Diğerlerinden içmiyorum zaten bide folik asitimi kullandim yarın doktorumu ariycam kabul ederse randevusuz gidicemİlacın zaten progestan kanamam için verdi
İyi o zaman canım inşallah şifa olur bebeğin seninle kalırİlacın zaten progestan kanamam için verdi
Dikkat et gitmedin mi hastaneye cnmValla iyim ilacımı içtim iyi geldi yarın aynı şekil olursa gidicem hastaneye adet sancısı var ve galiba adet oluyorum heralde
Yok gidemedim en yakın hastane 30 dk mesafede orda zaten bişey yapamiyolar şehir hastanesine gitsem 1.30 saat sürüyor o ağrıyla o yolu hiç cekemezdim yarın ağrım hafifledigi zaman gidicemDikkat et gitmedin mi hastaneye cnm
Amin cnm inşallah bir sıkıntı olmazİyi o zaman canım inşallah şifa olur bebeğin seninle kalır
Progesteron bnde kullandm cnmİlacın zaten progestan kanamam için verdi
Progesteron bnde kullandm cnmİlacın zaten progestan kanamam için verdi
Bn kullaniyorum cnm hafif morluklarim var oda sanirim damar catlagindan kynakli bacaktan dha cok morariyo koldan denemedim hicKızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı. Daha şimdiden göbeğim mosmor oldu nerde hata yapıyorum acaba.
Ben kullanıyorum canım benimde morluk oluyor malesefKızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı. Daha şimdiden göbeğim mosmor oldu nerde hata yapıyorum acaba.
Allah sifani versin guzucumDiğerlerinden içmiyorum zaten bide folik asitimi kullandim yarın doktorumu ariycam kabul ederse randevusuz gidicem
Koldan yaptin mi cnm hiçBen kullanıyorum canım benimde morluk oluyor malesef
Benim baya morardı eğilip kalkarken çok aciyo. Kızımda son aylarda bacaktan yapiyodum. Gene mi öyle yapsam acaba. Koldan ben de hiç denemedim eşim de yapamiyo korkuyoBn kullaniyorum cnm hafif morluklarim var oda sanirim damar catlagindan kynakli bacaktan dha cok morariyo koldan denemedim hic
Bn o kadar cok degil ama igneyi eyik ypiyorsan ondanda olabilirBenim baya morardı eğilip kalkarken çok aciyo. Kızımda son aylarda bacaktan yapiyodum. Gene mi öyle yapsam acaba. Koldan ben de hiç denemedim eşim de yapamiyo korkuyo
Bnm ilk baslarda igneyi ypmadan derimi iki parmagimla sikip yapiyordum acimiyodu simdi ilac giderken aciyo bnde tumuyordumBn o kadar cok degil ama igneyi eyik ypiyorsan ondanda olabilir
Morluklar geçene kadar bacaktan denicem. Bacaktan hiç morarmiyodu en azındanBen kullanıyorum canım benimde morluk oluyor malesef
Ben de öyle yapıyorum. Ilk gün hemşire yaptı onun yaptığı daha çok morardı anlamadım neden öyle oluyoBnm ilk baslarda igneyi ypmadan derimi iki parmagimla sikip yapiyordum acimiyodu simdi ilac giderken aciyo bnde tumuyordum
Ayy inşallah dediginiz gibidir salı gününden beri için içimi yiyor. Yarın tekrar gideceğim insallah bu sefer görebilirim. İnsallah sizde hayırlısıyla yarin görebilirsiniz... Guzel hebrler alalım insallahErken gittiğiniz için gmrünmemiştir. Ben oğlumda 5+2 de öğrendim hamile olduğumu o gün gittiğinizde kese göründü. Bunda 3+5 de öğrendim. 4+2 de dr a gittim kese mese yoktu ortada beta 1429 çıktı. Bakaljm yarın tekrar gideceğim. Erken öğrenmek hiç iyi birşey değilmiş.
Yok canım göbek dısında yapmadım dahaKoldan yaptin mi cnm hiç