- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Canım süngerli alttan destekli olanlar var onlardan kullanabilirsin hem rahat oluyor.diğerleri ya çok sarkık gösteriyo ya kıyafetinin üstünden göğüs ucun belli oluyo ben o yüzden sevmiyorum onlarıKizlar su emzirme sutyenleri nasil bn sevmedim sebepsiz yere gogusleri sarkiyo gibi gozlledim yengem 3dede normal sutyen kullandi gogusleri hiz sarkmadi eltim emzirme sutyeni kullandi gogusleri sarkti yada bn oyle gozlemledim bilmiyrum szce nasil
Bnm yuksek cikti. Yarin 100mg yukleneck canm cok skldı100mg icin 3 gun diyetten sonra yapilir dyolar ama bnden hemn ertesi gun istedi. Ona da kafam karisti. Daha ne yemycm acaba
Merhaba bende geçen cuma detaylıya girdim ve bizde de görüldü parlaklık ama doktor önemli değil sonradan kaybolur dedi. Çok sık karşılaşıyoruz. Bir sorun olmuyor dedi kendi doktoruma henüz gidemedim. Onada soracağım. Ama bu durumla karşılaşan arkadaşlarım doğumdan önce parlakligin kaybolduğunu söyledi. Bende panik olmuştum ama rahatladım biraz bunları duyunca. Umarım sorun olmazKızlar merhaba geçen cuma detaylı ultrason da bebeğimin kalbinde parlak bir şey gördü doktor down sendromlu çocuklarda görülen bir belirti olduğunu söyledi. Başka bir bulguya raslamadığımız için sıvı almaya falan gerek yok dedi düşük bir ihtimal dedi ama içim içimi yiyor nolur yaşayan yaşayanlar varsa yazsın bana
Amin canım inşallah benim de 25 Eylül tüp bebek ama normal gebelik gibi sat a göre hesap yapılıyor 22 ekim de ilk testi 26 ekim de ikinci testi yaptırmıştım yaptırmıştımHayırlısı olsun canım zamanında sağlıkla gelsinler insallahsat 26 eylül benim senin ne
Tatli nerdeyse hic yemyorum kola ya da meyve suyu hic icmedim. Meyve yiyorum. Gunde 1 porsiyon ya da iki gunde 1 porsyon. Makarna en son ne zamn yedgmi hatrlmyorum. Ekmk sadece tam bugday o da kahvaltida cok az Sanrm pirinç ve patatesten oluyor. Onlari da abarti yemyorum diye dusunuyorum. Her gun 1 saate yakn yuruyorm. Ailede var sanrm o bnm kaderim olduÖyle mi canim dur bakalım sıkma canını en azından varsa da biliyorsun ona göre önlem alınır inşallah bunds güzel çıkar sonuçların. Nasıl besleniyorsun mesela gerçi beslenmeyle alakalı olmayabiliyormus
Ay o cok kullanışlı canim . Ben hep pamuk kullandım. Sadece dışarısı için ıslak mendil alıyordum.o pek kulanışlımı acaba ben aldım ama alt çin değil burnunu veya göz çevresini temizlemek için kulanmayı düşünoyırum alt için ıslak mendil çok batarsada hemen yıka çünkü kolay
Peki 28.haftya kadar ilac vs verildi mi? yoksa diyet mi? 4 kere mi alncak kan bu kez? Sagolun.Hic alakasi yok seker varsa cikacaktir doyet yaparsani 100 mg da cikma diye bir sey yok yaniSikmayin canizi benimde ilki yuksek cokti 100 gramlik cok yiksek degildi sinir gibi yani bu sefer ama testim tekrarlanacak 28. Haftada. Kendim olcuyorum sekerimi duzensiz bayagi yani. Cikarsa da uzulmeyin halledersini o kadar cok seker twsti oldum ki .
