Piskolojikmen çöküş oluyor.Ayy şimdi gördüm bu yazını da. Yazdım yukarda da. Dün benim komşunun başına geldi. Benim de kız. Ama geçen yaşlı bi nene tutturdu senin oglun olacak diye
Benim konuştuğum nene 100 yaşında filan var ayrıca ebe. Çok kadın doğurtmus yüzden fazla torunu falan var. Şimdi o öyle deyince kafam karıştı. Ayrıntıliyi beklicem bakalım. Bi de etrafımızdan öyle şeyler olduğunu duyunca insan bi tereddütte kaliyo dogrusuPiskolojikmen çöküş oluyor.
O nene nasıl tutturdu bende giderim bir yanına. Derim doktorlar göremedi şimdiye kadarsen de derim
Bana kız gibi geliyor neden bilmiyorum.kontrolden sonra bizi şaşırtKızlar hadi tahmin edin. Sizce neyim olacak?
@1992Sevda yaptı tahmini
kzlrgn05 hep erkek diyor baştan beri
Kesinlikle. Ben acele etmiyorum zaten alışveriş için. Kızımın çoğu bebeklik eşyaları duruyo zaten. 6. Aydan sonra baslicam alisverise inşallahYani bende şok olurum... Düşünsene ismi hazır kıyafetleri hazır.. O yüzden ben çok kıyafet almadım onuda beyaz yeşil almıştım hep. Korktuğumdan
Evet ben 4 haftada bir gidiyorum kontrollere. En son 14 haftalikt gittiğimde.
Bende öyle tahmin ediyorum göstertmedi Gine göre....
Ay komşuna şok olmuştur. İşte diyorum ya hersey ola bilir. Fazla kıyafet mavi pembis büyük eşyalar almayın kesinlikle. İkinci in cinsiyeti değişik olursa kıza mavi, oğlana pembe. Çok tuaf oluyor.
Ne demişti de canım ben kaçırdım konuyu sanırımBenim konuştuğum nene 100 yaşında filan var ayrıca ebe. Çok kadın doğurtmus yüzden fazla torunu falan var. Şimdi o öyle deyince kafam karıştı. Ayrıntıliyi beklicem bakalım. Bi de etrafımızdan öyle şeyler olduğunu duyunca insan bi tereddütte kaliyo dogrusu
Tecrübeli mis nene,Benim konuştuğum nene 100 yaşında filan var ayrıca ebe. Çok kadın doğurtmus yüzden fazla torunu falan var. Şimdi o öyle deyince kafam karıştı. Ayrıntıliyi beklicem bakalım. Bi de etrafımızdan öyle şeyler olduğunu duyunca insan bi tereddütte kaliyo dogrusu
Hadi bakalım son bir saatimBana kız gibi geliyor neden bilmiyorum.kontrolden sonra bizi şaşırt
Aynen... Sonradan da alınıyor hersey. Çok olunca içine batıyor giyindiremiyorsun o zmn. Çabuk büyüyorlar. Biliyorum bazen insan hevesliyor alıyorKesinlikle. Ben acele etmiyorum zaten alışveriş için. Kızımın çoğu bebeklik eşyaları duruyo zaten. 6. Aydan sonra baslicam alisverise inşallah
Geçen aksam bi neneyle oturduk canım köyde. Gelinine sordu benim icim bu kiz hamile mi diye o da evet dedi. Sonra beni yanina çağırdı.gel hele yamacıma dedi. Gittim buyur dedim. Senin oglun olacak dedi. Neye dayanarak söyledi bende bilmiyorumNe demişti de canım ben kaçırdım konuyu sanırım
Heyecanla bekliyoruzTecrübeli mis nene,maşallah.
Hadi bakalım son bir saatim
Aynen... Sonradan da alınıyor hersey. Çok olunca içine batıyor giyindiremiyorsun o zmn. Çabuk büyüyorlar. Biliyorum bazen insan hevesliyor alıyor
Evet ilkinde ben de öyleydim o yüzden anlayabiliyorum arkadaşları hevesli oluyor insan. Bunda daha hiçbişey almadım. Bir ay sonra başlarım artık yavaştan eksikleri.Tecrübeli mis nene,maşallah.
