2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim kizim 3.5 yasinda olmak uzere hala bebek arabasina oturabiliyor tabi artik cok buyudu ama. Benim ki tam olarak travel sistem olarak gecmiyor saniyorum. Puset zaten oto koltugu ayni zamsnda onu mecbur aliyoruz ayni zamanda bebek arabasina takilabiluyor bebek de rahatsiz olmamid oluyor uyuyorsa falan

Eklentiler

• F5EF8486-C380-499D-83AB-AE28376029CF.png
    268 KB · Görüntüleme: 65
Aslinda tam olarak travel systemmis yazarken aklimdan ne geciyorsa Ben bu arabadan ve oto koltugundan cok cok memnundum her seyimdi bunlar

Benim de kendi aracım var aslında canım pek otobüse binmiyoruz öyle biz yazlığa gidiyoruz haftasonları yaz kış farketmiyor orada çok kullanırım diye düşünüyorum yürüyüşte falan. Bebeği birinin tutması lazım o zaman kaptmak için ağırlığı nasıl peki
Bu arada içimde sıkıntı var demişsin dün ben de öyleydim Hormonlardan ara ara geliyorlar sanırım bize
Güzelmiş bu da canım tek yönlü mü çift yönlü mü aynen baya travel sistem bu pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması çok iyi yoksa uyanır diğerine koyana kadar zaten

normal sanırım canım yazıda okumuştum önde veya geriden gelinen haftalar bu zamanlarda normale dönüyormuş bence endişelenecek bir durum yoktur olsa doktor söylerdi haftasıyla uyumlu demiş bende korkma

Yaa hep ben de böyle diyorum her hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen senin eşin nasıl
:) bende aynı durumdayım hemen eşime sesleniyorum 2 gün önce oda ilk kez hissetti avucunun içinde hissetti çok mutlu olduu

Slm kızlar ben şu bir haftadır rüyalarımda, ya hamile olduğumu yada cinsiyetini yada kiz/erkek bebek görüyorum.
Benim gibi rüya gören var mı?

günaydın güzel anneler. biz 23.haftaya merhaba dedik içimde acayip bir alışveriş isteği var ama çok erken mi diye düşünüyorum bir şeyler almıyorum bir kızım var onun eski kıyafetlerinden erkeğe uyabilecekleri ayırdım o kadar.sizler ne zaman başladınız ya da başlamayı düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…