2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
günaydın kızlar. Yaşadığım yerde detaylu ultrasyon yok.
Şehir dışına çıkmam gerekiyor. Pandemiden dolayı sevk yapılmıyormuş. Şehir dışında randevu bulamıyorum Zaten önce kadın doğuma bulmam gerekiyor, o beni perinatolojiye yönlendirmesi gerekiyor. Hepsini aynı günde halletmemiz de zor... Napıcam bilmiyorum

Kolay gelsin canim

Allah kolaylık versin canım ama aynı gün olmasını geçtim randevu bulmakta zor zaten inşallah halledersin özel için bile bir ay önden randevu almak gerekti

Allah kolaylık versin canım ama aynı gün olmasını geçtim randevu bulmakta zor zaten inşallah halledersin özel için bile bir ay önden randevu almak gerekti

Bahsettiğim şehirde özel hastanede bu işlem uygulanmıyor.

Son düzenleme:
Bahsettiğim şehirde özel hastanede de yok.
Sadece sizin ilçede mi yok yoksa bütün şehirde mi yok canım çok ilginç ufak bir şehir bile olsa bi tane özel hastane olabilir ya da detaylı ultrason yapan herhangi bir yer. Riskli gebeliği olanlar ne yapacak herkes şehir mi değiştiriyor doktor için. Hangi şehir bu arada merak ettim.

İzmite mi yaşıyorsunuz ?

Yaşadığım yerde bizi büyükşehire yönlendir zaten. Oradaki iki özel hastanede detaylı utrasyon yapmıyoruz dediler. araştırma ve bölge hastanesi yapıyormuş.

Aslında eskiden sevkle gittikleri için sorun olmuyormuş. Ama pandemiden dolayı sevkli hastaları almıyormuş. Ne alakaysa artık

Yaşadığım yerde özel hastane yok. İlçede de, şehir de de. Sadece kadın doğum değil her branş çok yetersiz.

Evet İzmit'teyim ben canım. Zor bir durum hastanenin yetersiz olması Allah kolaylık versin bütün hastalara ve hamilelere.

Canım benimde yoktu ama vana sevk ettiler beni

Canım benimde cevremde ne özelde nede devlette yoktu vana sevk etti devletteki doktorum

Kızlar dün rahim ağzıma bir baskı hissediyorum sanki zonklama gibi demiştim içim rahat etsin diye gittim bugün doktoruma baktı hiç bir sorun yok ayakları aşağıda o baskı yapıyor olabilir dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili istedi değerlere bakalım diye.

Merhaba kizlar hepimize sağlıklı haftalar olsun inşallah. Bebek odası konusunda kafam karışık sizden de fikir almak istedim. Şimdi benim ekstra çocuk odam yok küçük bir evde oturuyorum. Yatak odam geniş olduğu için bebise park yatakla gardrop almayi dusunuyorum. Ama dolabi genc odası takımlarında olduğu gibi iyi bişey mi alsam. Ya da basit öyle çok pahali olmayan bişey mi emin olamadım. Ileri doğru çocuk odası yapmak nasip olursa o zaman mi iyi bişey alsam diye düşünüyorum. Yoksa şu an iyi bir dolap alıp ileriye doğru da yatağını komidinini ona göre mi uydururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…