2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba kizlar hepimize sağlıklı haftalar olsun inşallah. Bebek odası konusunda kafam karışık sizden de fikir almak istedim. Şimdi benim ekstra çocuk odam yok küçük bir evde oturuyorum. Yatak odam geniş olduğu için bebise park yatakla gardrop almayi dusunuyorum. Ama dolabi genc odası takımlarında olduğu gibi iyi bişey mi alsam. Ya da basit öyle çok pahali olmayan bişey mi emin olamadım. Ileri doğru çocuk odası yapmak nasip olursa o zaman mi iyi bişey alsam diye düşünüyorum. Yoksa şu an iyi bir dolap alıp ileriye doğru da yatağını komidinini ona göre mi uydururum.
İlerde uydurman çokzor canım o model desen kalmıyor vs. Ben senin yerinde olsam şimdi çekmeceli şifonyer gibi bişey alırdım sonra adam akıllı oda takımını yaparım. Ben oğluma 6 yıl önce 4.500 tl ye çok kaliteli bir takım almıştım alırken adam bunlar bizim sürekli ürünümüz çocuk büyüyünce de çalışma masasını alırsınız demişti. İyi dedik 18 yaşınakadar kullanır çünkü yatağı falan 90x190 almıştık. Şimdi firma kapanmış oğlum seneye okula başlayacak mecbur çalışma masası lazım. Takım da öyle herşey uyacak bişey değil özel sedef boyalı falan.

Merhaba kizlar hepimize sağlıklı haftalar olsun inşallah. Bebek odası konusunda kafam karışık sizden de fikir almak istedim. Şimdi benim ekstra çocuk odam yok küçük bir evde oturuyorum. Yatak odam geniş olduğu için bebise park yatakla gardrop almayi dusunuyorum. Ama dolabi genc odası takımlarında olduğu gibi iyi bişey mi alsam. Ya da basit öyle çok pahali olmayan bişey mi emin olamadım. Ileri doğru çocuk odası yapmak nasip olursa o zaman mi iyi bişey alsam diye düşünüyorum. Yoksa şu an iyi bir dolap alıp ileriye doğru da yatağını komidinini ona göre mi uydururum.
bacı eger ilk çocuksa masrafa girme kendi dolabının bir yanını ayır yazık günah ilerde gidişata göre alırsın

Canım bende senle aynı durumdayım evim küçük bir iki sene zaten bebekle aynı odadayız diye şimdiden yapmıyorum park yatak alacağım birde geçmiş senelerde A101 den çok amaçlı dolap almıştım😅küçük odamda duruyordu içini boşaltıp bebeğin eşyaları koyacağım inşallah sonrasında takım alacağım sende öyle yapabilirsin ya bir şifonyer al ya da benim gibi bir dolap işini görebilir☺️

İkinci çocuk istiyorsan ne basit nede pahali birsey alma. Dolab her zmn lazım oluyor. İleride çocuk odası yaparsın güzelinden inşallah.
Bende sizin gibi düşünüp oda almamıştım ileride yaparım diye. Böyle uygun birsey almıştım. Halada kulaniyorum çünkü üçüncü çocuk geliyor. Onun eşyalarını kıyarım inşallah kızlarım ada oda takımı almayı düşünüyorum

İlerde uydurman çokzor canım o model desen kalmıyor vs. Ben senin yerinde olsam şimdi çekmeceli şifonyer gibi bişey alırdım sonra adam akıllı oda takımını yaparım. Ben oğluma 6 yıl önce 4.500 tl ye çok kaliteli bir takım almıştım alırken adam bunlar bizim sürekli ürünümüz çocuk büyüyünce de çalışma masasını alırsınız demişti. İyi dedik 18 yaşınakadar kullanır çünkü yatağı falan 90x190 almıştık. Şimdi firma kapanmış oğlum seneye okula başlayacak mecbur çalışma masası lazım. Takım da öyle herşey uyacak bişey değil özel sedef boyalı falan.
Hımm anladım canım sağolasın bende işte emin olamadım acaba ilerde dolabın ayni takımı bulunabilir mi diye. Ama dediğin gibi değişir bulunmaz falan hiç riske atmamak eniyisi sifonyerde dolap görevini görür yani. İlk çocuk benin o yüzden pek tecrübeli değilim bu konularda teşekkür edrim fikrin için 🤗

