Su anda 21 bitmek üzere canımÖyle mi sevindim bir tane çıktı bbenle aynı :) kaçıncı haftadasin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su anda 21 bitmek üzere canımÖyle mi sevindim bir tane çıktı bbenle aynı :) kaçıncı haftadasin canım
Aynen canım yavaş yavaş montessori tarzında çocuk odası yaparım dedimBiz yapacaktik sonra vazgectik ben 1 yasina kadar yanimda yatiracagim cunku odasini da o 1 sene icinde yavas yavas yapacagiz bebek odasi olarak dusunmuyoruz acikcasi
Bu markayı ben de çok merak ediyorum. Beşiği de buradan almayı düşünüyorumYoyko tecrübesi olan var mı kızlar
Evet dogru canım rica ederimSağ olun duyarlılığınız için. Bazılarında oluyormuş korunmayı bırakınca.
Canım o yüksek fiyatları gördükçe en başından beri indirimdeyken gerekli şeyleri almaya başladım. Daha dogrusu annem aldı daha çok. İlk gerekli şeyler zaten belli onları almaya başlamanın bence zamanı yok indirimde görünce almak lazımKızlar detaylı da bitti çok şükür tetanoz var. 24.haftada şeker yüklemesi (inşallah gerek kalmaz) önümüzde başka neler var. Alışveriş ve bebek odası dizmek için çok mu erken neler yapıyorsunuz hazırlık olarak yavaş yavaş bir yerden başlamak lazım ama çok tecrübesizim. Gereksiz alışveriş yapmış olmak istemiyorum evet hevesliyis bbebek için birikim de yaptık ama bazen çok uçuk fiyatlar görüyorum enayi gibi hissediyorum kendimi
Canim mamas and papasin bebek arabalari taş gibi valla. Çok kullanışlı. İkinci el temiz bulursan kaçırma derim uzun seneler kalır elinde diğer çocuklarına da.. yegenlerime aldi abim ve kardeşim. alirken baya indirimdeydi o zamanlar.. kizima da 1 yaşından sonra baston modelini almıştık 200 liraya. %40 yatiyor. O da inanilmaz bişey çıktı. Eşim pazar arabasi mi yapmadi, piknik malzemeleri koyup mu tasimadi.. bir tane eğilme yırtılma olmadı.. elimiz ayağımız oldu. Çocuk da 5 yaşına kadar keyifle bindi.. yürümeyi sevmezdi. Öğle uykusuna yatmadan da duramazdi. O konuda baya idare etti bizi.. bastonlarin tam yatarli modellerini bi araştırın bence. Hem ekonomik hem hafif hem de az yer kaplıyor.Aynen çok uygunmuş canım rabbim güle güle kullanmak nasip etsin Ben bakıyorum mamas and papas kullanmıştı görümcem çok pahalı geldi Kraft kanz falan al diyor ama hepsi pahalı fiyat performans ürünü lazım bu devirde artık
Peki derin mi içi? Yani bebek uyandiktan sonra aşağıya sarkip düşme durumu olabilir mi?Evet canım ahşap, tekerlekli anne yani aldım
Yok canım düşme durumu olmaz zaten bebekken hep yatarak kullanırım kenarlarına battaniye de koyarımPeki derin mi içi? Yani bebek uyandiktan sonra aşağıya sarkip düşme durumu olabilir mi?
Göbişim çıktı artık dışardan bakilinca anlaşılıyor aslında ilk gebelik için erken bile belli oldu diyebilirim ama genetik olarak biraz göbekliyim ona bağlıyorum senin nasıl belirgin mi canım? Yürüyüş fln yapıyor musunaynıyız galiba canım bende 58 le hamile kaldım 18+3 şuan 61,4 olmuşum akşam baktım .göbişin çıktı mı peki nsl hissediyosun
Annede ya da bebekte görülen bir sıkıntı varsa diyebilir kuzum da hayırdır kime demis doktorKizlar18 haftalik bebege doktor erken dogacak diyebilir mi aklimi karistirdi da
Kuzenime de bilemicem inandirici gelmedi bana sıkıntı olsa yatar zir zir gezmez sanirimAnnede ya da bebekte görülen bir sıkıntı varsa diyebilir kuzum da hayırdır kime demis doktor
Benim bir arkadaşıma doktor 12. Hafta da söyledi rahmi tersmis canımKuzenime de bilemicem inandirici gelmedi bana sıkıntı olsa yatar zir zir gezmez sanirim
Bilmiyorum ki canim bunda oyle bir sıkıntı yokmusBenim bir arkadaşıma doktor 12. Hafta da söyledi rahmi tersmis canım
benim de haftaya ilk doz (20.hafta) ondan 2-3 hafta sonra da 2. doz diye hatırlıyorum canım karışık bu işler yaHerkesin farklı ya çok kafam karıştı
Aşırı bir durum olmadıkça demez bence biraz ilgi çekmeye çalışan biri miBilmiyorum ki canim bunda oyle bir sıkıntı yokmus
Anladim canim. İyi günlerde kullanin. Bi foto varsa atar mısınız acaba,? :)Yok canım düşme durumu olmaz zaten bebekken hep yatarak kullanırım kenarlarına battaniye de koyarım
Bi kaç sayfa öncesinde var kuzum fotoğraf:)Anladim canim. İyi günlerde kullanin. Bi foto varsa atar mısınız acaba,? :)
Hayir canim evleneli 18 hafta oluyor ama ilk gunden beri ablasi dedi yarin erken dogum derler gecerler dedi suphelendirdi biziAşırı bir durum olmadıkça demez bence biraz ilgi çekmeye çalışan biri mi
O zaman sanmıyorum canım böyle bir risk olsa çok dinlenmesi çok dikkatli olması gerekHayir canim evleneli 18 hafta oluyor ama ilk gunden beri ablasi dedi yarin erken dogum derler gecerler dedi suphelendirdi bizi