2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik bizde.. 22+3 olduk.. 484gr 38cm olmuşuz😍 haftasıyla uyumlu dedi..🙏
Genel olarak herşey yolundaydı ama kalbinde ufak bir parlaklık vardı doktor zamanla geçer dedi. Kendi doktoruma haftaya gideceğim. O zaman sorarım ona da..
Çok nazliydi eliyle sürekli yüzünü kapattı kaç dakika güzel bir pozunu yakalayabilmek için uğraştı doktor. Bu da en güzel pozumuz🥰Eki Görüntüle 2805013
Maşallah ona ❤️

Kizlar gunaydin nasilsiniz aranizda bel ağrısı ceken var mi bnm gibi bazen cok kotu oluyo yaa esime anneme hafif hsfif masaj yaptryorm
Sabahları yataktan kalkarken belim çok ağrıyor bide gün için de kendimi yorunca agrı vuruyor belime . Kalça kemigim çok ağrıyor bazen bacagıma basamıyorum batıyor resmen yürüdüğüm zaman

Nosking Nosking canım dün gece gördüm bebişler iyiymiş çok sevindim :) her zaman en büyük hayallerimdendi ikiz kızlarım olması:) Maşallah bebislere insallah guzelce sağlıkla büyürler

Sıkıntı olmasında napim suyu yükselir erken doğum olur dedi o korkuttu beni. Bakalım kendi doktorum ne diyecek kağıda not düşmüş çok kilo almis diye birde 😂😂
Ayy hadi ya 😁😁 alem doktormuş.korkma canım az önce bi arkadaşta demişti onun arkadaşı doğuma kadar 40 kilo almış bi sıkıntısıda olmamış.nasibimizde ne varsa onu yaşarız az kiloda almış olsak yaşayacağımız varsa yaşarız.Rabbim bize hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Sabahları yataktan kalkarken belim çok ağrıyor bide gün için de kendimi yorunca agrı vuruyor belime . Kalça kemigim çok ağrıyor bazen bacagıma basamıyorum batıyor resmen yürüdüğüm zaman
Yurumekte flan sorunum olmyo cok sukurde bazen cok agriyo hafif masaj yaptryrum bnde iste npalim annelik annelerimiz bosuna demiyo bn seni 9ay tasidim ne emeklerle buyuttum die haklilarmis rabbim hepimize hayrli evlatlar nasip etsin biz onlar icin herseye katlaniyoryz of demiyoruz ins bizde yaslaninca onlarda bize of demezler annelerinin bbalarinin kiymetini bilirler

Merhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)

Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)

Eklentiler

• 1616247951799.jpg
    1616247951799.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 1616247951803.jpg
    1616247951803.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 1616247951807.jpg
    1616247951807.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 1616247951810.jpg
    1616247951810.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 1616247951814.jpg
    1616247951814.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Yurumekte flan sorunum olmyo cok sukurde bazen cok agriyo hafif masaj yaptryrum bnde iste npalim annelik annelerimiz bosuna demiyo bn seni 9ay tasidim ne emeklerle buyuttum die haklilarmis rabbim hepimize hayrli evlatlar nasip etsin biz onlar icin herseye katlaniyoryz of demiyoruz ins bizde yaslaninca onlarda bize of demezler annelerinin bbalarinin kiymetini bilirler
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)

Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)
Hayırlı olsun rabbim icinde güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊

Cok guzel😊 hayirli olsun..saglikla,huzurla kullanin insallah🥰

Merhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?
Bana en başından beri erkek denildi hala da değişmedi ama yeğenim geçen gün doğum yaptı ona da erkek demişler ama kızı oldu nasıl yanılma olabiliyor ben de anlamadım hatta çarşamba muayenem vardı doktoruma kesin erkek mi diye sordum ama bu kez de benim minnak göstermedi

X