2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Şuan 23+2 deyim geçen pazartesi22+3 te bebeğim 583 gr geldi doktora sordum haftasına göre nasıl diye baya iyi dedi şimdi korkuyorum şeker hastası olursa diye
Yok canim masallah iyi kilosu aslinda 21 . Haftada 400 gr olmasi gerekiyor bebegin bunun ustu cikiyor doktorda korkma cok guzel bebeginin kilosu

Bende inşallah seneye oda yaparken öyle bir model alacağım bebiş bir yaşına gelene kadar annem ve kvalidem ben de kalabilirler tek odam var bebek odasını şu bir seneyi atlatınca yapacağım ama normal beşik mi park beşik mi kararsızım 🤣
Yerin varsa yaptir bi karyola bi daha yatak degistirme valla hem bi tane olacak çok yer kaplayacagini sanmıyorum bir tanenin

Düşer o zaman canım kesin çünkü benim hep yüksek olurdu açlık şekerim tatlılar pilavlar ekmek yüzünden😅 altı yedi aydır ekmek ve pilavı çıkarttım tatlı arada yiyorum açlık şekerim 75-76 o civarda seyrediyor
Valla herşeyi yapmaya razıyım diyete alışkınım zorlanmiyorum öyle aserme halimde pek yok. İnşallah sizin seviyeleri bende görürüm 🙏🙏🧿

E bebekte bundan gördüm. Çok hoşuma gitti. Sepet beşiğim olmasa alirdim. Bence kullanışlı küçük odalar için. Daha sonra büyüyünce kendi odasına genc odasi vrya baza alınabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20210307_235223_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210307_235223_com.android.chrome.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 54
60x100 veta 70x120 olanlardan düşünüyorum bebek kaç cm doğacak zaten dikine yatırırım diyorum. Veya birini bir uca birini diğer uca.
Böyle bir şey gördüm ikizler için😅

Eklentiler

• 8708FE64-0EA4-43E7-8AAB-9FD5B132EE2F.png
    8708FE64-0EA4-43E7-8AAB-9FD5B132EE2F.png
    312,5 KB · Görüntüleme: 58
Isde anne yani belli aya kadar kullanmak icin her yere tasinmasi icin sanirim 2 serr besik alacagi biri bu sekilse pratik diyeri normal besiklerden

Tercih meselesi sevilirse butum eziyetine katlanirlir diye dusunuyorum ...
Anladım canım.benimde kızımından kalma park yatak var aslında çok kaba duruyor ama başka bi masraf çıkartmamak için onu kullanıcam bende.o da uzunca süre gider zaten diye düşünüyorum.

Bu kenarlıklar çıkıyorsa süper olur işte hatta o zaman 6 ay kadar beraber yatabilirler 😍
Markası modeli falan var mıydı canım nerden buldun bunu bi arastorayım çok güzelmiş 😍
Bende çok beğendim canım😍 bi araştır bakalım senin içinde kolaylık olur hem 😊

Bu kenarlıklar çıkıyorsa süper olur işte hatta o zaman 6 ay kadar beraber yatabilirler 😍
Markası modeli falan var mıydı canım nerden buldun bunu bi arastorayım çok güzelmiş 😍
Twin stars park diye arattır canım internetten karşına çıkar☺️

E bebekte bundan gördüm. Çok hoşuma gitti. Sepet beşiğim olmasa alirdim. Bence kullanışlı küçük odalar için. Daha sonra büyüyünce kendi odasına genc odasi vrya baza alınabilir.
Bu beşikler benimde hoşuma gidiyor böyle bir beşik alacağım sanırım odama da sığıyor iki yaşına kadar yatabilir herhalde 😅

Baktım şimdi turkiyede satışı yok üzüldüm. Ikinci el bi tane ilan var o da satılmış kısmet değilmiş 🤗
Hay Allah canım keşke olsaymış ama yine de ilk başta beraber yatırırsın bence bir problem olmaz küçücükler dediğin gibi

Kizlar iii geceler netim olmadigi icin giremiyorum bir kac gunluk gece 12 sabah 6 arasi hedye paketim var her neyse cok seyler konusmussunuz ama okuyamadim cok şükür detaylim guzel gecti bi problem yok oglusum 600 gram olmus ama aranizdan ayrilcam galiba gununden onde gidiyor hazran annelerine gecicem galiba boyle devam ederse yarin 2.doz tetenoz asim var martin 26 dada şeker testim var an ihibariyle 24+2yiz

Graco yok ama bu dediğin var ben bunu da kaydedeyim ilk etapta böyle bir şey çok işimi görür harikasın çok teşekkür ederim😍🤗
Ya ben hiç görmemiştim böyle bişey. Bayildim valla 😍 yurtdışından sipariş ile getirtin bence. Ya da bunun ahşap olanlari da varmış. Şimdi merak edip baktim googleda var. Mobilyacılara yaptırabilirsiniz bence.

Baktım şimdi turkiyede satışı yok üzüldüm. Ikinci el bi tane ilan var o da satılmış kısmet değilmiş 🤗
Hadi ya tühh 😒 geniş olan bi park yatak alsan o görseldeki gibi araya bölme aparatı gibi bişey koysanda olur aslında maksat bebekler ilerleyen vakitlerde uykularında birbirinin üstüne gelmesin 😊

X