2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Göbişim çıktı artık dışardan bakilinca anlaşılıyor aslında ilk gebelik için erken bile belli oldu diyebilirim ama genetik olarak biraz göbekliyim ona bağlıyorum 😃 senin nasıl belirgin mi canım? Yürüyüş fln yapıyor musun
benimde çıktı baya ablam ben 6 aylıkken böyleydim dedi ama onun kızdı erkekte öne doğru sivrileşiyor sanırım ondan . yürüyüş çok nadir vallahi yapamıyorum bütün gün ofiste otur arada işte ofis içinde hareket oda ne kadar olursa ama yapmamız lazım en önemli şey

Geçmiş olsun canım nasılsın ilaçsız tedavi ediliyor demi inşallah bir çırpıda kurtulursun🤲🤲

Evet canım benim de çok yoğundu bu hafta Allah yardımcın olsun taşınmada tek başına yapma birşey zaten istesen de olmaz karnın büyümüştür biraz zorlar benim öyle çorap giyerken falan hafif zorluyor :)

Canım Max 2.5 demiş doktorun seninki o kadar değil ki. Dur bakalım hemen üzme kendini yavrun da etkilenir. Başka bir doktora daha gidersin. Ama haftaya tabi bebek büyüyeceği için ense de ona göre orantılı gider. Çok arayı açmadan git farkı göresin doktor ve cihazdan farkedebilir. Ayrıca bazen genetik de olabilir anne baba iriyse biraz bazen boyle ölçümler çıkabiliyor okuyoruz burda bol bol dua et Allah'a sığın🤲
Evet canim hicbir ilac almiyorum sadece burun sprayi kullaniyorum o kadar. Cok sükür iyi atlatiyorum

Kocamdan cok kotu gicik kaptim bugun tutturmus kardesinin adini koyalim isim diye oyle sinir oldum ki gozumde ufacik kaldi biranda
Esim geldi simdi kizdin mi diyor . Kizinca cok seker oluyormusum da damarina basayim az dedim diyor sen ne istersen onu koyacagiz tabiki can karim nurum balim diyor yag yakiyor aklinca
Senin kocis seni biraz denemiş acaba ne tepki vereceksin diye... Çocuk gibi ola biliyorlar.
Biz kadınlar çok takıyoruz onlar ise oyun sanıyor bazı seyleri

kzlrgn05 kzlrgn05 canım ben listeye baktım ama adımı göremedim. halbuki yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım. ya da üyeler listede kendi adlarını mı göremiyorki :)

Kizlarr 🙈🙈 dünden beri bebisi accayip hissediyorummmm. Derime kadar geliyoe kendini canlandirmasi oynatisi
ayy maşallah sana. :anneadayı: peki şimdiye kadar hiç bi kıpırdama yok muydu ve ilk bebek mi merak ettim.? ben 2. ye hamileyim ama bebeği nedense hissedemiyorum tam anlamıyla.. anlamadım iç karnım mı geniş yoksa içimdeki kıpırtıları gazdır o gaz diye geçiştirdiğimden midir nedir? :KK70: 19. haftama girdim bugün. hafif bi dalgalanma hissediyorum çok nadir. endişelenmemeye çalışıyorum bi yandan da.. o_O

Kizlarr 🙈🙈 dünden beri bebisi accayip hissediyorummmm. Derime kadar geliyoe kendini canlandirmasi oynatisi
Çok harika bir duygu bu ya benimki de dün ne olduysa derimi yırtıp çıkacak sandım çıldırdı sanki karnım acıdı hareketlerinden Rabbime çok şükür bu duyguları bize yaşattığı için 🤲❤️

Selam herkese bende temmuz annesi adayıyım 21. haftadan gidiyorum karın bölgem kilolu bebeği çok az hissediyorum 3.hamileliğim bazen çok tedirgin oluyorum neden böyle diye pazartesi ayrıntılı ultrasonum var inşallah her şey yolundadır.

X