Canım bende senle aynı durumdayım evim küçük bir iki sene zaten bebekle aynı odadayız diye şimdiden yapmıyorum park yatak alacağım birde geçmiş senelerde A101 den çok amaçlı dolap almıştım😅küçük odamda duruyordu içini boşaltıp bebeğin eşyaları koyacağım inşallah sonrasında takım alacağım sende öyle yapabilirsin ya bir şifonyer al ya da benim gibi bir dolap işini görebilir☺️
Aslında a101 e 300 tl ye bu hafta dolap geliyor 3 kapılı çok uygun bende ondan mi alsam iyi fikir cnm sagol 😊

İkinci çocuk istiyorsan ne basit nede pahali birsey alma. Dolab her zmn lazım oluyor. İleride çocuk odası yaparsın güzelinden inşallah.
Bende sizin gibi düşünüp oda almamıştım ileride yaparım diye. Böyle uygun birsey almıştım. Halada kulaniyorum çünkü üçüncü çocuk geliyor. Onun eşyalarını kıyarım inşallah kızlarım ada oda takımı almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canım çok pahalıya gerek Yok o zaman dediğin gibi ileride nasip olursa en iyisini alırım.

Yok canım ilk çocuk
valla bacı ben almadım dolabımın bir kenarını ona ayrıdım yetide
1616412572742.png
benim dolap boydan bir kenarı altında çorap mendil ıvır zırvır içinde çekmecesi var bir köşeona bir köşe bana bir köşede herife ayrıdım ha kıyafetim fazla değildi rahatlıkla sığdı hepimizin eşyası ben çocuğun tüm eşyalarını dizdim bile bir göğüs pediyle birde emzirme sütyenim kaldı bir buçuk yaşına kadar bezini bile aldım umarım allah kulanmayı da nasip eder :KK70:

Eki Görüntüle 2806768 benim dolap boydan bir kenarı altında çorap mendil ıvır zırvır içinde çekmecesi var bir köşeona bir köşe bana bir köşede herife ayrıdım ha kıyafetim fazla değildi rahatlıkla sığdı hepimizin eşyası ben çocuğun tüm eşyalarını dizdim bile bir göğüs pediyle birde emzirme sütyenim kaldı bir buçuk yaşına kadar bezini bile aldım umarım allah kulanmayı da nasip eder :KK70:
Ayy ben daha dün ilk alışverişimi yaptım🤣E bebekte indirim var diye göğüs ucu kremi göğüs pedi ve süt poşeti aldım😅 Başkada bir şeyim yok🤣🤣

Eki Görüntüle 2806768 benim dolap boydan bir kenarı altında çorap mendil ıvır zırvır içinde çekmecesi var bir köşeona bir köşe bana bir köşede herife ayrıdım ha kıyafetim fazla değildi rahatlıkla sığdı hepimizin eşyası ben çocuğun tüm eşyalarını dizdim bile bir göğüs pediyle birde emzirme sütyenim kaldı bir buçuk yaşına kadar bezini bile aldım umarım allah kulanmayı da nasip eder :KK70:
Senin dolap baya kullanisliymis benimki küçük bize yetmiyor 😁 sağlıkla inşallah kullanmayı nasip etsin Allahim

Kızlar dün rahim ağzıma bir baskı hissediyorum sanki zonklama gibi demiştim içim rahat etsin diye gittim bugün doktoruma baktı hiç bir sorun yok ayakları aşağıda o baskı yapıyor olabilir dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili istedi değerlere bakalım diye.
İdrar sonucun cıkınca yazar mısın canım bende baskı hissediyodum ya ama idrar vermedim sende enfeksiyon falan varsa bende bi tahlil veriyim

Oy kuzum onun için çok zor olacak annesi. Çok dikkat ve ilgi beklicek.
Benim. İlk kızım boru gibi kusardi ne benim nede kendi üstü kalırdı.

Aynısimi acaba.. Kardeşimin 4 damardan biri eksikti.
Amin cnm. Sağlıklı sıhhatli yavrularımız alalım kucağımıza inşallah.
Aynen canım inşallah kolay bir şekilde atlatırız. Etkilenecek diye korkuyorum.. küçük bebişim de ablasının bebekligi gibi olursa zorlanmam pek. Kızım dogru düzgün ağlamadan büyüdü. Bu da ona çeker inşallah 🤲

X