Cok güzel instagram sayfalari var ve cokda uygun kıyafetler. İsterseniz bir kaç sayfa yolarım.Evet biraz pahalı indirime girerse o zaman tekrar bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok güzel instagram sayfalari var ve cokda uygun kıyafetler. İsterseniz bir kaç sayfa yolarım.Evet biraz pahalı indirime girerse o zaman tekrar bakayım
Benim kizim 3.5 yasinda olmak uzere hala bebek arabasina oturabiliyor tabi artik cok buyudu ama. Benim ki tam olarak travel sistem olarak gecmiyor saniyorum. Puset zaten oto koltugu ayni zamsnda onu mecbur aliyoruz ayni zamanda bebek arabasina takilabiluyor bebek de rahatsiz olmamid oluyor uyuyorsa falanAnladım canım evet senin zor olabilir ikiz olunca ben de çıkarız diye düşünüyorum ama tabi biz bebeğe uyacağız bakalım duracak mı
Puset konulanlar da sanırım travel sistemler oluyor o zaman mecburen travel olmalı onlara da 1buçuk yaşından sonra sığmıyorlarmış e napıcaz biz şimdii
Maşallah canım güle güle giymek nasip olsun inşallah, onlara bakmak bile mutluluk sebebi olur şimdi sana annemler falan alayım dediğimde daha dur bakalım deyip duruyorlar bana hevesim kursağımda yani
Offf içimde bir sıkıntı bir mutsuzluk...
bende de var pazartesi sendromuPazartesi sendromu başlamıştır benim öyle de
Benim de kendi aracım var aslında canım pek otobüse binmiyoruz öyle biz yazlığa gidiyoruz haftasonları yaz kış farketmiyor orada çok kullanırım diye düşünüyorum yürüyüşte falan. Bebeği birinin tutması lazım o zaman kaptmak için ağırlığı nasıl pekiAynen canım tek elle kapanmıyor o eksisi var ama artıları bana kullanırken hep daha cazip geldi onun için herkese öneriyorum
O alt sepetinin büyük olması o kadar büyük nimet ki. Ama bak benim kendi aracım vardı öyle otobüse dolmuşa binmedim. Sadece seyahatte ve avm de kullandım bebek arabasını ama şehirdışında sabahtan çıkıp akşama kadar gezmeli zamanlarımızda çok işimize yaradı elimize ne geçti attık alta. Sadece bebeğin değil bizim kalabalığı da kaldırıyordu
Güzelmiş bu da canım tek yönlü mü çift yönlü mü aynen baya travel sistem bu pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması çok iyi yoksa uyanır diğerine koyana kadar zatenBenim kizim 3.5 yasinda olmak uzere hala bebek arabasina oturabiliyor tabi artik cok buyudu ama. Benim ki tam olarak travel sistem olarak gecmiyor saniyorum. Puset zaten oto koltugu ayni zamsnda onu mecbur aliyoruz ayni zamanda bebek arabasina takilabiluyor bebek de rahatsiz olmamid oluyor uyuyorsa falan
Günaydın canım.ayy ne güzel benimde perşembe randevum var açlık tokluk bakacaklar oradan sonra aşıya geçicem bendeGünaydın kızlar, tetenos 2.dozu oldum, bebişin kalbini dinledik :)
İyi haberlerini bekliyoruz canımYarın detaylı ultrason var önceki gebeligimi takip eden doktora gidecegiz . Bakalim nasil geçecek. Kızımı da götüreceğim kardeşini görsün iyice
normal sanırım canım yazıda okumuştum önde veya geriden gelinen haftalar bu zamanlarda normale dönüyormuş bence endişelenecek bir durum yoktur olsa doktor söylerdi haftasıyla uyumlu demiş bende korkmaBugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba
:) bende aynı durumdayım hemen eşime sesleniyorum 2 gün önce oda ilk kez hissetti avucunun içinde hissetti çok mutlu olduuYaa hep ben de böyle diyorum her hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen senin eşin nasıl
Hamileligin en kötü olayı aşı olmak değil mi ya , şekerin insallah iyi çıkar canımGünaydın canım.ayy ne güzel benimde perşembe randevum var açlık tokluk bakacaklar oradan sonra aşıya geçicem bende
İnşallah canımHamileligin en kötü olayı aşı olmak değil mi ya , şekerin insallah iyi çıkar canım
Ben de rüya görüyorum ama hep bi kavga hep bi mücadele hır gür. Bebek konulu değil rüyalarımSlm kızlar ben şu bir haftadır rüyalarımda, ya hamile olduğumu yada cinsiyetini yada kiz/erkek bebek görüyorum.
Benim gibi rüya gören var mı?
İnşallah güzel haberler alırsın 4 boyutlu fotoğraf da veriyorlar mı gittiğin yerdeYarın detaylı ultrason var önceki gebeligimi takip eden doktora gidecegiz . Bakalim nasil geçecek. Kızımı da götüreceğim kardeşini görsün iyice
Yaa gözün aydın canım, eşim de ilk hissettiğinde inanamamıştı dün akşam bizimki çok hareketliydi baya izledik dışardan gezindi vurdu sürekli:) bende aynı durumdayım hemen eşime sesleniyorum 2 gün önce oda ilk kez hissetti avucunun içinde hissetti çok mutlu olduu