2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Buyuk kiziniz da yaz dogumlu muydu. Benim kizim kasim dogumlu simdi temmuz sonu olacak muhtemeleb mevsimler farkli acabs cok bir sey almak gerekir mi diye dusunuyorum ama 🤔🤔🤔 o kadar cok almistim ki her sey duruyor iki uc bebek giyer olanlari yeni de alasim var 😩😩😩
30 mart doğumlu tam kış bitimi. Uzun kollu giydirdim çünkü mayıstan sonra ısınıyor havalar. Yenidoğanlar çok üşür. Benim de çok var zıbın uzun kollu kısa kollu patikli patiksiz pijama o kadar çok ki sayamadım bile şimdi alırsam israf olur diye düşünüyorum ona verceğim parayla başka şeyler alırım. Sadece ilk giyeceği şeyleri yeni olsun isterim bi de heveslenip bi kaç parca bişey alırım o kadar

Slm kızlar nasılsınız ? Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu biraz fazla dedi şekerden olabilir dedi şeker yüklemesi 2 hafta sonra yapılacak birde bebek ayakları asagida kafası yukarda dedi dönebilir dedi ters biraz canım sıkıldı bu iki duruma benim gibi olanlar var mi acaba?
Benim de detaylıda ayakları aşağıdaydı ve hala aşağıda olduğunu hissediyorum bu çok normal daha erken doğum pozisyonunu almaları için merak etmeyin

Benim ilk gunden beri dogum pozisyonunda ama yeri genis oldugundan surekli hareket halinde belkide
Evet sürekli hareket halinde doktoruma gittiğimde ayakları aşağıda sırtı solumda kafası göbek deliğimin oradaydı detaylıya gittiğimde ayaklar yine aşağıda ama bu sefer sırtı sağımdaydı.yeri geniş ya oynuyolar 😁

30 mart doğumlu tam kış bitimi. Uzun kollu giydirdim çünkü mayıstan sonra ısınıyor havalar. Yenidoğanlar çok üşür. Benim de çok var zıbın uzun kollu kısa kollu patikli patiksiz pijama o kadar çok ki sayamadım bile şimdi alırsam israf olur diye düşünüyorum ona verceğim parayla başka şeyler alırım. Sadece ilk giyeceği şeyleri yeni olsun isterim bi de heveslenip bi kaç parca bişey alırım o kadar
Arkadaşlar şu da bir gerçek büyüyen Bebek sonuçta dünya kadae alışveriş yapmaya gerek yok ayrıca tmm önümüz yaz da sonuçta bunlar benzetmek gibi olursa yumurta çıkmış civciv gibi onlar sıcağı ne bilir benim büyük oğlum temmuz sonu doğmuş du valla hiç bilmiyorum çocuğu zibinla yatsın hatta biz kundak yaparız kundak bile yapardım üstüne battaniye örter yatardı sonra 3. Çocuğun da Ağustos doğumlu oda aynı şekilde yaptım

Kizlar ya benim bebegim hep dogum pozisyonunda doktora her gittigimizde bu sekil sizinkilerde mi boyle 🤔
Benimkiler L şeklinde canım soldaki baş yukarıda ayaklar aşağıda, sağdaki de yatay baş sağda ayaklar solda. Ayakları birbirine değiyor sürekli ayak tepiştiriyorlar zaten

X