- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Çok güzelmiş canım çok beğendimMerhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)
Aaa hala cinsiyette yanılma oluyor mu yaBana en başından beri erkek denildi hala da değişmedi ama yeğenim geçen gün doğum yaptı ona da erkek demişler ama kızı oldu nasıl yanılma olabiliyor ben de anlamadım hatta çarşamba muayenem vardı doktoruma kesin erkek mi diye sordum ama bu kez de benim minnak göstermedi
coook güzel Allah güzel gunlerde kullanmayı nasip etsinMerhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)
Güle güle kullanın çok güzelMerhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Çok güzelmiş canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)Merhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Ben kendim de susu pusu severim ama bu kadari fazla bazen diyorumBende mavi yazma oyaliyorum diye benimki bana o olmasa olmuyormu ne uğraşıyorsun diyor.her biri farklı işte
Cok beğendim, güle güle kullanın. Kız larımın odasını tr den alacağım inşallah. Burda güç yetmiyor. Geçen gün gittim mobilya bakmaya. İki normal yatak, döşek birde sizinki gibi dolab için 36000 TL istediler (euro dan çevirdim liraya). Yani hiç güzelde değil. Modelide yok, süsü püsüde yok. Hediye durumu huc yok. Eşimle kararlaştırdı bu sene tr den alacağız. Tor ile getirtmegi düşünüyoruz inşallah.Merhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
tamam canım sizlerden de okudukça içim rahatladi. Dün çok gerilmistim dr un tavırlarından. Kendime dert aramış gibi olmuşum şimdi farkediyorumBen de 20+4 te gittim 351 grdi canim ölçümleri haftasiyla uyumluydu kilo da ona gore hesaplaniyor zaten. Dr normal oldugunu söyledi canini sıkma
Evet öyleymiş canim. Çok şükür normal seyrediyormuş. Durduk yere evham yapmışımNormal bence benimki 22.haftada 480 di 23 de 580 çıktı on günde baya ilerlemiş seninkide öyle olur. Önceki bebeğin dogum kilosunu banada sordu doktor. Benimkide aksine iriymis ama oncekininde doğum kilosu 38. Haftada 3320 gramdi 40 hafta olsa 3700 falan olurmuş demekki dedi
Aaa hala cinsiyette yanılma oluyor mu yaayy tüh bide erkek olcak diye ona göre alınmıştır herşeyi.detaylıya gitmemişmiydi yeğenin.banada doğumdan sonra oğlun oldu deseler başkasının çocuğuylamı karıştırdınız derdim.çok merak ediyorum yeğeninin,eşinin tepkisi ne oldu diye
36bin mi? DelirmslerCok beğendim, güle güle kullanın. Kız larımın odasını tr den alacağım inşallah. Burda güç yetmiyor. Geçen gün gittim mobilya bakmaya. İki normal yatak, döşek birde sizinki gibi dolab için 36000 TL istediler (euro dan çevirdim liraya). Yani hiç güzelde değil. Modelide yok, süsü püsüde yok. Hediye durumu huc yok. Eşimle kararlaştırdı bu sene tr den alacağız. Tor ile getirtmegi düşünüyoruz inşallah.
TL olarak değil de euro olarak değerlendirmeniz lazım sonuçta euro kazanıyorsunuzCok beğendim, güle güle kullanın. Kız larımın odasını tr den alacağım inşallah. Burda güç yetmiyor. Geçen gün gittim mobilya bakmaya. İki normal yatak, döşek birde sizinki gibi dolab için 36000 TL istediler (euro dan çevirdim liraya). Yani hiç güzelde değil. Modelide yok, süsü püsüde yok. Hediye durumu huc yok. Eşimle kararlaştırdı bu sene tr den alacağız. Tor ile getirtmegi düşünüyoruz inşallah.
Yeğenim detaylı ultrason girmismiydiBana en başından beri erkek denildi hala da değişmedi ama yeğenim geçen gün doğum yaptı ona da erkek demişler ama kızı oldu nasıl yanılma olabiliyor ben de anlamadım hatta çarşamba muayenem vardı doktoruma kesin erkek mi diye sordum ama bu kez de benim minnak göstermedi
36bin mi? Delirmsler
Evet tabide öyle ama bir özelliği bir süsü yok. Çok basit dandik birsey içinde eşimin 2,5 aylığı. Yani çok pahalı. Bir tr de bakmistik, istediğin model süslü müslü 5000 TL ye. Yani burdan almak saçma olur. O kadar veremem. Takım bile değil yani. Marka desen hiç değil. Dandik birseydi.TL olarak değil de euro olarak değerlendirmeniz lazım sonuçta euro kazanıyorsunuz
Yeğenim detaylı ultrason girmismiydi
Vallahi ben oda yapmayı düşünmüyorum Bi tane ikeadan aldığım büyük yatak var ona korumalık alıcam önüne Bi giysi dolabı o kadar Baska bişi almayı dusunmuyorum. Zaten ilk zaman yatacağı park yatağı aldım daha da oda eşyası almam sanırımEvet çok pahalı burası. Bir özeligide yok
Evet tabide öyle ama bir özelliği bir süsü yok. Çok basit dandik birsey içinde eşimin 2,5 aylığı. Yani çok pahalı. Bir tr de bakmistik, istediğin model süslü müslü 5000 TL ye. Yani burdan almak saçma olur. O kadar veremem. Takım bile değil yani. Marka desen hiç değil. Dandik birseydi.
Anladım canım.normal doğum olduysa tabi görmüştür yada tam narkoz yapılmadıysa.insan bu zamanda hala böyle şeylerle karşılaşıyormuş demekKıbrıs'ta yaşıyorlar nasıl olduğunu çok bilemiyorum ama tabi doğumda anneye bebeği gösteriliyor o yüzden kız doğduğunu biliyor tabi eşyalar genelde erkek bebek diye alınmış eşyaları ne yaptılar bilmiyorum aldıkları yerler değişim kabul ederse değişim olacaktı galiba
Amin canım tek temennim o sağlıkla gelsinler tüm bebislerAyy hadi yaalem doktormuş.korkma canım az önce bi arkadaşta demişti onun arkadaşı doğuma kadar 40 kilo almış bi sıkıntısıda olmamış.nasibimizde ne varsa onu yaşarız az kiloda almış olsak yaşayacağımız varsa yaşarız.Rabbim bize hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben mecbur almam gerek. İkinci kızım daha beşik yatakta yatıyor (4 yaşında). Ona alacağım mecbur oda takımı. Burda dediğim gibi dandik şeye o kadar veremem. İki sene bile dayanmazVallahi ben oda yapmayı düşünmüyorum Bi tane ikeadan aldığım büyük yatak var ona korumalık alıcam önüne Bi giysi dolabı o kadar Baska bişi almayı dusunmuyorum. Zaten ilk zaman yatacağı park yatağı aldım daha da oda eşyası almam sanırım
Once diyet deneniyor eger olmazsa ilac ya da insulin.Seker yuklmesinde seker yuksek ckarsa ilac mi veriliyor yoksa diyet mi sadece? Bilen var mi?