2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba arkadaşlar. 19+1 im..gebeliğin başından beri her ay kanamam oldu.15 gün önce fazlaca kanama ile acile gittim. Plasenta aşağıdaymış. Ama derecesini bilmiyorum. İlk defa yaşıyorum. Lekelenmem sürekli var.. Bu durumda olan var mı. Hiç ayağa kalkmamakmı gerek. Tedirginim.

Merhaba arkadaşlar. 19+1 im..gebeliğin başından beri her ay kanamam oldu.15 gün önce fazlaca kanama ile acile gittim. Plasenta aşağıdaymış. Ama derecesini bilmiyorum. İlk defa yaşıyorum. Lekelenmem sürekli var.. Bu durumda olan var mı. Hiç ayağa kalkmamakmı gerek. Tedirginim.
Merhaba, benim de plasenta aşağıda 2 kez kanama yaşadım, ben sürekli yatıyorum şuanda hiçbir iş yapmıyorum. 10 dklık yürüyüşler yapıyorum sadece evin içinde ve yemektede yarım saat falan oturuyorum. Kadın doğumcunun bu zamana anlamış olması gerekirdi aslında 🤔

Merhaba, benim de plasenta aşağıda 2 kez kanama yaşadım, ben sürekli yatıyorum şuanda hiçbir iş yapmıyorum. 10 dklık yürüyüşler yapıyorum sadece evin içinde ve yemektede yarım saat falan oturuyorum. Kadın doğumcunun bu zamana anlamış olması gerekirdi aslında 🤔

Çok geçmiş olsun sizede. Malesef bilemedi dr. Hatta acilde müdahale etmemekle birlikte suyun bitmiş böbrekler kötü diye bir sürü şey söyledi. Sabahına başka iyi bir Dr araştırıp gittim. Adamcağız ne suyunda bir şey var ne böbrekde gayet sağlıklı dedi. Ama direk bebeğin eşi aşağıda dikkat etmen lazım dedi.. 2 oğlum var. Ayağa kalkmamak mümkün olmuyor. Tedirginim o sebepten

Masallah canım bizim babaannede anneannede herseyi yapıyor ama kızlara model daha çok erkek olunca yelek süveter hırka atkı şapka birde uzun kollu yün tulum yapılır 😊
Maşallah. Rabbim başımızdan eksik etmesin onları. Benim kayınvalidemin 3 oğlu var. O yüzden kızlara çok düşkün . Içinde kalmış hep. Kız olduğu için çok mutlu almış hemen yine pembe yünleri. Bandana patik ördü amugurami tavşan ördü kızıma bi dediğini iki etmiyo hemen örüyor sağolsun

Çok geçmiş olsun sizede. Malesef bilemedi dr. Hatta acilde müdahale etmemekle birlikte suyun bitmiş böbrekler kötü diye bir sürü şey söyledi. Sabahına başka iyi bir Dr araştırıp gittim. Adamcağız ne suyunda bir şey var ne böbrekde gayet sağlıklı dedi. Ama direk bebeğin eşi aşağıda dikkat etmen lazım dedi.. 2 oğlum var. Ayağa kalkmamak mümkün olmuyor. Tedirginim o sebepten
Teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun zor bir süreç. Sizi çok iyi anlıyorum kanama oldukça insan korkuyor, yine de elinizden geldiğince dinlenmeye uzanmaya çalışın. Plasenta yukarıya çıkabiliyor ama sanırım dinlenmek de etkiliyor bunu. Yardımcı olabilecek biri varsa gelsin yanınıza anneniz falan

Merhabalar benim arkadaşımın da plesantası aşağıdaydı.hatta hazırlıklı ol bu bebek düşebilir felan dedi kimi doktor.haftalık proloton depot diye iğneden oldu. Progesteron içeriyor. Bebek tutunsun diye. Özel sektörde olduğu için mecbur 32.haftaya kadar çalıştı. Fakat evde en ağır işi yemek yapmaktı. Ev felan süpürmüyordu.çamaşır felan silkmemiyordu. Kanaması leke şeklinde 7.aya kadar devam etti. Şükür zamanında sağlıcakla doğurdu. Sende koru kendini Allah tan ümit kesilmez

