2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhabalar, ben Ebe Ebru. Gebelerle ilgili bir çalışma yapmaktayız. İlerki nesile katkı sağlamak adına, sizin çocuklarınızın sağlık alanında daha iyi hizmet almasını sağlayacak eksiklerimizi giderecek bir çalışma yapmaktayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy benim bir kiz bir erkek hamileligim oldu ikisinde de bulantim olmustu ama
12. Hafta civari gecip gitmisti. Bu ucuncu hamileligim ve kizmis bu da ama suan 19. Haftamdayim hala bulantilar devam ediyor midem igrenc bi halde yesem ayri dert
Yemesem ayri. Yasim 33. En iyi hamileligim ilk hamileligimmis o kesin 😩😩😩
Allah yardımcın olsun canım bulantı çok kötü insana hayatı zehir ediyor. Bunda çok şükür çok rahatım.bundada yanma erken başladı ama bulantı daha fena bence

Nasılsınız kızlar? Bu aralar kitaplara sardım epey vaktimi alıyor. Iyi de oldu kafam dağılıyor evde eskisi kadar sıkılmıyorum. Ama buraya girip de takip edemiyorum. Her şey yolundadır inşallah 😙😍
İyiyiz şükür canım sen nasılsın kızların nasıl?😇hangi kitapları okuyorsun?

Iyi çok şükür canım kızlar 😍
Uyku eğitimiyle ilgili 2 kitap göndermiş arkadaşım onları okuyorum ama bildiğin ders çalışır gibi 🤣
Inşallah işimize yarar🤗
Umarım yarar canım 🤗 ama uyumuyorsa yada bişeyler istediğin gibi yolunda gitmiyorsa kitap falan işe yaramıyor hiç yapmam dediğin şeyleri yaparken buluyorsun kendini 🙈😁

Kizlar seker testiyle alakali birsey soyledimi dr unuz bn ayin 26da gdicem seker testi icin ama smdiden korkuyorum yuksek cikarsa die detaylida bu kdar korkmamistim

Umarım yarar canım 🤗 ama uyumuyorsa yada bişeyler istediğin gibi yolunda gitmiyorsa kitap falan işe yaramıyor hiç yapmam dediğin şeyleri yaparken buluyorsun kendini 🙈😁
Şu an tek derdim gazlı olmamaları valla gerisi hallolur bir sekilde🤣
Eğitimli eğitimsiz her bebek uyuyor valla bi şekilde 😊

Canım kitapların isimleri neler belki bende bakarım 😂
Kim west- Iyi uykular, Tatlı rüyalar
Tansu Oskay- uykusuz anne kalmasın
Kitaplar bunlar canım ama ilk yazdığım daha açıklayıcı sanki kafamda bir şeyler oturdu da inşallah bebeklere uygulayabilirim🤣

X