2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim kanamam çoğaldı.doktora gittim dusuk yada dış gebelik dedi.dusmezse 2 gün sonra kürtaj edecekler beni .rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin. Çanlar bebek defterini kapattım artık.cok şükür 2 tane var rabbim onlara sağlık versin

çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Vardır bunda da bir Hayır. Diğer evlatlatarın tesellin olur rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşallah. Gönlünü ferahtut. ❤

N’aptınız nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını duydunuz mu
İyim diyelim iyi olalım. Bulantım hariç en belirgin sol kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti onun dışında bir sorunum yok elhamdülillah. Evet ben geçen salı günü gittim 6+5 de hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür. Kan tahlillerimde temiz çıktı. Halime şükrediyorum. Sonu güzel en azından. Sağlıkla gelsin inşallah. Siz gittiniz mi doktora. Durumlar nasıl. Nasıl geçiyor.

Allah şifa versin canım En yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah çok üzüldüm

İnsülin kullanan gebe arkadaşlarım var mı? Açlık şekerim çok yüksek diye gebeliğin en başından insülin başlayacaklar endokrinoloji doktorum söyledi. Beslenmeyle düşüremiyorum, ilk 3 ay egzersiz de yapamıyorum. Eğer kullananlar varsa fikir almak isterim diyetleri ile ilgili olarak. Hamilelikte bile canımın çektiği bir çikolatayı bile yiyemiyorum

Ayyyy cok uzuldum canim yaa gecmis olsun rabbim yanindaki evlatlarina saglik uzun omur versin cnm

Benim de düşüklerim var pihtilasmadan dolayı ben de ENOX ile aspirin kullaniyorum. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalım da geçip gidiyo bu günler mis kokuları kucagimiza aldiğimizda unutuluyor iğneler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…