2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Burda bi arkadas karacanın uyku setini önermişti nevresim takımı yastıgı yorganı herseyi var cok uygun hemde kaliteli ben ondan aldım cok memnun kaldım canım bi bak istersen
Aldim cnm yaa hatta rahmetli ananem bile hazrlamis koymys kendi elleriyle yun pamuk yorgan dikerdi bna bebegime bile dikmiş onlarda var kendimde uyku seti pamuk yorgan aldim nevresim takımları hazr yeter bnce dha almm artik

Insallah gider canım ama bebiş icin değer ya :) Korse kullanmış miydin :)
Kullanmaya çalıştım canım ama çok bunalttı beni bide çocukla uğraşıyosun falan derken dayanamadım çıkardım.öyle aldığım gibi kaldı 😒 ama yinede baya iyi toparladım 😉

geçmiş olsun canım ilk dozu olduğumda arabada ağlayarak gelmiştim eve o kadar çok ağrıdı ve yandı ki 😓 buz fln koydum biraz iyi gelmisti 2-3gune tamamen geçti şimdi ikinci doz yaklaştıkça beni bi korku basıyor ya
Ilk dozda benim hic agrimamisti bu dozda cok agrisi insallah sende hafifi sekilde atlatirsin

New jersey ☺️☺️☺️ Siz nerdesiniz ??? Benim ucuncu dogum olacak ama cocuklarimdan birisi bizimle digeri malesef sadece 4 gun yasayabildi. Iki dogumum da fena degildi umarim bu da guzel ve kolay bi dogum olur. Saglikla kavusalim insaallah bebeklerimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bize biraz uzak :) Bir aksilik olmaz ise Long Island'da olacağım. Baalım süreç farklı işliyor şimdi gidiş geliş pandemi umarım çok etkilemez.. Allah bağışlasın bebeklerinizi :) Kaybınız için çok üzgünüm. Sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.. En önemlisi hep o :)

Bu bezleri kullanan bebekler bezi daha kolay birakabiliyormus. Ben de emin değilim çalışırken 2 cocukla buna yetisebilir miyim

Evet o da aklımda deneyeceğim. Doğumdan 5 ay sonra adet görmüştüm ama cok yogun ve uzun olmamıştı .
Valla zor canim oyle buyuk tuvaletini temizleyip yikamak sonucta makinaya atilmaz o sekilde onu kaynatmak gerek belki daha sagliklidir ama ugrasmak zordur

Türkiye de öğle çoğu özel hastane de hafta içi özellikle doktor muayane hastaları oluyor o sırada doğum gelen hastası varsa ebeler hazırlıyor son dakika işte doktor geliyor yoksa her dakika yanında değil
O internet gördüğümüz kadın doğum doktarlari gibi değil çoğu yer onlar zaten çok pahalı
Buna katılıyorum. Türkiye'de benimle aynı dönem doğum yapan tüm arkadaşlarım açılma 4 cm olmadan hastaneye ısrarla yatırılıp, sonra bebek gelmiyor diye hemen suni sancı verilip sonra da bebek doğmaz böyle diye nedense hep mesai saatinin bitimine doğru sezeryan ile doğumları gerçekleşti. Şehirler farklı ama hikaye hep aynı malesef. Bir arkadaşım normal doğum yaptı on da normal doğum diye ısrar etti, doktoru sezeryan diye ısrar etti kız sezeryana alındı ameliyathane masasında normal doğum yaptı:KK12:

İyi bari benden beterleride varmış 😂 kız ben gelişi güzel bedenlerden anlayamadım 0-3 yazıyo hep ama hastane çıkışınla kıyaslayınca baya büyük duruyo halbuki doğduğunda giyebilir düşüncesiyle almıştım ya şu ponponlu tavşan tulumları varya ilk ondan almıştım boyıtu küçüktü hastanede giydircem demiştim diğerlerine yanyana koyunca meğer tulum 3-6 aylıkmış 😂bi o var bende büyük kışlıklar annemin ördükleri hep
Ben cok aldım valla hevesle benden beteri var mıdır bilmiyorum ama en az50 tane takımı var cocugumun🤣 kız sen tecrübeli bi annesin böyle şaşırmamalıydın😂

X