2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar nasılsınız?😊

Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğim 🤲🏻🥰 özlemişim kuzumu 🤗

Sizlerden ne haber?
Maşallah cnm. Napior du bebisin anlatsana biraz.

Bende gideceğim bugün çok heycanligim
Ben limon normalde cok severim oyle yemesini
Ben hiç sevmezdim karşımda yiyen olsa bile yüzüm eksirdi şimdi kendim yiyorum yaaa. Huyum suyum değişti iyice 🙈😂

Günaydın kızlar:) Ben beşiği de aldim bebek arabasını da, beşik ahşap anne yani 120×60 tam yatagimin yanına giriyor ayagi tekerlekli kolay yer değiştirmesi yanı açılıyor, sallama apardı da var isteğe gore. Bebek arabasını da travel almadım daha büyük bi şey aldım :)
Nasil bir besik canim resim atabilirsen

Kizlaaaaarrr sonuç negatif 🤲 Allah hepinizden razı olsun 🤲 Dualarınıza benide kattiniz 🙏çok şükür temiz geldi
Ayy çok sevindim 🥰 inan hiç aklımdan çıkmadın ya ben biliyordum gerçi çünkü doğruluk payı pek yok ondan yani çok şükür senin adına çok çok sevindim ♥️🖤 bence şükür namazı kılmalısın ♥️

Kızlar nasılsınız?😊

Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğim 🤲🏻🥰 özlemişim kuzumu 🤗

Sizlerden ne haber?
Maşallah canımm icin rahatlamıştır görmek çok iyi geliyor insana.. benim de pazartesi ayrıntılı var sabırsızlıkla bekliyorum

Benim diyecegim belli kiz ama icimden erkek gecti bir an iki kizin var diye heralde
Hadi bakalım.
Belli olur belki.

Herkes merakla bekliyor. Sen söyledin mi?
Kizkarimda çevrem "olsun" diyordu sanki kötü birsey mis gibi. Şimdi ne olursa olsun söylemiyim mi diye düsünüyorum

Maşallah cnm. Napior du bebisin anlatsana biraz.

Bende gideceğim bugün çok heycanligim

Ben hiç sevmezdim karşımda yiyen olsa bile yüzüm eksirdi şimdi kendim yiyorum yaaa. Huyum suyum değişti iyice 🙈😂
Doktor jeli sürüp cihazla bakmaya başlayınca hiç durmadı hissetti heralde çok hareketliydi 🥰eskiden daha çok solumdan kontrol ederdi artık göbek deliği hizasına doğru gelmiş zaten bende artık karnımın her yerinde bi hareketini hissediyorum.yine bacaklarını çok kapatıyor kız gibi sanki dedi ya değişmez diye umuyorum 🤗 kaçıncı haftamıza geldik hala gibilerdeyiz kesin kız demiyor 😒

Doktor jeli sürüp cihazla bakmaya başlayınca hiç durmadı hissetti heralde çok hareketliydi 🥰eskiden daha çok solumdan kontrol ederdi artık göbek deliği hizasına doğru gelmiş zaten bende artık karnımın her yerinde bi hareketini hissediyorum.yine bacaklarını çok kapatıyor kız gibi sanki dedi ya değişmez diye umuyorum 🤗 kaçıncı haftamıza geldik hala gibilerdeyiz kesin kız demiyor 😒
Maşallah kızına. Geçen başka bir yerde okumuştum. Hep kız demişler doğumdan bir kaç gün önce erkek olacak demişler. Düşünsene doğumda öyle birsey oluyor ben şok olurum bu benim mi dersin bir an 😂

Maşallah canımm icin rahatlamıştır görmek çok iyi geliyor insana.. benim de pazartesi ayrıntılı var sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen canım bide özlüyoruz yani daha şimdiden böyleyiz doğduklarında napıcaz bilmiyorum🙈 ben ilk kızımı uyutur bide başında beklerdim acaba nezmn uyanıcakta kucağıma alıp sevicem diye.anne olmak nasıl bir duyguymuş böyle uyutmak için uğraşırsın uyusa ne zaman uyanacak diye bakarsın çok karmaşık duygular 😄🙈

