- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Bn kullaniyorum cnm hatta az once yaptim bileGünaydınlar. Aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn kullaniyorum cnm hatta az once yaptim bileGünaydınlar. Aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Ben aydında yaşıyorum yazın cehennem gibi burasi hep kisa kollu askili zibinla gecirceksin eylule kadar yoksa pisik olur cocuk dediler. Bi ihtimal aksamlari serin olursa diye 2 3 tane uzun alt aldim.olmaz ama icim rahat etsin diye ustune hic uzun kollu almadim ilk 10 gun hastane cikisiyla idare ederiz diye dusunuyorumYa yaz brbeğine kısa kollu şortlu şeyler alalım mı yeni doğan giyebiliyor mu? Benim oğlum kış bebeğiydi onun için şuan kestiremiyorum ne alsam yeni doğan kıyafeti olarak
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yıllaraBu gün benim doğum günüm Ve ilk kadınlar kulübü kutladı...
Ben izmirdeyim cok sıcak oluyor ama ona rağmen kisa kollu hemen ilk ay giydirmedim. Tek uzun kollu ince zibinlardan giydirmistim. Emzirirken kafasi cok terliyor ya da kucağında taşırken muslin battaniyeler cok kullanışlı oluyor . Hatta onunla kundak da yapıyordum. Bence kisa şeylerden ziyade uzun ama ince terletmeyen cinsten şeyler bakinYa yaz brbeğine kısa kollu şortlu şeyler alalım mı yeni doğan giyebiliyor mu? Benim oğlum kış bebeğiydi onun için şuan kestiremiyorum ne alsam yeni doğan kıyafeti olarak
Kullanıyorum oksapar 0.4 lükGünaydınlar. Aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Ya ben de bakıyorum 0-3ler hep uzun kollu. Yani diyorum evler sıcak yakarız bebeği.Ben aydında yaşıyorum yazın cehennem gibi burasi hep kisa kollu askili zibinla gecirceksin eylule kadar yoksa pisik olur cocuk dediler. Bi ihtimal aksamlari serin olursa diye 2 3 tane uzun alt aldim.olmaz ama icim rahat etsin diye ustune hic uzun kollu almadim ilk 10 gun hastane cikisiyla idare ederiz diye dusunuyorum
Carters tan aldim ben askililari trendyolda cok tatli modeller vardi aklinizda bulunsun evet valla burasi 1 ay kadar 40 derecenin altina inmiyor. Bulunduguniz ili de dusunun isterseniz uzun da kisa da alin duruma goreYa ben de bakıyorum 0-3ler hep uzun kollu. Yani diyorum evler sıcak yakarız bebeği.
Ben de kullanıyorum Hibor 5000Günaydınlar. Aranızda kan sulandirici iğne kullanan var mı?
Cok sukur insallah canjm benim vallahi ben kilo almadigim halde cok yoruldum dun alisveriste eve gelince yatagi bulamadim o derece dusun agirlasinca yapamazdim hic bu ay elbiseleri ni bitirdim diger ay nasipse yatagini alicam sonra ufak tefek seyler kalicakAnladım canım evet senin zor olabilir ikiz olunca ben de çıkarız diye düşünüyorum ama tabi biz bebeğe uyacağız bakalım duracak mı
Puset konulanlar da sanırım travel sistemler oluyor o zaman mecburen travel olmalı onlara da 1buçuk yaşından sonra sığmıyorlarmış e napıcaz biz şimdii
Maşallah canım güle güle giymek nasip olsun inşallah, onlara bakmak bile mutluluk sebebi olur şimdi sana annemler falan alayım dediğimde daha dur bakalım deyip duruyorlar bana hevesim kursağımda yani
Ay teyzesi gordum sukur sagligi yerinde kusumun sadece bobreklerini takip edicez dedi o uzdu biraz beni benim doktorluk surecimde sadece 1 kisi siniri gecti dedi gecersede karnindan igne ile siviyi bosalticaz dedi insallah o dereceye gelmez. Neler aldigimiza gelirse agiz bezinden mama onlugune corabina ic camasirina dis kiyafetlerini elbiselerini cicilerini herseyini bitirdik cok sukur
ay ayaklari vurmak demisken benim kizim ellerini birbirine baglamis yuzunu saklıyordu dun cok garipti yaBenimkiler L şeklinde canım soldaki baş yukarıda ayaklar aşağıda, sağdaki de yatay baş sağda ayaklar solda. Ayakları birbirine değiyor sürekli ayak tepiştiriyorlar zaten
Mutlu yaslarin olsun canimBu gün benim doğum günüm Ve ilk kadınlar kulübü kutladı...
