2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benden size tavsiye anneniz geldiğinde buzluğunuzu doldursun. Benim annem sağolsun börek, sarma, mantı, köfte vs. Yapıp atmıştı. Biri geldi mi hemen onları çıkartırdım. Kendimiz için bile yetişemiyordum onları tükettim hep. Ya da doğuma yakın haliniz vaktiniz olursa siz yapın atın.

Kızlar bugun ayrintiliyida atlattım çok şükür sıkıntı yok dedi doktor iri bir oğlun olacak dedi 580 gram olmus. Kilo içinde uyardı 23 haftada 10 kilo çok ani su yükselmesi ve kasılma ile erken doğum riski olur dedi. Şeker içinde gayet normal değerler ama kilo alimin hızlı olmuş dedi çok üzüldüm nasıl toparlicam iştah olarakta dahada açıldığı döneme giriyorum nasıl frenlicem kendimi 😔

Kızlar benden size tavsiye anneniz geldiğinde buzluğunuzu doldursun. Benim annem sağolsun börek, sarma, mantı, köfte vs. Yapıp atmıştı. Biri geldi mi hemen onları çıkartırdım. Kendimiz için bile yetişemiyordum onları tükettim hep. Ya da doğuma yakın haliniz vaktiniz olursa siz yapın atın.
Ben kendim yapicam nasipse bol bol canim kendimiz de yeriz hazir yemek olur dogum sonrasi hemen kosup yemek yapmaz annecigim

Kızlar bugun ayrintiliyida atlattım çok şükür sıkıntı yok dedi doktor iri bir oğlun olacak dedi 580 gram olmus. Kilo içinde uyardı 23 haftada 10 kilo çok ani su yükselmesi ve kasılma ile erken doğum riski olur dedi. Şeker içinde gayet normal değerler ama kilo alimin hızlı olmuş dedi çok üzüldüm nasıl toparlicam iştah olarakta dahada açıldığı döneme giriyorum nasıl frenlicem kendimi 😔
Maşallah oğluna cnm.
Biraz yağsız yemeğe bak cnm. Yani tavuk göğsü falan kızartma. Tostda yap. Bol salata ye

Maşallah paşaya :) Kuzum sen de burda biri diyet listesi atmıştı istersen bak biraz uyabildigin kadar uy

Kızlar bugün doktor magosit 365 mg verdi ama sankibana asiti geçince içersinmi asitlimi bişey demişti suda eritiliyo olarak algıladım ama eczane bişey dememiş kullanan varsa biliyormusunuz normal hap olarakmı sudamı eritiliyo diye

Kızlar bugün doktor magosit 365 mg verdi ama sankibana asiti geçince içersinmi asitlimi bişey demişti suda eritiliyo olarak algıladım ama eczane bişey dememiş kullanan varsa biliyormusunuz normal hap olarakmı sudamı eritiliyo diye
Üzerinse efervesan tablet yazmıyorsa suda eritilmiyor demektir. Bende magnorm kullanıyorum. O suda eritilen magnezyum. Belki eczacı size muadilini vermiştir. prospektüsün de yazar eğer suda eritilmesi gerek ise.

😂😂😂 Walla zor cnm. Şaka değil yani. Elim hızlıdır. Çabuk hallederim ve pratik iş yaparım o halde bile zorlandım.

Şimdi birde beni düşün. Ben tr de yaşamıyorum. Tr yi biliyorum çay yanına iki üç ikramlik oldu bitti. Burda öyle değil işte. Bekliyorlar yapmayanın arkasından konuşuyorlar.
Walla tr deki gibi olmuş olsa hergün ağırlarim. Dediğin gibi mutfaktan çıkamıyorsun ve ağlayan birde bebek var.
Aynen canım allah yardım etsin insanları anlamak zor :110:

Üzerinse efervesan tablet yazmıyorsa suda eritilmiyor demektir. Bende magnorm kullanıyorum. O suda eritilen magnezyum. Belki eczacı size muadilini vermiştir. prospektüsün de yazar eğer suda eritilmesi gerek ise.
Yok üzerinde yazmıyordu kullanımdada ağız yolu ile alınır yazıyodu ama hapın görüntüsü biraz eritilcek gibiydi tozu dökülmüş sanki bende bitane suya attım köpürmedi eridi ama tane tane kaldı demek ağız yoluyla üstünde yazdığı gibi teşekkür ederim canım 😊

Vallahi ilk gunler biz 3 4 kisi zor yetisiyorduk . Yemek temizlik misafir agirlama . Bebegin bakimi gece bir kisi de benim yanımda yatıyordu. Acemi olunca. Zaten esim gece çalışıyordu. Derken sana müdahale etmeyen ama is yapan insanlar yanında olunca iyi oluyor . Misafir de çok oluyordu . Gerci simdi pandemiden gelen giden olmaz . Bizim arkadaşlar çoluk çocuk 8 saat oturmuşlardi. 4 5 günlüktu bebek . Gittiler ağlamıştım sinirden bu ne ya diye 😅
8 saat mi ayy yok artik ya gercekten inanamiyorum 😩😩😩

Bugün kontrolümüz vardı teyzeler 😍 kızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Bebeklerin kalıcı pozisyonları kaçıncı haftadan sonra olur biliyor musunuz? Benimkilerin ikisi de baş aşağıda inşallah değişmezler sonradan. Normal doğum yapma şansım var en azından böyle kalırlarsa.

Bi de yaptığını da beğenmeyen bi ekip var. Sunun içine insan bi peynir koyar diyeni duydum kadın 18 günlük bebeği sezaryen olmuş bi de kalkmış poğaça yapmış. Içinde neden peynir yokmuş. Allah akıl fikir versin 🤷‍♀️
Ayy bu yorumlari okuyunca gercekten sinir tepeme cikiyor. Onlara afedersiniz ama zikkim yiyin demeli bana yardim edeceginize hizmet mi bekliyorsunuz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Insanimizin bu dusuncesizligi cok cok yorucu

X