- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Amin inşallah canımTabiki önce sağlık Hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımTabiki önce sağlık Hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Aynen canım çok şükür ❤Rabbim hepimizin evladına sağlık versin inşallahGözünüz aydın güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah prensese
Ay masallah ne guzel bir kiz bu annesiKızlar biz geldik bugün detaylım vardı şükür herşey yolundaymış kızımın resmini paylaşayım dedim ilk defa renkli ultrasondan resmi var
Teşekkür ederim canımAy masallah ne guzel bir kiz bu annesi
Hayirlı olsun canım insallah güzel haberler alırsınSelam herkese bende temmuz annesi adayıyım 21. haftadan gidiyorum karın bölgem kilolu bebeği çok az hissediyorum 3.hamileliğim bazen çok tedirgin oluyorum neden böyle diye pazartesi ayrıntılı ultrasonum var inşallah her şey yolundadır.
Maşallah sana yaaa . Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahKızlar biz geldik bugün detaylım vardı şükür herşey yolundaymış kızımın resmini paylaşayım dedim ilk defa renkli ultrasondan resmi var
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahMaşallah sana yaaa . Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun hamileliğimin ilk ayında ben de pozitif olmuştum endişe etmeyinYa cocuga hicbir zarari olmuyormus merak etmeme gerek yokmus su an hafif geciriyorum bas agrisi ve nezle
Öyle canım aynen dediğin gibi. Daha sakin kalmaya çalışıyorum. Elden birşey gelmez şu saatten sonraDikkatli ol canım bebeğini düşün tabikide yaşadıklarınız kolay değil Rabbim sabrınızı artırsın ama içindeki bebeğininde sana ihtiyacı var sen iyi olursan o da iyi olur
Amiin Allah razı olsunAllahım sabır versin . Mekanı cennet olsun . Allah rahmet eylesin canım
Oh masallah siz attniz ustunuzden ayrintili yukunuKizlar nasilsiniz kac gundur giremiyodum bugun ayrintilim vardi çok sukur hicbi sorunumuyoz yokmus
Ben varım cnm. Bana tahmin bile etmedi doktorum. Yani cinsiyetimiz belli değil.Kızlar cinsiyetleri öğrendiniz çoğunuz herhalde. Benim bir doktorum kız dedi çok kesin konuşmadı. Bir doktorumda %70 erkek dedi. Hazırlık yapma ama diyede ekledi.Bu iki yorumun arasında 1 gün var. Acil bir durum için gitmiştim ikincisine. Siz böyle bir durum yaşadınız mı. Ne çıktı sonuçlar merak ettim
Kız sen nerelerdesin. Sana yazdım nasılsın diye. Şekerine baktirin mi? Belirtilerin hep hamilelik sekeriydiKizlar nasilsiniz kac gundur giremiyodum bugun ayrintilim vardi çok sukur hicbi sorunumuyoz yokmus
Merhaba, 2018'de Amerika'da doğum yaptığımda aynı anlattığınız giib bir doğum deneyimim oldu umarım bu sefer de sağlıkla doğal şekilde doğar bebeğim :) Hangi eyalettesiniz acaba merak ettim?Merhabalar arkadaslar benim yasadig yerde de (Amerika) dogumda oncelikle ebeler oluyor her sey yolundaysa riskli bir durum yoksa. Bebegin kafasi cikinca doktor gelip aliyor dikis gerekliyse dikisi yapiyor nnormal dogumlarda. Kesi genelde yapmiyorlar daha dogrusu yapmamaya calisiyorlar.
Iyiyiz canım sizi sormaliKizlar nasilsiniz kac gundur giremiyodum bugun ayrintilim vardi çok sukur hicbi sorunumuyoz yokmus
Aynen canım çok şükür ❤Rabbim hepimizin evladına sağlık versin inşallah
Gerçekten mi çok ilginç gerçekten detaylıda ortaya çıkar inşallah cinsiyetiniz Allah sağlık versin en önemlisi oBen varım cnm. Bana tahmin bile etmedi doktorum. Yani cinsiyetimiz belli değil.
Sonuç yani sıfır
Kız sen nerelerdesin. Sana yazdım nasılsın diye. Şekerine baktirin mi? Belirtilerin hep hamilelik sekeriydi
Türkiye de öğle çoğu özel hastane de hafta içi özellikle doktor muayane hastaları oluyor o sırada doğum gelen hastası varsa ebeler hazırlıyor son dakika işte doktor geliyor yoksa her dakika yanında değilMerhaba, 2018'de Amerika'da doğum yaptığımda aynı anlattığınız giib bir doğum deneyimim oldu umarım bu sefer de sağlıkla doğal şekilde doğar bebeğim :) Hangi eyalettesiniz acaba merak ettim?
Oyy Masallah canım çok şeker Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesiKızlar biz geldik bugün detaylım vardı şükür herşey yolundaymış kızımın resmini paylaşayım dedim ilk defa renkli ultrasondan resmi var