2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen canım inşallah kolay bir şekilde atlatırız. Etkilenecek diye korkuyorum.. küçük bebişim de ablasının bebekligi gibi olursa zorlanmam pek. Kızım dogru düzgün ağlamadan büyüdü. Bu da ona çeker inşallah 🤲
Maşallah bizim birinci çocuk çok ağlardı çok kusardi. Kolik bir bebek ti. İkincide ben daha rahatım. Üçüncü nasıl olacak bilemem artık 🙈🙈🙈

Kızlar dün rahim ağzıma bir baskı hissediyorum sanki zonklama gibi demiştim içim rahat etsin diye gittim bugün doktoruma baktı hiç bir sorun yok ayakları aşağıda o baskı yapıyor olabilir dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili istedi değerlere bakalım diye.
Bende de vardı o baskı ara ara halen oluyor drum normal dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok dedi ama ben pek ikna olmadım. Çünkü dinlenirkende oluyor ayni anlattiginiz gibi. Baya oluyor sağlık ocaginda yaptırdığım testte idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende kana da geçmiş ben kendim için ondan olduğunu düşünüyorum.

Maşallah bizim birinci çocuk çok ağlardı çok kusardi. Kolik bir bebek ti. İkincide ben daha rahatım. Üçüncü nasıl olacak bilemem artık 🙈🙈🙈
Ben birinci de rahatlık hakkımı kullanmış gibi hissediyorum 😂 çok korkuyorum bu sipadan 😄 inşallah çok fena olmaz🙈

Ayy ben daha dün ilk alışverişimi yaptım🤣E bebekte indirim var diye göğüs ucu kremi göğüs pedi ve süt poşeti aldım😅 Başkada bir şeyim yok🤣🤣
E bebegin mağazasında mi var canım indirim internette göremedim de ben😁

E bebegin mağazasında mi var canım indirim internette göremedim de ben😁
Her perşembe ile pazar günleri arasında indirim oluyormuş canım internet sitesinde dün sipariş ettim bugün geldi hatta 🤣 Bugün baktığımda bitmişti indirim perşembe gününü beklemek lazım artık Lansinoh göğüs ucu kremi 70 liraya düşmüştü normalde 90 liraydı alacağım artık deyip yaptım ilk alışverişimi🤣🤣

Hepimizinkiler inşallah rahat birer bebek olur😅 öncelikle sağlıkla doğsunlar tabi ama eminim kolik bebek zor olmuştur hemde ilk bebekte tecrübesizlikte var bende birazcık korkuyorum açıkçası🙈

Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim cumartesi detaylı ultrosonda plesantanın yaşlanmaya başladığını söyledi doktor bugün de kendi doktorum aradı enfeksiyon tahlilleri istedi benden böyle bir durumda karşılaşan var mı acaba süreç nasıl ilerliyor internette hep kötü şeyler okudum çok moralim bozuldu

Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim cumartesi detaylı ultrosonda plesantanın yaşlanmaya başladığını söyledi doktor bugün de kendi doktorum aradı enfeksiyon tahlilleri istedi benden böyle bir durumda karşılaşan var mı acaba süreç nasıl ilerliyor internette hep kötü şeyler okudum çok moralim bozuldu

Geçmiş olsun. bir bilgim yok. İnşallah korkulacak birşey yoktur.

Detaylı ultrasyon sonucu o anda öğreniyoruz değil mi.

Evet o an söyledi doktor fakat kendi doktorum arayana kadar endişelenmemiştim bugün de tahlilleri isteyince ister istemez panikledim

Hepimizinkiler inşallah rahat birer bebek olur😅 öncelikle sağlıkla doğsunlar tabi ama eminim kolik bebek zor olmuştur hemde ilk bebekte tecrübesizlikte var bende birazcık korkuyorum açıkçası🙈
Amin inşallah cnm. Çok zordu gerçekten ilk bebekte böyle olması. Allah kolaylığını veriyor ama
Benim son haftalarda plasenta in yaşlanması söz konusuydu ve plasenta in kireclenmesi. Çok şükür sağlıklı bir şekilde doğum yaptım. Ama sizinki biraz erken olmuş. Doktor birsey demedimi

Hımm anladım canım sağolasın bende işte emin olamadım acaba ilerde dolabın ayni takımı bulunabilir mi diye. Ama dediğin gibi değişir bulunmaz falan hiç riske atmamak eniyisi sifonyerde dolap görevini görür yani. İlk çocuk benin o yüzden pek tecrübeli değilim bu konularda teşekkür edrim fikrin için 🤗
Canım bende evim küçük ilerde ev alma planlarımiz var o yüzden suan park yatak ve sifonyer alcam 5 li 6 lı oluyor kendi dolabımda bi asma yerim boş oldugu icin orayada asılan kıyafetlerininkoyarım bide bölüm bölüm gereken eşyalarını organizer alıp onların icine koycam düzenli yerinde olsun taragı filan icin o sekilde idare edicem kendi evimizde oda yaparım belki o zamana ikincide olur ikisine bi oda yaparız insallah hayırlısı ile 😊😊

X