Eyvahlar olsun herkesi ayağa kaldırdım kızım oluyor diyeBnada bugun doktrum allhin isine karsmak gibi olmasin tabi dha belli olmaz ama saga tutunn bebeklrn kiz olma olasiligi var dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvahlar olsun herkesi ayağa kaldırdım kızım oluyor diyeBnada bugun doktrum allhin isine karsmak gibi olmasin tabi dha belli olmaz ama saga tutunn bebeklrn kiz olma olasiligi var dedi
Allah yardımcın olsun canimNe bileyim cnm sanki bir boslukda gibi hissediyorum
Hayırlı olsunnnn bence bekle biraz bir hafta falanMerhaba arkadaşlar büyük bir heyecanla bu forma koştum, bugün üç yıla yakın bir süreden sonra ilk defa silik çizgide olsa idrar da çift kırmızı gördüm , reglim 3 gün geciktigi için idrar test yaptım bugün, hastanede çalıştığım için hemen beta hcg yaptırdım değer 30 çıktı , sat 10 Ekim , betahcg 30 değeri çok mu düşük yardımcı olur musunuz yarın hemen ultrasona gireyim mi
Kiz daha cok erken napyon sen cinsiyet belli olmaz erkek deyip dogunca kiz olan bile oluyo rabbim cinsiyetini ogrendigimiz gunleride nasip etsinEyvahlar olsun herkesi ayağa kaldırdım kızım oluyor diye
Bugün 6+5 sata göreMasallah suphanallah insallah sağlıkla kucagına almayı nasipetsin rabbim . Kaç hatalık senin
Ben 4+5te gittim betam 6700 çıktı kese göründü. Sizce normal mi bu değer çok yüksek geliyor banaErken gittiğiniz için gmrünmemiştir. Ben oğlumda 5+2 de öğrendim hamile olduğumu o gün gittiğinizde kese göründü. Bunda 3+5 de öğrendim. 4+2 de dr a gittim kese mese yoktu ortada beta 1429 çıktı. Bakaljm yarın tekrar gideceğim. Erken öğrenmek hiç iyi birşey değilmiş.
Cnm nptin nasil oldun
Cnn nptin nasil oldun
Valla iyim ilacımı içtim iyi geldi yarın aynı şekil olursa gidicem hastaneye adet sancısı var ve galiba adet oluyorum heraldeAmbulansı ara yada taksi cagır yada bi tanıdığın yok mu
Gec yazdım ama ne oldu merak ettim
Rabbim feraha çıkarsın seni arkadaşımValla iyim ilacımı içtim iyi geldi yarın aynı şekil olursa gidicem hastaneye adet sancısı var ve galiba adet oluyorum heralde
Amin insRabbim feraha çıkarsın seni arkadaşım
Canım cok gecmiş olsunKızlar beta 627 cıktı .Iyi dedi betan yükseliyor dedi ama kanamam var .hala şimdi eve geldim ayaklarımı uzattım yatıyorum
Ilac icmeseydin keske ağrısı cok oluyo biliyorum bnce vakit kaybetme acile git kanamani kontrol atlina alınması lazimValla iyim ilacımı içtim iyi geldi yarın aynı şekil olursa gidicem hastaneye adet sancısı var ve galiba adet oluyorum heralde
Benim 4+0da 14200'du.. bana da asiri yuksek geldi ama hic bir doktor onemsemedi...Ben 4+5te gittim betam 6700 çıktı kese göründü. Sizce normal mi bu değer çok yüksek geliyor bana
Canım doktora gitseydin ya keske belki progestan iğne vs bişey verir düşük tehliken olabilirValla iyim ilacımı içtim iyi geldi yarın aynı şekil olursa gidicem hastaneye adet sancısı var ve galiba adet oluyorum heralde
Benim 4+0da 14200 cikti doktorlar onemsemedi bana da cok yuksek gelmisti ama 1 hafta ilerdeymis erken yumurtlama olmus belki ondandirBen 4+5te gittim betam 6700 çıktı kese göründü. Sizce normal mi bu değer çok yüksek geliyor bana
Oh ozaman normalBenim 4+0da 14200 cikti doktorlar onemsemedi bana da cok yuksek gelmisti ama 1 hafta ilerdeymis erken yumurtlama olmus belki ondandir
Canım doktora gitseydin ya keske belki progestan iğne vs bişey verir düşük tehliken olabilir
İlacın zaten progestan kanamam için verdiIlac icmeseydin keske ağrısı cok oluyo biliyorum bnce vakit kaybetme acile git kanamani kontrol atlina alınması lazim