Ailede yok ama ben bu dediklerinin hepsini yiyip içiyorum canım ya ekmek de tam buğday ama sinirlamiyorum kendimi uc dört dilim yerim yani kesin bende de çıkacak iştahım da açıldı iyiceneTatli nerdeyse hic yemyorum kola ya da meyve suyu hic icmedim. Meyve yiyorum. Gunde 1 porsiyon ya da iki gunde 1 porsyon. Makarna en son ne zamn yedgmi hatrlmyorum. Ekmk sadece tam bugday o da kahvaltida cok az Sanrm pirinç ve patatesten oluyor. Onlari da abarti yemyorum diye dusunuyorum. Her gun 1 saate yakn yuruyorm. Ailede var sanrm o bnm kaderim oldu
Kesin çıkacak diye düşünme canım hiç belli olmuyor o genetik faktörler yaş kilo gibi etkenler daha çok etki ediyor ben mesela hem kilo hem genetik olarak mükemmel bir şeker adayıyım ama niyeyse çıkmayacağına inanıyorum şimdilik kandırıyorum kendimiAilede yok ama ben bu dediklerinin hepsini yiyip içiyorum canım ya ekmek de tam buğday ama sinirlamiyorum kendimi uc dört dilim yerim yani kesin bende de çıkacak iştahım da açıldı iyicene
Bunları yazmış canım biri antibiyotik diğer ikisi vajinal kremGeçmiş olsun canım bende de son tahlilimde temizdi şimdi tekrarlamıs olabilir o zaman bende tahlil veriyim bi araİlaç ne yazdı
Şifa olsun inşallah canımBunları yazmış canım biri antibiyotik diğer ikisi vajinal krem
Mor paket lonsinoh mu ne ona cok iii yara icin diolar bide zeytinyagida iii geliyo cnm bnm eltim zeytinyag getirtti guvenilir bi tanidiktan zeytinyagini kaynatti soguttu hem bebege pişik icinTecrübeli anneler, bebek bakım ürünleri hangi marka tavsiye ediyorsunuz, bir de göğüs ucu kremi ?
Bende daha yeni lansinoh göğüs ucu kremi aldım çok övüyorlarTecrübeli anneler, bebek bakım ürünleri hangi marka tavsiye ediyorsunuz, bir de göğüs ucu kremi ?
Çok teşekkür ederim canım not alıyorumMor paket lonsinoh mu ne ona cok iii yara icin diolar bide zeytinyagida iii geliyo cnm bnm eltim zeytinyag getirtti guvenilir bi tanidiktan zeytinyagini kaynatti soguttu hem bebege pişik icin
E bebekten perşembeden pazar a indirimler olacakmış ben de alsam mı acaba göğüs kremini :)Bende daha yeni lansinoh göğüs ucu kremi aldım çok övüyorlarBebek içinde ya mustela ya da sebamed almayı düşünüyorum ama mustela daha iyi
Hemde gogus yarasi icin kullandi ne cocuk pisik oldu ne gogusleri bebegin altini her degstrdginde zeytinyag ypiyrdu ama sakin kaynatmadan kullanma zararliymis asitli oldugu icinMor paket lonsinoh mu ne ona cok iii yara icin diolar bide zeytinyagida iii geliyo cnm bnm eltim zeytinyag getirtti guvenilir bi tanidiktan zeytinyagini kaynatti soguttu hem bebege pişik icin
Ben dün aldım e bebekten hatta ilk alışverişimdiE bebekten perşembeden pazar a indirimler olacakmış ben de alsam mı acaba göğüs kremini :)
Ben şubat indiriminde tüm kıyafetleri aldim, şimdi bakım ve banyo ürünleri kaldi :) iyi ki indirimden almışım valla daha uygun hiç-bir yerde yok buldukça alayim bunlar i da :)Ben dün aldım e bebekten hatta ilk alışverişimdiİndirimde olursa al bence ben yavaş yavaş indirimde bulduğum ürünleri alacağım