Kızlar oğluma yeni ciciler aldımm💙

Eklentiler

• 218687B0-BA10-48EE-B21F-DB1700BABC87.jpeg
    218687B0-BA10-48EE-B21F-DB1700BABC87.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 53
  • A0D46E9F-38EC-4EB0-ACA9-927F1FC4A2DC.jpeg
    A0D46E9F-38EC-4EB0-ACA9-927F1FC4A2DC.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 59
Bende 23 haftamda kananam oldu gitti yani geçen hafta aynı şekilde bana da dediler hatta doğuma kadar hastanede yatmam gerektiğini söylediği gittiğim hastane devlet hastanesi buarada ama ben kabul etmedim çünkü evde 3 çocuğum var imza atıp çıktım eve geldim dikkat ettim ama benim eve geldik ten sonra iki gün sürdü zaten ordaki hemşire sordum burda yatarsam ne yapacaksın ped kontrolü yapicaz bol bol yaticaz dedi başka doktora gittim oda biraz assagida dedi ayrıca dün ayrıntılı ultrason girdim çok kapatmıyor dedi 32 haftalık kadar yukarı çıkabilir dedi sıkıntı yok dedi şuan zaten bu haftalarda çıkması bekleniyor dedi sadece ilişki yasağı koydu dikkat et bende yinede ağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum v

Kızlarr bugün hava çok güzeldi dünden eşime bugübki mesaisini iptal ettirtip pikniğe gittik sabahın 6 buçuğunda kalktık ama 12 gibi döndük sebep benim duygusallığım oldu yazık kızımında eşiminde o yorgunluğu ve en az 1 sene sonrası dışarı çıkabilme hevesi kursağında kaldı ☹️ duygusallığımda biz otururken rşim 1 balık tuttu pişirebiliriz bunuda diye getirdi vaşta bişey yoktu ama ben o balığa baktıkça kötü hissettim hayla aklıma geldikçe içimden ağlamak geliyo şimdi düşününce bir yandan saçma geliyo biryandan hayla ağlıcam allahtan biraz utanmam varda susuyom kızım bile dalga grçmeyr başladı ben artık doğuma kadar hiç bir hayvan gmrmeyip dışarı çıkmama kararı aldım baika türlü olmıcak 🙈

Canım ben hiç doğum yapmadım ama doğumdan bir süre sonra yamuna marka korseyi kullanmayı düşünüyorum biraz pahalı ama korseleri güzel
Parasinda degilm ise yarayip yatamadihi konusunda endisem var ise yaramaz dedigin ise yarar ise yarar dedihin ise yaramaz o yuzden kafam karsik sormak istedim ama arkadasin biri dr um onermedi demis belkide en mantiklisi dr un fikri

Kizlar hepinize selamlar, bugun doktor kontrolum vardi, cok sukur yavrum saglikliydi, normalde adete gore 22+6 yim ama bebis 9 gun onden gidiyordu, yani bugun 24+1 olmam gerekiyordu en son ultrasona gore ama 23+3 cikti 603 gram olctu doktor. 2 hafta icinde 5 gun geriye gitmis sanki, bende uzuldum agladim doktor teselli etti kizdi biraz bu normal diye. Basina boyle bi durum gelen var mi?

Parasinda degilm ise yarayip yatamadihi konusunda endisem var ise yaramaz dedigin ise yarar ise yarar dedihin ise yaramaz o yuzden kafam karsik sormak istedim ama arkadasin biri dr um onermedi demis belkide en mantiklisi dr un fikri
Öyle canım doktoruna sor eğer onaylarsa bu marka aklında bulunsun daha önce zayıflarken kullanmıştım ve gerçekten işe yarıyor☺️

Kızlar bebek arabası alan var mı?? Çok seçenek var çevremde herkes baston diyor ama bastonla da 2 aylık bebek gezdirilir mi mesela 🤔
Ben ilk etapta kanguru puset idare ederim diyorum. Zaten pandemi var sonrası da kış bebekleri bir yere çıkarmam, tek başıma da çıkaramam muhtemelen. Doğumdan sonra ihtiyaca yönelik alırım diye düşündüm.

X