- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
İlerde uydurman çokzor canım o model desen kalmıyor vs. Ben senin yerinde olsam şimdi çekmeceli şifonyer gibi bişey alırdım sonra adam akıllı oda takımını yaparım. Ben oğluma 6 yıl önce 4.500 tl ye çok kaliteli bir takım almıştım alırken adam bunlar bizim sürekli ürünümüz çocuk büyüyünce de çalışma masasını alırsınız demişti. İyi dedik 18 yaşınakadar kullanır çünkü yatağı falan 90x190 almıştık. Şimdi firma kapanmış oğlum seneye okula başlayacak mecbur çalışma masası lazım. Takım da öyle herşey uyacak bişey değil özel sedef boyalı falan.Merhaba kizlar hepimize sağlıklı haftalar olsun inşallah. Bebek odası konusunda kafam karışık sizden de fikir almak istedim. Şimdi benim ekstra çocuk odam yok küçük bir evde oturuyorum. Yatak odam geniş olduğu için bebise park yatakla gardrop almayi dusunuyorum. Ama dolabi genc odası takımlarında olduğu gibi iyi bişey mi alsam. Ya da basit öyle çok pahali olmayan bişey mi emin olamadım. Ileri doğru çocuk odası yapmak nasip olursa o zaman mi iyi bişey alsam diye düşünüyorum. Yoksa şu an iyi bir dolap alıp ileriye doğru da yatağını komidinini ona göre mi uydururum.