2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Epeydir yoktum buralarda. Detaylıya giren var mı aranızda? 25 Marta Ali Ekiz'e randevu aldım. İstanbul'da çok öneriliyor. Biraz stres yapıyorum birazda görürüm belki diye heyecandan duramıyorum 🙈💜
Ali Ekiz'e gideceğim ben. Benim randevum 16 mart ta. Ben de hem heyecanlıyım, hem endişeliyim. Gittikten sonra tekrar yazarım.

Aa öylemi oluyor artık bilmiyordum. Kızım 13 yaşında doğumda soy isimle kayıt edilip doğum belgesi ile gidiliyordu nüfus müdürlüğüne. İyi sevindim kolaylastiysa eger. Bizde isimde kararsisiz bebeği bı görelim karar veririz diyordum bende hastaneye gitmeden karar vermek lazım o zaman 😅
Pandemiden dolayi mi bilmiyorim ama kuzenim dogurdu eve geldi kimligi gorumcem dogurdu yine eve yolladilar canim 😊

Aynen. Ben de polikidtik over ve başka rahatsızlıklar vardı beksrken gittiğim doktorlar hep tedavi ile çocuğun zor olur demişti. Evlenince de 9. Ayda falan korunmayı bıraktım ki bakalım 1 sene olmazda tedaviye başlarız 1 sene de o gitse 2 yıla çocuk olur anca diye ve ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Öyle olunca oğlumda planlanandan önce gelmiş oldu ama çok şükğr kısmetli geldi kısa sürede iyi bir ivme yakaladık.
Ne güzel canım bebek kısmetiyle gelir diye boşuna demiyorlar😍 Bu bebiş işlerinizi daha da bereketlendirip arttırsın inşallah☺️Aynı şeyi ben yaşadım canım bende de polikistik over vardı ve aşırı kiloluydum biraz kilo verince korunmayı bıraktım nasıl olsa kendiliğinden olmaz daha da zayıflarım bu sürede derken ilk ay hamileyim🙈

Yeni kimlikleri posta ile eve yolluyorlardı ya demek ki bebebeklerinki de öyle oluyor. Oğlumun ki eski kimlikti ben sonradan yeniledim
Benimki iki yaşında, eşim nüfusa bildirdi ismini sadece, eve geldi bizimki de yeni kimlik.. zaten hastane de bildiriyormuş doğumu.

kızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun ♥️
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım 😅😅

Hanımlar mrb tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyodu ben geç mi kaldım acaba 21 hafta oldum bugun.bu arada cinsiyette geç belli oldu 2. De erkek oluyor oğlum cok sevindi
hayırlı olsun 😇 Sağlık ocağı uzak mı bi ugrasanz yaparlar heralde 21de de beni arayıp söylemişlerdi tam olarak kaçıncı haftalar arası dediler hatırlamıyorum ben bugün yaptırdım

herkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik:KK200: benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...

X