2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy şimdi gördüm bu yazını da. Yazdım yukarda da. Dün benim komşunun başına geldi. Benim de kız. Ama geçen yaşlı bi nene tutturdu senin oglun olacak diye
Piskolojikmen çöküş oluyor.
O nene nasıl tutturdu bende giderim bir yanına. Derim doktorlar göremedi şimdiye kadar sen de derim

Piskolojikmen çöküş oluyor.
O nene nasıl tutturdu bende giderim bir yanına. Derim doktorlar göremedi şimdiye kadar sen de derim
Benim konuştuğum nene 100 yaşında filan var ayrıca ebe. Çok kadın doğurtmus yüzden fazla torunu falan var. Şimdi o öyle deyince kafam karıştı. Ayrıntıliyi beklicem bakalım. Bi de etrafımızdan öyle şeyler olduğunu duyunca insan bi tereddütte kaliyo dogrusu

Kesinlikle. Ben acele etmiyorum zaten alışveriş için. Kızımın çoğu bebeklik eşyaları duruyo zaten. 6. Aydan sonra baslicam alisverise inşallah

Ne demişti de canım ben kaçırdım konuyu sanırım

Tecrübeli mis nene, maşallah.

Bana kız gibi geliyor neden bilmiyorum.kontrolden sonra bizi şaşırt
Hadi bakalım son bir saatim
Kesinlikle. Ben acele etmiyorum zaten alışveriş için. Kızımın çoğu bebeklik eşyaları duruyo zaten. 6. Aydan sonra baslicam alisverise inşallah
Aynen... Sonradan da alınıyor hersey. Çok olunca içine batıyor giyindiremiyorsun o zmn. Çabuk büyüyorlar. Biliyorum bazen insan hevesliyor alıyor

Ne demişti de canım ben kaçırdım konuyu sanırım
Geçen aksam bi neneyle oturduk canım köyde. Gelinine sordu benim icim bu kiz hamile mi diye o da evet dedi. Sonra beni yanina çağırdı.gel hele yamacıma dedi. Gittim buyur dedim. Senin oglun olacak dedi. Neye dayanarak söyledi bende bilmiyorum

Tecrübeli mis nene, maşallah.

Hadi bakalım son bir saatim

Aynen... Sonradan da alınıyor hersey. Çok olunca içine batıyor giyindiremiyorsun o zmn. Çabuk büyüyorlar. Biliyorum bazen insan hevesliyor alıyor
Evet ilkinde ben de öyleydim o yüzden anlayabiliyorum arkadaşları hevesli oluyor insan. Bunda daha hiçbişey almadım. Bir ay sonra başlarım artık yavaştan eksikleri.

Alla alla acaba eskiden hamile kadınların karnının şekline göre bişey diyorlarmış ya ona göremi bişey dediki.sorsaydın sende doktor kız dedi siz nerden oğlan olacağını anladınız diye gerçi nene yaşlı demişsin ama ben olsam yinede zorlardım nerden anladığını söylesin diye ayy bide oğlun oluyomuş bak sen ondan sonra olanlara

Inşallah sorun yoktur canım.
Rabbim bu evhamlarimizin boşa çıkmasını nasip etsin.
Canım ben de çok az hissetmeye başladım doktorum da normal dedi 24e kadar yolu var demiştim ama bu hafta kıpırdadi. Hareket ediyorlsr ama biz hissetmiyoruz 300 Gr şeyin tekmesinden nolacak :) içini ferah tut

Ben de kimselere veremem bebisimi ya ilk zamanlar hele de kokusuna bile doyamam :)

Sordum göbüşe göre mi öyle dedin diye hayır dedi. Kız dedi doktorlar dedim belki 3. Erkek olur dedim. Gelini dediki kayinvalidem bisey diyosa dogru cikar genelde sen bi de erkek ismi dusun bi yandan dedi. Sastim kaldim ben de neye gore oyle dedigini. Pazartesi ayrıntılı var bakalım gidebilirsem netleşecek

Kızlar herkese selamlar td2 aşısını olan var mı ben dün sabah yaptırdım sol kolum şuan iptal td1 i sağ koluma yaptırmıştım 8 gün sıkıntısını yaşamıştım şimdi de sol kol gebelikte yapılacak başka aşı var mı

Aman ne kaldi ki canim vallahi buraya katildigimda 4 haftaliktim ne kadar gecti ustunden
Hiç sorma çok hızlı geçti inşallah bundan sonrası da öyle geçsin
İkeanınkiler sallanmıyor diye benim de dikkatimi çekmişti “sundvik” modelini beğenmiştim ama kafam karışık park yatakla arasında gidip geliyorum evim küçük çünkü
Park yatağın tipini beğenmiyorum o yüzden hiç ona bakmıyorum yerimiz var sürekli seyahat etmeyeceğiz kalıcı olsun bir tane olsun istiyorum ama anne yani kenarı açılanlar var onlar da çok hoşuma gitti bir de ikeanin karyola tiplileri hoşuma gitti bakalım araştırmalar devam ediyor :)
Kızlar nasılsınız?

Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğim özlemişim kuzumu

Sizlerden ne haber?
Gozun aydın canım maşallah bebisine
İnsallah açılır resim. Yukarıdaki resimden daha önünü açtım tek kendi inip biniyor.

Eki Görüntüle 2789927
Ben beceremedim galiba açmayı ya Neyse ugrastirdim seni çok sağol kusura bakma canım
Güle güle kullan canımAhşap anne yani düşünüyorum ben de bakalım:)
Kızlar hadi tahmin edin. Sizce neyim olacak?
@1992Sevda yaptı tahmini
kzlrgn05 hep erkek diyor baştan beri
Nolursa olsun sağlıklı akıllı bir bebek olsun inşallah hiç bir şey geciremedim içimden ama inşallah senin gönlünden geçen olsun canım
Ben bile şok oldum şuan aile ne yapmıştır
Inşallah sorun yoktur canım.
Rabbim bu evhamlarimizin boşa çıkmasını nasip etsin.
Yoktur yoktur canım amin inşallah sağlıkla büyüsün serpilsinler bebislerimiz

Ayy hadi ya bende merak ettim şimdi bak.detaylıdan sonra yaz bizlere de

Sağol cnm. Şimdi gidiyorum doktora. Amin cümlemizin inşallah bebişlerine akıl fikir sağlık hayırlı evlat nasip eder allahim

Randevulara mi seyrek gitti acaba ya 8 ayda bide erkekse nasil olur yanilma.

Ayy hadi ya bende merak ettim şimdi bak.detaylıdan sonra yaz bizlere de
Yazarım canım gidebilirsem. Kızım çok üzülür erkek çıkarsa hep kız istiyordu çünkü. Nene bi de alzhmir hastası. Belki başkasıyla karıştırdı beni bilmiyorum. Rabbim bilir doğrusunu. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…