El oglu iste canim gece gece yordu beni sinridenYanlışlıkla yanlış emojiler koyup duruyorum az önce de şaşırdım koymuşum yanlışlıkla
Sesli güldüm halbuki Allah iyiliğini versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El oglu iste canim gece gece yordu beni sinridenYanlışlıkla yanlış emojiler koyup duruyorum az önce de şaşırdım koymuşum yanlışlıkla
Sesli güldüm halbuki Allah iyiliğini versin
Sagol canimEvet evet ölçüyor demek ki için rahat olsun
Ayy ne güzel yaa demekki seni nasıl sinirlendirecegini iyi biliyor ciddi sandım bian. Ben bile gerildimEsim geldi simdi kizdin mi diyor . Kizinca cok seker oluyormusum da damarina basayim az dedim diyor sen ne istersen onu koyacagiz tabiki can karim nurum balim diyor yag yakiyor aklinca
Ozel verir yaCanım az önce bi arkadaşta demişti devlet olduğu için sanırım öyle.ben özele gidicem.zaten burada devlette varmı onu bile bilmiyorum.ilk gebeliğimde 2 defa gittim devlete 15haftalıkken ve 18 haftalıkken tabi ayrıntılı için erkendi bişey diyen olmadı.bu gebeliğimde de hiç gitmedim.bikaç doktora gittim ama hepsi özeldi.benim gideceğim radyologu çok övüyolar şöyle yapıyo böyle yapıyo diye.bende ilk defa ayrıntılıya gircem.bakalım artık milletin dediği kadar varmı.inşalalh adamın ters bi zamanına gelipte millete boy boy resim dağıtırken bide bana vermezse bak ozmn olanlara sen
Aynen canım benimde ilk gün sıkintı yoktu ama 3 gün kolumu kaldiramadım iki günde yeri agrıyordu ikinciside inşallah yapmaz öyleMaalesef yerinden yerine değişiyor bizimkilerde çok ilgili diyemicem.neyse yapacak bişey yok tabi.kendimizin bebeğimizin sağlığı için biz uğraşıcaz.benimde ayın 9.da 2.doz olcam nasipse.vurduklarında bişey yoktu ama üstünden vakit geçtikçe kolumda ağrı oldu 4 gün kadar sürdü
Demek ki ama sevdigim adam bian kotu bisey gibi gozuktu gozumeAyy ne güzel yaa demekki seni nasıl sinirlendirecegini iyi biliyor ciddi sandım bian. Ben bile gerildim
Şükür bana etki etmedi cok fazla igneyi yapanla ilgili mi acaba cunku vurulurken zerre hissetmedim adam bitti demese inan vuracak sandim dahaAynen canım benimde ilk gün sıkintı yoktu ama 3 gün kolumu kaldiramadım iki günde yeri agrıyordu ikinciside inşallah yapmaz öyle
Bende vurulurken his etmedim canım acı hissine mi baglı bilemedimŞükür bana etki etmedi cok fazla igneyi yapanla ilgili mi acaba cunku vurulurken zerre hissetmedim adam bitti demese inan vuracak sandim daha
Bilmm ki canim cok tatli canim vardır benim normalde ama hamile olunca guclendim sanki kan aldiramayan birisiydim bebBende vurulurken his etmedim canım acı hissine mi baglı bilemedim
Çok haklısın canım herşeyi düşünmek gerekiyor bana şimdilik bu modeller yeter ama gidip görmek lazımBebdaha çok çekmece olsun istiyorum 6 tane olsun en az dolap için Koçtaşa gitmiştim. Satıcı adam önermemisti. Kendi ürününü kötülemisti. Ben de vazgeçtim mecburen. Yoksa çok güzel dolapları vardı. İkeanin cekmeceli dolaplarindan biri vukuatli mesela. Onu duyunca baya endişelendim. Çocukların üzerine devrildigini söylediler Aklim almadı başta nasıl devrilebilir diye. Ama galiba önden baskı yapmış çocuk, altında kalmış. Bikac örnek vaka okudum üzülmüştüm. Bu yüzden çekmece deyip geçmemek lazim
Aynen ya da bildigimiZ mağazadan alacağız canım başka çare YokBunları bende begendim ama bu sifonyerin yprumlarında krem diyor ben tam beyaz olsun istiyorum ondan gidip görmem gerek renk olarakta begenirsem alcam ben
Ayyy iyi bari zaten kardeş hiç mantıklı gelmiyordu şaka olduğunu anlamalıydıkEsim geldi simdi kizdin mi diyor . Kizinca cok seker oluyormusum da damarina basayim az dedim diyor sen ne istersen onu koyacagiz tabiki can karim nurum balim diyor yag yakiyor aklinca
Bende anlamamistim dedigi gorumcemi çok da severim ama kizmistim acikcasi yinedeAyyy iyi bari zaten kardeş hiç mantıklı gelmiyordu şaka olduğunu anlamalıydık
Kizz nasil sinirlendirmiss kocan senij aman ne olacak sanki sende koysaydin gorumcenin adini bu arada adi neykiGunaydinlar
ağır falan kaldırma dedi ama ne yat dedi ne yürüyüş yap dedi bi anda da kosalabiliyor dikkatli olmak lazım falan dedi anlamadım bişey zatenBi sorun görmediyse sonralarda belki de ondan bakmadı bi daha. Ama zaten söylediklerinden de anlarsın yürüyüş yap hareket et günlük yaşantına devam et falan diyorsa bil ki hicbir sorun yok. Kısalma olduğu zaman hareket önermiyorlar zaten dikiş olursa da doğurana kadar yatış
Aynen canımÇok haklısın canım herşeyi düşünmek gerekiyor bana şimdilik bu modeller yeter ama gidip görmek lazım
Aynen ya da bildigimiZ mağazadan alacağız canım başka çare Yok
demekki bebişin sana güç oldu annesiBilmm ki canim cok tatli canim vardır benim normalde ama hamile olunca guclendim sanki kan aldiramayan birisiydim beb