Tam dedigin gibiymis canimSeni kızdırmak için yapmış olmasın canım hiç duymamıştım kardeşinin adını koymak isteyeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam dedigin gibiymis canimSeni kızdırmak için yapmış olmasın canım hiç duymamıştım kardeşinin adını koymak isteyeni
Ölçtür kız mümkünse her kontrolde ölçtür. Ne olacağını bilemeyiz Allah korusun bir anda zaten 50 mmden 20 mm düşmüyor tedbir alınır en azındanHıı anladım sonra sen burda yazmıstında gidip bende ölctürmüştüm
Ölçümü nasil yapiyorlarÖlçtür kız mümkünse her kontrolde ölçtür. Ne olacağını bilemeyiz Allah korusun bir anda zaten 50 mmden 20 mm düşmüyor tedbir alınır en azından
Ya her kontrolde doktorum ölcmüypr o hafta sen yazdında korkumdan gittim hemen illa ölçtürdüm vajinal baktı krından net göremem dedi bi daha da bakmadıÖlçtür kız mümkünse her kontrolde ölçtür. Ne olacağını bilemeyiz Allah korusun bir anda zaten 50 mmden 20 mm düşmüyor tedbir alınır en azından
Ne yazıkki eşlerimiz bizi kızdırmaya bayılır benim eşim kızdırma konusunda bir numaradır biz de hemen kızdığımız için çok hoşlarına gidiyorTam dedigin gibiymis canim
Normalde karından bakmaya calıstı benim doktorum karnımdan ta özel bölgeye kadar ultrasonla indi etti en spn o kemiğe kdar ama net ölcemediğini söyleyince geri alttan vajinal ultrasonla ölctüÖlçümü nasil yapiyorlar
Çok ilgincler bunlar ha koca milleti deyip geçmemek lazım.Kocamdan cok kotu gicik kaptim bugun tutturmus kardesinin adini koyalim isim diye oyle sinir oldum ki gozumde ufacik kaldi biranda
Anladim canim elle filan mi yapiliyor acaba diye merak ettimNormalde karından bakmaya calıstı benim doktorum karnımdan ta özel bölgeye kadar ultrasonla indi etti en spn o kemiğe kdar ama net ölcemediğini söyleyince geri alttan vajinal ultrasonla ölctü
Ben rahatladim beni kizdirmak mis amaci evlilige renk katayim iki dk dayanamadim dediÇok ilgincler bunlar ha koca milleti deyip geçmemek lazım.
Benim eşim de bekarken yeğenine kendi adını koydurmuş. Kaynım erkek olursa siz de benim adımı koyacaksınız diye tutturdu. Adama kızıyorum niye gittin çocuğa kendi adını koydurdun diye. Kaynımın adı da Vahap erkek olsaydı yanmıştık.
Karından biraz aşağılara tutuyor orda incecik yol gibi gözüküyor bebeğin boyunu ölçer gibi ölçüyorÖlçümü nasil yapiyorlar
Kırmızı renk katmak istemiş herhalde kan mi görmek istemişBen rahatladim beni kizdirmak mis amaci evlilige renk katayim iki dk dayanamadim dedi
Anladim canim benim doktor kontrol ediyor sanirim gittigimde o zaman cunku altlara kadar bakiyirKarından biraz aşağılara tutuyor orda incecik yol gibi gözüküyor bebeğin boyunu ölçer gibi ölçüyor
Valla bilmiyorum hangi rengi istedi ama mor ve kirmizi karisik gorebilirdi allahtan sakin mizacim var yoksa baskasi olsa saldirmistiKırmızı renk katmak istemiş herhalde kan mi görmek istemiş
Vajinanın üstündeki kemik var ya onun tam bitiminde rahim ağzı oraya bakıyorsa eğer ölçüyordur canım. Normal olmayan bir sey görse söyler zaten açılma var mı diye de bakıyor her seferinde.Anladim canim benim doktor kontrol ediyor sanirim gittigimde o zaman cunku altlara kadar bakiyir
Yanlışlıkla yanlış emojiler koyup duruyorum az önce de şaşırdım koymuşum yanlışlıklaValla bilmiyorum hangi rengi istedi ama mor ve kirmizi karisik gorebilirdi allahtan sakin mizacim var yoksa baskasi olsa saldirmisti
Idrara sıkışıkken karından net gözüküyor. Her seferinde vajinal bakması da tehlikeli olabilir Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalımYa her kontrolde doktorum ölcmüypr o hafta sen yazdında korkumdan gittim hemen illa ölçtürdüm vajinal baktı krından net göremem dedi bi daha da bakmadı
Ben onda cok net bakım korkuyorum dddim diye belkide bi kerelik içimiz rahat etsin diye vajinal bakmıstır zaten her seferinde vajinalden bende korkarımda bi daha da bakıp ölcü vs söylemedi bende herseye karısan hasta profilinde olmak istemiyorum sormadım bi sonrakilerdeIdrara sıkışıkken karından net gözüküyor. Her seferinde vajinal bakması da tehlikeli olabilir Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Bi sorun görmediyse sonralarda belki de ondan bakmadı bi daha. Ama zaten söylediklerinden de anlarsın yürüyüş yap hareket et günlük yaşantına devam et falan diyorsa bil ki hicbir sorun yok. Kısalma olduğu zaman hareket önermiyorlar zaten dikiş olursa da doğurana kadar yatışBen onda cok net bakım korkuyorum dddim diye belkide bi kerelik içimiz rahat etsin diye vajinal bakmıstır zaten her seferinde vajinalden bende korkarımda bi daha da bakıp ölcü vs söylemedi bende herseye karısan hasta profilinde olmak istemiyorum sormadım bi sonrakilerde
Iyi bari raht olayim. O halde biraz bastirarak bakiyor kemigi acitiyor bayagiVajinanın üstündeki kemik var ya onun tam bitiminde rahim ağzı oraya bakıyorsa eğer ölçüyordur canım. Normal olmayan bir sey görse söyler zaten açılma var mı diye de bakıyor her seferinde.
Evet evet ölçüyor demek ki için rahat olsunIyi bari raht olayim. O halde biraz bastirarak bakiyor kemigi acitiyor bayagi