- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
teee olurmu kız ben bebek bezlerini kasım indirimnde aldımAyy ben daha dün ilk alışverişimi yaptımE bebekte indirim var diye göğüs ucu kremi göğüs pedi ve süt poşeti aldım Başkada bir şeyim yok
inaşşşlah bacımmmm allahım yüzüme baksın D:Senin dolap baya kullanisliymis benimki küçük bize yetmiyorsağlıkla inşallah kullanmayı nasip etsin Allahim
o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay
Geçmiş olsun. Sorun olacağını sanmıyorum. Sık takip edilmesi gerekli.Muhtemelen tahlil sonuçlarından sonra haber verecek diye düşünüyorum Sadece detaylı ultroson yapan doktor 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi birşey olduğundan değil bebeğin gelişimini görmek istiyorum dedi
İnşallah çıkmaz ben de çok korkuyordum ağzım çok kuruyodu sürekli tuvalete gidip çok su içiyodum çok şükür bende çıkmadıSağolun kızlar cuma yapılacak korkuyorum da inşallah çıkmaz hiç kimsede
Henüz almadım canım eşim işten gelirken alacakBenim de oldu baya bir buçuk ay falan aynı senin gibi vajinamda ağrı oluyor birde bebek pıt pıt vuruyor sanki. Sakinlessin diye dua okuyorum. Çıkacak gibi hissediyorum. Cuma ben de yaptırayım. Hangi ilacı verdi canim
Canım emzirme sutyenlerinin de altı destekli normal sutyen gibileri var onlardan alabilirsinKizlar su emzirme sutyenleri nasil bn sevmedim sebepsiz yere gogusleri sarkiyo gibi gozlledim yengem 3dede normal sutyen kullandi gogusleri hiz sarkmadi eltim emzirme sutyeni kullandi gogusleri sarkti yada bn oyle gozlemledim bilmiyrum szce nasil
25+3 teyim 1 günlük öndeyim temmuz başı gibi görünüyor doğum ama doktorum haziran sonu gibi olabilir dedi yani haziran annesi de olabilirmişimBakalım artık kim geliyor diye bağırırrabbim sanada tüm hamilellere de banada kolay hayırlı dogumlar nasip etsin canım sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza insallah
Hmm bak o olabilir cnmCanım emzirme sutyenlerinin de altı destekli normal sutyen gibileri var onlardan alabilirsin
Hayırlısı olsun canım zamanında sağlıkla gelsinler insallahBende
25+3 teyim 1 günlük öndeyim temmuz başı gibi görünüyor doğum ama doktorum haziran sonu gibi olabilir dedi yani haziran annesi de olabilirmişim
Aynı benim de dilim yaniyor bazen inşallah çıkmaz canım sağolasınİnşallah çıkmaz ben de çok korkuyordum ağzım çok kuruyodu sürekli tuvalete gidip çok su içiyodum çok şükür bende çıkmadı
Biz park yatagi uzun süre kullanamadik . İlk aylar kullandik sonra alt kata geçince gece sürekli emmek istiyordu kaldir en alttan oturarak emzir koy yerine belin dayanmıyor zaten . Sonra yan yana yattık o şekilde emzirdim . 3 yasinda da montessori yataklardan aldim onda yatiyor . Dolabı da cok kaliteli değildi ama hala onu kullaniyor . Şöyle yapabilirsin her şeye uyabilecek bir dolap alırsın. Beyaz bizimki . Kulplari peri modelli . Ileride kulplarini değiştirerek yatağına uydurabilirsinMerhaba kizlar hepimize sağlıklı haftalar olsun inşallah. Bebek odası konusunda kafam karışık sizden de fikir almak istedim. Şimdi benim ekstra çocuk odam yok küçük bir evde oturuyorum. Yatak odam geniş olduğu için bebise park yatakla gardrop almayi dusunuyorum. Ama dolabi genc odası takımlarında olduğu gibi iyi bişey mi alsam. Ya da basit öyle çok pahali olmayan bişey mi emin olamadım. Ileri doğru çocuk odası yapmak nasip olursa o zaman mi iyi bişey alsam diye düşünüyorum. Yoksa şu an iyi bir dolap alıp ileriye doğru da yatağını komidinini ona göre mi uydururum.
Bnm yuksek cikti. Yarin 100mg yukleneck canm cok skldıŞeker yükleme yaptınız mı kızlar zor mu
Ben kasımda her şeyden habersizdim canım ya Ocağın başında öğrendimteee olurmu kız ben bebek bezlerini kasım indirimnde aldımçok mu aceleydi bilmiyorum ama tüp bebeği yaptım 3 de trasfer ettiler 11 de erken test yaptım pozitif çıkınca 3 günlük indrimde bütün bezleirni aldım akıl işte
Geçmiş olsun canım bende de son tahlilimde temizdi şimdi tekrarlamıs olabilir o zaman bende tahlil veriyim bi araEvet benim de idrar sonucum çıktı şimdi enfeksiyon varmış lökosit baya yüksek çıktı normalde 0-4 arası olması gerekirken bende 48 çıkmışDoktorumla görüştüm ilaç yazdı .
Ben hic islak mendil kullanamadim hemeb pisik oluyordu kizim. Ozellikle %99 sulu olanlardan alyordum yine ayniydi alerjik bi bebekti ayni zamanda. Hep o pamuklari islatarak kullandim ce memnundum yani.o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay
Emzirirkeb illaki sarkma oluyor benceKizlar su emzirme sutyenleri nasil bn sevmedim sebepsiz yere gogusleri sarkiyo gibi gozlledim yengem 3dede normal sutyen kullandi gogusleri hiz sarkmadi eltim emzirme sutyeni kullandi gogusleri sarkti yada bn oyle gozlemledim bilmiyrum szce nasil
Hic alakasi yok seker varsa cikacaktir doyet yaparsani 100 mg da cikma diye bir sey yok yaniBnm yuksek cikti. Yarin 100mg yukleneck canm cok skldı100mg icin 3 gun diyetten sonra yapilir dyolar ama bnden hemn ertesi gun istedi. Ona da kafam karisti. Daha ne yemycm acaba