cok yuksek vajinal bakalm dedi bakti inanmiyordu keseye gordu hmn yazalmda gec kalma dedi 3 gun onlarla idare ettim sonra hocam muaait olunca ona gittim ve karnimdan gordu bunlar yeteeaiz degstrelm gec kalma bu kez dedi rabbime cok cok şükür bi problemim yok
Benim de düşüklerim var pihtilasmadan dolayı ben de ENOX ile aspirin kullaniyorum. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalım da geçip gidiyo bu günler mis kokuları kucagimiza aldiğimizda unutuluyor iğneler falan

X