Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum oksapar 0.4 lük artık göbeği bıraktım doktor bebeğe gelmez ama karın kasına denk gelebilir göbekten yapma dedi koluma ve bacağıma yapıyorum koluma eşim yapıyor bacağıma kendim yapıyorum eğer ilk defa koluna ve bacağına yapacaksan yerini doktoruna danış çünkü hemşireler farklı farklı yerleri yerlere yapıyor bacağıma yaptığım yer mesela giydiğimiz pantolaonların yan dikiş çizgisinin olduğu kısma denk geliyor doktor çok diz kapağına yakın olmasın dedi ama sağlık ocağındaki hemşire direk ön kısmı gösterdiKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda? Bugün iğneyi yaparken elimin altında bebeği hissettim sonuna kadar sokamadım korkudan icim bi tuhaf oldu. Nerden yapıyorsunuz siz göbek tehlikeli olmaya başladı sanki
Nasıl yani doktorun hep kızmı demiştiGünaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şok kiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
22+4 'ün ben de :) son 1 haftadır dıştan görünüyor:)Kaç haftalık bebeğiniz ben 23+4 teyim ve neredeyse 20.haftadan beri dışarıdan belli oluyor benimki özellikle ultrason a girdikten sonra karnımı yırtıp çıkacak gibi hareket ediyor sonra normal sakinliğine dönüyor çok normal artık dışarıdan belli olması hatta bana doktorum zayıfsın çok yakında elini ayağını karnında görmeye bile başlarsın demişti daha görmedim gerçi ama geçen gün elimi karnıma koyduğumda kafası elime değdi
Gün icin de biz yorulunca yoğun olunca hareket etmiyorlar onu anladım:)Normal ya oynamalarının dışardan gözükmesi, aksine çok iyi bişey hareketli olmaları demişti doktor bana. Benimki de dışardan belli oluyor bazen ama hani günde bir kaç kez bazen kuvvetli oluyor dışardan belli olması, bazen de böyle hafif titreme şeklinde belli oluyor. 2 gündür de tüm gün çok aşırı hareket etmiyor ama gece 12de 1 de yatağa girip tam yattığım anda deliriyor, sağlı sollu kol bacak ne varsa girişiyor karnıma eşim de gülüyo bayaa
Buna şükür canım inşallah hicbir sıkıntı olmadan ilerler bebişŞuan iyiyim şükür yatıyorum namaz bı kalkıyorum hamd olsun bugün başka bir özele gittim baktım 30 haftalık kadar çıkabilir dedi dün devlet gitmistim bebek haftasına uyumlu dedi dün devlet 500 gram falan dedi bugün özel 675 gram dedi cuma günü ayrıntılı birdaha giricem bakalım inşallah herşey Yolunda olur
Nasi ya :) Kesin mi :)Günaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şok kiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
Maşallah. İçinden geçen neydi?Günaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şok kiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
Hep kız geçiyordu canım bide bulantılarım hala devam ediyor kızda çok bulantı olur derler o yüzden emindim ama kısmetMaşallah. İçinden geçen neydi?
Dr a hayır kız dediler diyorum yok dedi kesin erkek inatlastik adamla22+4 'ün ben de :) son 1 haftadır dıştan görünüyor:)
Gün icin de biz yorulunca yoğun olunca hareket etmiyorlar onu anladım:)
Buna şükür canım inşallah hicbir sıkıntı olmadan ilerler bebiş
Nasi ya :) Kesin mi :)
Bende erkek hissediyordum. Benim iki kızda çok bulantım vardı bunda kesildi. Ve çok farklı bir hamilelik. Hislerim hep erkek diyorduHep kız geçiyordu canım bide bulantılarım hala devam ediyor kızda çok bulantı olur derler o yüzden emindim ama kısmet
17. haftada kız dedi şimdi de detaylıda radyoloji uzmanı üzerine basa basa erkek dedi inatlastik adamlaNasıl yani doktorun hep kızmı demişti
Yok kuzum bi resim verdiler ama kafa resmi galiba anlaşılmıyor devlette özelde değil o yüzden pek resim vermiyolar. Bakalım benim 5 gün sonra kontrolüm var yine o zaman yine soracam ne diyecekler. Senin 8cin de inşallah gönlünden geçen olsunBende erkek hissediyordum. Benim iki kızda çok bulantım vardı bunda kesildi. Ve çok farklı bir hamilelik. Hislerim hep erkek diyordu
Ultrason resmi var mı?
Sağol cnm. Ilaaa erkek demiyorum ama hislerime çok güveniyorum hep doğru çıkardı. Sindi ise doktor iki gün önce kız dedi. Hayal kırıklığına uğradım, kendimle ilgili. Kesinlikle bebisim le değil.Yok kuzum bi resim verdiler ama kafa resmi galiba anlaşılmıyor devlette özelde değil o yüzden pek resim vermiyolar. Bakalım benim 5 gün sonra kontrolüm var yine o zaman yine soracam ne diyecekler. Senin 8cin de inşallah gönlünden geçen olsun
Kola ve bacağa yapabilirsin ben koldayım sonra bacağa geçeceğim 34 haftaya kadar kullanıcam göbeğe uzun zamandır yaptirmiyorumKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda? Bugün iğneyi yaparken elimin altında bebeği hissettim sonuna kadar sokamadım korkudan icim bi tuhaf oldu. Nerden yapıyorsunuz siz göbek tehlikeli olmaya başladı sanki
Ben kola yapıyordum ama çok morardı.Havalar da ısınınca saklanamayacak.Bacak da açıyor.Doktora sordum göbeğe vursam ne olur diye?Hiç bir şey olmaz dedi.Zaten o kadarcık mesafede olmuş olsalardı sezaryende o kadar derin kesmezlerdiKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda? Bugün iğneyi yaparken elimin altında bebeği hissettim sonuna kadar sokamadım korkudan icim bi tuhaf oldu. Nerden yapıyorsunuz siz göbek tehlikeli olmaya başladı sanki
Sonlara doğru gergin de olacak tutacak yer bulabiliriz inşallahBen kullanıyorım tatlım göbekten, benim bebekte bi kaç kez iğnemin altına geldi. basına mı yaptım bebegin neresine sapladım diye stres oldum doktorım 1 cm iğne ucu gelmesi mümkün değil biz sezeryanda 7 kat acıyoruz o dokuyu dedi son güne kadar karından devam dedi bende ona uyuyorum