2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Muhtemelen tahlil sonuçlarından sonra haber verecek diye düşünüyorum Sadece detaylı ultroson yapan doktor 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi birşey olduğundan değil bebeğin gelişimini görmek istiyorum dedi

Aynen canım inşallah

Yaaa bilmiyordum perşembe pazar olduğunu bende takip edeyim hiç bişey almadım daha

Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alslim evinize gelelim de benim 3 çocuğum var bu 4 . inşallah evimde 2+1 bide küçük yeterki sağlık olsun huzur olsun idare etmeyi öğreniyorsun
Tabi gönlüm büyük evde yana büyük değil büyük büyük evden yana ama olanda idare etmeyi bileceksin en büyük oğlum 13 yaşından kızım 9 oğlum 4 yaşında düşün kışın hele kalın kıyafetleri yorgan falan yazın daha rahat ediyorum ama olsun sağlık olsun

İdrar sonucun cıkınca yazar mısın canım bende baskı hissediyodum ya ama idrar vermedim sende enfeksiyon falan varsa bende bi tahlil veriyim

Evet benim de idrar sonucum çıktı şimdi enfeksiyon varmış lökosit baya yüksek çıktı normalde 0-4 arası olması gerekirken bende 48 çıkmış Doktorumla görüştüm ilaç yazdı .

Canım ben yaptırdım beni zorlamadı şeker sevmememe rağmen

Nasipse yarın sabah gidip yapcam canım
Sağolun kızlar cuma yapılacak korkuyorum da inşallah çıkmaz hiç kimsede

Evet benim de idrar sonucum çıktı şimdi enfeksiyon varmış lökosit baya yüksek çıktı normalde 0-4 arası olması gerekirken bende 48 çıkmış Doktorumla görüştüm ilaç yazdı .
Canım çok geçmiş olsun inşallah belirtilerin nasıldı ne zaman bakıldı en son ben de şüpheleniyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah belirtilerin nasıldı ne zaman bakıldı en son ben de şüpheleniyorum
Uzun zaman olmuştu idrar tahlili vermeyeli canım. Cumartesi akşamından beri kasiklarimda vajinama doğru vuran bir ağrı bir zonklama vardı içim rahat etmediği bugün doktora gittim canim. Doktor idrarda yanma, kaşıntı ya da sürekli tuvalete gitme isteği var mı dedi ama yoktu hiç. Bazen hiç belirti vermez yine de bakalım tahlille dedi doktorum öyle gördük. Sadece sancı vardı yani.

Uzun zaman olmuştu idrar tahlili vermeyeli canım. Cumartesi akşamından beri kasiklarimda vajinama doğru vuran bir ağrı bir zonklama vardı içim rahat etmediği bugün doktora gittim canim
Benim de oldu baya bir buçuk ay falan aynı senin gibi vajinamda ağrı oluyor birde bebek pıt pıt vuruyor sanki. Sakinlessin diye dua okuyorum. Çıkacak gibi hissediyorum. Cuma ben de yaptırayım. Hangi ilacı verdi canim

Öyle canım sağlık huzur olsun ev işi kolay rabbim isteyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin

Rica ederim ben de bilmiyodum çoğu şeyi daha önce doğum yapanlardan öğreniyorum bebek temizleme pamuğu varmış mesela onu da bilmiyodum
o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…