Ben 3 aylik olunca giyecegi sortlu tulum aldim e bebekten annem yeni dogana giydirilmez usur bebekler diyor ama bilemicem yinede biz sapkasini da cikartmayi dusunmuyoruz doguncaYa yaz brbeğine kısa kollu şortlu şeyler alalım mı yeni doğan giyebiliyor mu? Benim oğlum kış bebeğiydi onun için şuan kestiremiyorum ne alsam yeni doğan kıyafeti olarak
Çevrem baston al rahat gez diyor benim aklım travelde. Eşimle düşündük traveli puseti takılıyor diye istiyorum ben minyon tipliyim öyle kolumda puset taşıyamam arabamızıda sattık seneye alabiliriz otomobil. Mağazalarda travellerin teşhirleri oluyor sırf hevesim için uygun fiyatlı travel alıcam teshirden. Sonuçta sadece ayakları kirleniyor. Sonrada baston alıp rahat edicem. Bunda anlaştık. Heves için 3-4 bin verip kenara atmaya gerek yok.Kızlar bebek arabası alan var mı?? Çok seçenek var çevremde herkes baston diyor ama bastonla da 2 aylık bebek gezdirilir mi mesela
Ayyy masallah masallah sana herseyi almis bitirmisin ne guzel ay ben karasizim dun besiklere bebek arabasina baktim ama hic karar veremedim zor karar yaa bobrekleri konusundada insalalh birsey cikmaz rabbim korusun allaha emanetAy teyzesi gordum sukur sagligi yerinde kusumun sadece bobreklerini takip edicez dedi o uzdu biraz beni benim doktorluk surecimde sadece 1 kisi siniri gecti dedi gecersede karnindan igne ile siviyi bosalticaz dedi insallah o dereceye gelmez. Neler aldigimiza gelirse agiz bezinden mama onlugune corabina ic camasirina dis kiyafetlerini elbiselerini cicilerini herseyini bitirdik cok sukur
Hangi marka kullanıyorsun canım? Önceki hamileligimde clexane kullanıyordum bu sefer bulamadim onu oksapar kullanıyorum cok acıtıyor ve morartiyor senin nasilBn kullaniyorum cnm hatta az once yaptim bile
Morartip acıtıyor mu pekiBen
Kullanıyorum oksapar 0.4 lük
Benimde bundan canım ilk kızım için bundan almıştım çift yönlü tek elle kapatılıp açılan rahat oluyor.tam yatar şekilde bikaç aylıkken bile kullanabiliyosun bi yere giderken iyi oluyo.pusetli bebek arabalarında puseti takmak için birine ihtiyacın oluyo ya bebeği tutacak yada puseti takacak biri lazım yani.puseti ayrı almıştım ben hastaneden çıkarken kullanırız diye zaten bi tek hastaneye giderken kullanıyordum ara arada akşamları büyüklerimizi ziyarete gideceğimizde kullanmıştım.onun dışında çok ihtiyacım olmadıEki Görüntüle 2801570 Eki Görüntüle 2801571
Ben bekarken bebek magazasında çalışıyordum o zaman buna benzer bir model vardı baby2go nun tek elle kapat canta gibi taşı tek elle imde bebegide taşırsın eve cıkarmak icin kolay pratik tam yatar ve çıft yönlü en cok tercih edilen model buydu fikir olsun diye benzerini buldum attım