2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy ben daha dün ilk alışverişimi yaptımE bebekte indirim var diye göğüs ucu kremi göğüs pedi ve süt poşeti aldım Başkada bir şeyim yok
teee olurmu kız ben bebek bezlerini kasım indirimnde aldım çok mu aceleydi bilmiyorum ama tüp bebeği yaptım 3 de trasfer ettiler 11 de erken test yaptım pozitif çıkınca 3 günlük indrimde bütün bezleirni aldım akıl işte

Bebek temizleme pamuğunu da hastanede istiyorlarmış doğumdan sonra bebeği yıkamadıkları için onunla temizlemek için kullanıyorlarmış
o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay

Geçmiş olsun. Sorun olacağını sanmıyorum. Sık takip edilmesi gerekli.

Kizlar su emzirme sutyenleri nasil bn sevmedim sebepsiz yere gogusleri sarkiyo gibi gozlledim yengem 3dede normal sutyen kullandi gogusleri hiz sarkmadi eltim emzirme sutyeni kullandi gogusleri sarkti yada bn oyle gozlemledim bilmiyrum szce nasil

Benim de oldu baya bir buçuk ay falan aynı senin gibi vajinamda ağrı oluyor birde bebek pıt pıt vuruyor sanki. Sakinlessin diye dua okuyorum. Çıkacak gibi hissediyorum. Cuma ben de yaptırayım. Hangi ilacı verdi canim
Henüz almadım canım eşim işten gelirken alacak

Kizlar su emzirme sutyenleri nasil bn sevmedim sebepsiz yere gogusleri sarkiyo gibi gozlledim yengem 3dede normal sutyen kullandi gogusleri hiz sarkmadi eltim emzirme sutyeni kullandi gogusleri sarkti yada bn oyle gozlemledim bilmiyrum szce nasil
Canım emzirme sutyenlerinin de altı destekli normal sutyen gibileri var onlardan alabilirsin

Bende
Bakalım artık kim geliyor diye bağırır rabbim sanada tüm hamilellere de banada kolay hayırlı dogumlar nasip etsin canım sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza insallah
25+3 teyim 1 günlük öndeyim temmuz başı gibi görünüyor doğum ama doktorum haziran sonu gibi olabilir dedi yani haziran annesi de olabilirmişim

Biz park yatagi uzun süre kullanamadik . İlk aylar kullandik sonra alt kata geçince gece sürekli emmek istiyordu kaldir en alttan oturarak emzir koy yerine belin dayanmıyor zaten . Sonra yan yana yattık o şekilde emzirdim . 3 yasinda da montessori yataklardan aldim onda yatiyor . Dolabı da cok kaliteli değildi ama hala onu kullaniyor . Şöyle yapabilirsin her şeye uyabilecek bir dolap alırsın. Beyaz bizimki . Kulplari peri modelli . Ileride kulplarini değiştirerek yatağına uydurabilirsin

Kızlar merhaba geçen cuma detaylı ultrason da bebeğimin kalbinde parlak bir şey gördü doktor down sendromlu çocuklarda görülen bir belirti olduğunu söyledi. Başka bir bulguya raslamadığımız için sıvı almaya falan gerek yok dedi düşük bir ihtimal dedi ama içim içimi yiyor nolur yaşayan yaşayanlar varsa yazsın bana

Ben kasımda her şeyden habersizdim canım ya Ocağın başında öğrendim Şubattaki indirimlerde de ya bir sıkıntı çıkarsa diye korktum alamadım ama artık yavaş yavaş alayim diyorum

Evet benim de idrar sonucum çıktı şimdi enfeksiyon varmış lökosit baya yüksek çıktı normalde 0-4 arası olması gerekirken bende 48 çıkmış Doktorumla görüştüm ilaç yazdı .
Geçmiş olsun canım bende de son tahlilimde temizdi şimdi tekrarlamıs olabilir o zaman bende tahlil veriyim bi ara İlaç ne yazdı

o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay
Ben hic islak mendil kullanamadim hemeb pisik oluyordu kizim. Ozellikle %99 sulu olanlardan alyordum yine ayniydi alerjik bi bebekti ayni zamanda. Hep o pamuklari islatarak kullandim ce memnundum yani.

Emzirirkeb illaki sarkma oluyor bence
yani benim normalde meme olcum kucuktu ama sarkti bozuldu. Sutyenle cok alakali oldugunu dusunmuyorim yani olacaksq oliyor. Tabi ne kqdar emziriyorsunuz o da onemli kizim 3 yasina kadar emdi Birde emzirirken cok kaba sutyenler
Hic rahat olmiyor onu soyleyebilirim boguluyor gibi hissediyordum ben yani ince bir seyler alinabilir. Memeler sut dolu bir de sutyen cekistiriyorsun cocuk emmeye calsiyor bana gina geliyordu

Bnm yuksek cikti. Yarin 100mg yukleneck canm cok skldı 100mg icin 3 gun diyetten sonra yapilir dyolar ama bnden hemn ertesi gun istedi. Ona da kafam karisti. Daha ne yemycm acaba
Hic alakasi yok seker varsa cikacaktir doyet yaparsani 100 mg da cikma diye bir sey yok yani Sikmayin canizi benimde ilki yuksek cokti 100 gramlik cok yiksek degildi sinir gibi yani bu sefer ama testim tekrarlanacak 28. Haftada. Kendim olcuyorum sekerimi duzensiz bayagi yani. Cikarsa da uzulmeyin halledersini o kadar cok seker twsti oldum ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…