2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oğlum doğduğundaki saçları ve hiç bulantım olmamıştı. Gören çok bulantın oldu mu diye soruyordu şimdi kızımda hastane çantasına toka koymayı düşünüyorum
Oyy maşallah benimde kızımın saçları böyleydi herkes bişeye bağlıyodu yani saçı böyleyse şunu yaşamışsındır bunu yaşamışsındır diye

Ay yapma onu sakin ben bi kere denedim banyonun duvarlarını öyle yıkadım priz olduğunu unutmusum az daha çarpılıyordum

Oyy maşallah benimde kızımın saçları böyleydi herkes bişeye bağlıyodu yani saçı böyleyse şunu yaşamışsındır bunu yaşamışsındır diye
Bebek saçlıysa annenin midesi yanar diyorlar burda da. Benim daha 12.haftada başladı mide yanmalarım bakalım ne çıkacak

Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak

Bebek saçlıysa annenin midesi yanar diyorlar burda da. Benim daha 12.haftada başladı mide yanmalarım bakalım ne çıkacak
Yok canım ya hep öyle diyolar benim ilk kızımın maşallah baya saçı vardı ama bişeyim yoktu.bunda 6.haftadan itibaren yanma bulantı vardı kaldıki bebek 6.hafta saç mı çıkarır hep hurafe işte.hurafelere inansaydık şuan benim oğlum olması lazımdı

Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak
Merhaba canım.ben girdim doktor 10dakka raporla uğraştı bize raporu ve cd yi verdi.zaten rapora yazacağı ne varsa kontrol sırasında konuşmuştuk.raporu doktoruna götürürsün dedi okadar.cd de de video ve görüntü vardır muhtemelen ama ben henüz bakmadım.bana whatsapptan attı 4 video ve 8 görüntü

Agzi olan konuşuyor canım işte annem bile geçen gelmis sütü ilk bebegin gözüne sürecekmişim yoksa açgözlü olurmuş. Kolostrum o ne kadar kıymetli bi de gözüne mi sürecez

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Ben Doğan Cüceloğluna gidiyorum canım tavsiye ile gittim memnunum doktorumdan Fiyatlar bize sendikadan %10 indirimli söylendi normal 3500 Sezeryan 3800
Fiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacak safra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…