Hadi bakalım son bir saatim
Aynen... Sonradan da alınıyor hersey. Çok olunca içine batıyor giyindiremiyorsun o zmn. Çabuk büyüyorlar. Biliyorum bazen insan hevesliyor alıyor
Alla allaGeçen aksam bi neneyle oturduk canım köyde. Gelinine sordu benim icim bu kiz hamile mi diye o da evet dedi. Sonra beni yanina çağırdı.gel hele yamacıma dedi. Gittim buyur dedim. Senin oglun olacak dedi. Neye dayanarak söyledi bende bilmiyorum
Canım ben de çok az hissetmeye başladım doktorum da normal dedi 24e kadar yolu var demiştim ama bu hafta kıpırdadi. Hareket ediyorlsr ama biz hissetmiyoruz 300 Gr şeyin tekmesinden nolacak :) içini ferah tut
Ben de kimselere veremem bebisimi ya ilk zamanlar hele de kokusuna bile doyamam :)Öyle canım onlar iyi olsunlar önemli olan o ama gerçektende öyle oluyo bi oturmuyosun hani gidip gidip bakasın geliyo uykusunda bile seviyosun kimseyle paylaşmakta istemiyorsunmesela uyanıp ağlıyo yanında birileri olursa ben alıp getireyim diyo yok yok ben alırım yapıyosun
Sordum göbüşe göre mi öyle dedin diye hayır dedi. Kız dedi doktorlar dedim belki 3. Erkek olur dedim. Gelini dediki kayinvalidem bisey diyosa dogru cikar genelde sen bi de erkek ismi dusun bi yandan dedi. Sastim kaldim ben de neye gore oyle dedigini. Pazartesi ayrıntılı var bakalım gidebilirsem netleşecekAlla allaacaba eskiden hamile kadınların karnının şekline göre bişey diyorlarmış ya ona göremi bişey dediki.sorsaydın sende doktor kız dedi siz nerden oğlan olacağını anladınız diye gerçi nene yaşlı demişsin ama ben olsam yinede zorlardım nerden anladığını söylesin diye ayy bide oğlun oluyomuş bak sen ondan sonra olanlara
Hiç sorma çok hızlı geçti inşallah bundan sonrası da öyle geçsinAman ne kaldi ki canim vallahi buraya katildigimda 4 haftaliktim ne kadar gecti ustunden
Park yatağın tipini beğenmiyorum o yüzden hiç ona bakmıyorum yerimiz var sürekli seyahat etmeyeceğiz kalıcı olsun bir tane olsun istiyorum ama anne yani kenarı açılanlar var onlar da çok hoşuma gitti bir de ikeanin karyola tiplileri hoşuma gitti bakalım araştırmalar devam ediyor :)İkeanınkiler sallanmıyor diye benim de dikkatimi çekmişti “sundvik” modelini beğenmiştim ama kafam karışık park yatakla arasında gidip geliyorum evim küçük çünkü
Gozun aydın canım maşallah bebisineKızlar nasılsınız?
Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğimözlemişim kuzumu
Sizlerden ne haber?
Ben beceremedim galiba açmayı yaİnsallah açılır resim. Yukarıdaki resimden daha önünü açtım tek kendi inip biniyor.
Eki Görüntüle 2789927
Güle güle kullan canımGünaydın kızlar:) Ben beşiği de aldim bebek arabasını da, beşik ahşap anne yani 120×60 tam yatagimin yanına giriyor ayagi tekerlekli kolay yer değiştirmesi yanı açılıyor, sallama apardı da var isteğe gore. Bebek arabasını da travel almadım daha büyük bi şey aldım :)
Nolursa olsun sağlıklı akıllı bir bebek olsun inşallah hiç bir şey geciremedim içimden ama inşallah senin gönlünden geçen olsun canımKızlar hadi tahmin edin. Sizce neyim olacak?
@1992Sevda yaptı tahmini
kzlrgn05 hep erkek diyor baştan beri
Ben bile şok oldum şuan aile ne yapmıştırUzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk
Yoktur yoktur canım amin inşallah sağlıkla büyüsün serpilsinler bebislerimizInşallah sorun yoktur canım.
Rabbim bu evhamlarimizin boşa çıkmasını nasip etsin.
Ayy hadi ya bende merak ettim şimdi bak.detaylıdan sonra yaz bizlere deSordum göbüşe göre mi öyle dedin diye hayır dedi. Kız dedi doktorlar dedim belki 3. Erkek olur dedim. Gelini dediki kayinvalidem bisey diyosa dogru cikar genelde sen bi de erkek ismi dusun bi yandan dedi. Sastim kaldim ben de neye gore oyle dedigini. Pazartesi ayrıntılı var bakalım gidebilirsem netleşecek
Sağol cnm. Şimdi gidiyorum doktora. Amin cümlemizin inşallah bebişlerine akıl fikir sağlık hayırlı evlat nasip eder allahimHiç sorma çok hızlı geçti inşallah bundan sonrası da öyle geçsin
Park yatağın tipini beğenmiyorum o yüzden hiç ona bakmıyorum yerimiz var sürekli seyahat etmeyeceğiz kalıcı olsun bir tane olsun istiyorum ama anne yani kenarı açılanlar var onlar da çok hoşuma gitti bir de ikeanin karyola tiplileri hoşuma gitti bakalım araştırmalar devam ediyor :)
Gozun aydın canım maşallah bebisine
Ben beceremedim galiba açmayı yaNeyse ugrastirdim seni çok sağol kusura bakma canım
Güle güle kullan canımAhşap anne yani düşünüyorum ben de bakalım:)
Nolursa olsun sağlıklı akıllı bir bebek olsun inşallah hiç bir şey geciremedim içimden ama inşallah senin gönlünden geçen olsun canım
Ben bile şok oldum şuan aile ne yapmıştır
Yoktur yoktur canım amin inşallah sağlıkla büyüsün serpilsinler bebislerimiz
Randevulara mi seyrek gitti acaba ya 8 ayda bide erkekse nasil olur yanilma.Uzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk
Yazarım canım gidebilirsem. Kızım çok üzülür erkek çıkarsa hep kız istiyordu çünkü. Nene bi de alzhmir hastası. Belki başkasıyla karıştırdı beni bilmiyorum. Rabbim bilir doğrusunu. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.Ayy hadi ya bende merak ettim şimdi bak.detaylıdan sonra yaz bizlere de
Ben de çok şaşırdım canım gidiyordu ayda bir filan aslında. Ama demek ki olabiliyormuş yanılmalar.Randevulara mi seyrek gitti acaba ya 8 ayda bide erkekse nasil olur yanilma.