2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy ne güzel içim gitti valla.benim 2.side kız olduğu için büyük kızdan kalanları giydircem ben.o zaman için kendim almıştım baya bişey bide anane babane alınca çokca kıyafeti var o yüzden alacağım çok bişey yok.Rabbim sağlıkla güle güle giydirmeyi nasip etsin canım 🤲🏻
Amin canım hepimiz sağlıkla doguralim giydirelim inşallah.
Benim kız 13 yaşında ondan çok birşeyde kalmamıştı kızda olsa yine alacaktım mecbur.

Cook cook güzeller ya maşallah. Güle güle giyinir inşallah cnm.
Üçüncü resimdeki e hele bayıldım. Yeterli bence. Yetmezse gider alirsiniz. Yaz cocugu olduğu için fazla kıyafete gerek yok gibi. Tr zaten sıcak oluyor
Sağol canım saglikla doğsunlar inşallah.
Bencede aza çare bulunur çok olursa elimde kalır daha çok acırım. İhtiyacıma göre bebeğin gelişimine göre alırım artık gerisini de

Sağol canım saglikla doğsunlar inşallah.
Bencede aza çare bulunur çok olursa elimde kalır daha çok acırım. İhtiyacıma göre bebeğin gelişimine göre alırım artık gerisini de
Bana iki kızım dada çok hediye gelmişti. Tabi bazılarını giyindirdim bazılarında begenmemistim. Anne baba olarak gördüğün hevesledigin kıyafetleri de almak istiyorsun.
Evet bazen kalıyor çok olunca ve açıyor. Neden giyindiremesin diye

Bana iki kızım dada çok hediye gelmişti. Tabi bazılarını giyindirdim bazılarında begenmemistim. Anne baba olarak gördüğün hevesledigin kıyafetleri de almak istiyorsun.
Evet bazen kalıyor çok olunca ve açıyor. Neden giyindiremesin diye
Çok begenmediklerin pijama tarzı evde giydirilir yine ama elbise tarzı beğenmediğimi bende giydirmemstim kızımda

Amin canım hepimiz sağlıkla doguralim giydirelim inşallah.
Benim kız 13 yaşında ondan çok birşeyde kalmamıştı kızda olsa yine alacaktım mecbur.
Amin inşallah canım🤲🏻sizinkilerin arada baya yaş farkı var canım benim kız 3.5 yaşında daha koli koli kıyafetleri duruyor kimseyede vermemiştim😊 sen neden bu kadar ara verdin canım 2.çocuk için

Amin inşallah canım🤲🏻sizinkilerin arada baya yaş farkı var canım benim kız 3.5 yaşında daha koli koli kıyafetleri duruyor kimseyede vermemiştim😊 sen neden bu kadar ara verdin canım 2.çocuk için
Olmadı canım sebepsiz 9 yil bekledik gittik geldik doktora hep sebep yok dediler en son artık tupbebek yaptırdık yaş geviyor diye. çok şükür ilk seferde tuttu

Çok begenmediklerin pijama tarzı evde giydirilir yine ama elbise tarzı beğenmediğimi bende giydirmemstim kızımda
Evet ya benim kızlara hata mavi kıyafet bile gelmişti 🙈o yüzden iki bavol kıyafet ayotmistim. Çok hediye getiren olmuştu. Onların içinden bende beğendikleri i hediye götürmüştüm. Çünkü bazen iki aynı tulumdam getiren olmuştu. Hata aynı pijamadan 4 tane getirmişlerdi

Cnm bn hiç netten birsey almadim hep sehirimdeki bebek magazalarindan aldm gozum gore gore dokuna dokuna aldim ama netten eger birsey alirsam bebecimo e bebek trendyol dan alrdim
Yaa haklısınız aslında bende görerek alanlardanım ama plasenta aşağıda. Daimi istirahatım var. O sebepten oturduğum yerden seçecem mecbur. Trendyol e bebek👍teşekkürler

Yaa haklısınız aslında bende görerek alanlardanım ama plasenta aşağıda. Daimi istirahatım var. O sebepten oturduğum yerden seçecem mecbur. Trendyol e bebek👍teşekkürler
Kanaman devam ediyor mu yada başka ne şikayet in var canım bana da öğle dediler geçen hafta hatta biraz kanamam oldu ama şuan bir sıkıntı yok bir kaç değişik doktora gittim dikkat ver dediler çok büyük sıkıntı değil dediler ben evdeyim üç çocuğum var onlarla gün geçiyor

Kizlar rahimde kasılma yasayan oldu nu benim dünden beri kasilmalarm oluyor magnezyum verdi dr ayni dertten muzdarip olaniniz var mi icinizde 😔

Ooo masallah.. ya canim su an karantinadayiz su zikkim bi bitmedi🤣🤣🤣 ciksak yürüyüs yapacaz bende cok seviyorum.yürüyüs yapmayi. Bide hergün calisiyorum eczanedeyim ve cok ayakta oluyorum 8 9 saat boyunca. Simdi 17 gündür sirf evdeyim bunaldim
Bn calismiyorum oyle olunca canim sikiliyo bnde napayim yuruyorum mis gibi camlarin altinda

X