Maşallah kızına. Geçen başka bir yerde okumuştum. Hep kız demişler doğumdan bir kaç gün önce erkek olacak demişler. Düşünsene doğumda öyle birsey oluyor ben şok olurum bu benim mi dersin bir an 😂
Ayy hiç sorma normal doğum olurda nur topu gibi oğlun oldu diye kucağıma verirlerse şok olurum 🤣 olurda ameliyat olup oğlun oldu derlerse çocuklarımı karıştırdınız benim kızım olacaktı der inanmakta zorluk çekerim 🙈😄 ya teknoloji çağındayız hala bişeyleri göremiyorlar ben anlamıyorum 😒 geçen burada bi arkadaşın biri detaylıya gitmiş doktor kızmı demiş erkekmi ne demiş artık doğumunda tam tersi çıkmış yani detaylıda nasıl yanılma oluyor onu bile anlamıyorum.Tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması gerisi öenmli değil ama insan ne beklerken ne çıkıyor yani 🥴

Aynen canım bide özlüyoruz yani daha şimdiden böyleyiz doğduklarında napıcaz bilmiyorum🙈 ben ilk kızımı uyutur bide başında beklerdim acaba nezmn uyanıcakta kucağıma alıp sevicem diye.anne olmak nasıl bir duyguymuş böyle uyutmak için uğraşırsın uyusa ne zaman uyanacak diye bakarsın çok karmaşık duygular 😄🙈
Geçen eşimle konuşuyoruz o da diyor uyusa bile gider gider bakari m ben merak ederim diye valla :) Sağlıklı olsunlar da şimdilik tek biz az görelim

Kızlar hadi tahmin edin. Sizce neyim olacak?
1 1992Sevda yaptı tahmini
kzlrgn05 kzlrgn05 hep erkek diyor baştan beri
Uzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk 🤭

Ayy şimdi gördüm bu yazını da. Yazdım yukarda da. Dün benim komşunun başına geldi. Benim de kız. Ama geçen yaşlı bi nene tutturdu senin oglun olacak diye🤭🤔

Ayy hiç sorma normal doğum olurda nur topu gibi oğlun oldu diye kucağıma verirlerse şok olurum 🤣 olurda ameliyat olup oğlun oldu derlerse çocuklarımı karıştırdınız benim kızım olacaktı der inanmakta zorluk çekerim 🙈😄 ya teknoloji çağındayız hala bişeyleri göremiyorlar ben anlamıyorum 😒 geçen burada bi arkadaşın biri detaylıya gitmiş doktor kızmı demiş erkekmi ne demiş artık doğumunda tam tersi çıkmış yani detaylıda nasıl yanılma oluyor onu bile anlamıyorum.Tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması gerisi öenmli değil ama insan ne beklerken ne çıkıyor yani 🥴
Yani bende şok olurum... Düşünsene ismi hazır kıyafetleri hazır.. O yüzden ben çok kıyafet almadım onuda beyaz yeşil almıştım hep. Korktuğumdan
Uzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk 🤭
Evet ben 4 haftada bir gidiyorum kontrollere. En son 14 haftalikt gittiğimde.

Bende öyle tahmin ediyorum göstertmedi Gine göre....

Ay komşuna şok olmuştur. İşte diyorum ya hersey ola bilir. Fazla kıyafet mavi pembis büyük eşyalar almayın kesinlikle. İkinci in cinsiyeti değişik olursa kıza mavi, oğlana pembe. Çok tuaf oluyor.

Geçen eşimle konuşuyoruz o da diyor uyusa bile gider gider bakari m ben merak ederim diye valla :) Sağlıklı olsunlar da şimdilik tek biz az görelim
Öyle canım onlar iyi olsunlar önemli olan o ama gerçektende öyle oluyo bi oturmuyosun hani gidip gidip bakasın geliyo uykusunda bile seviyosun kimseyle paylaşmakta istemiyorsun 🙈 mesela uyanıp ağlıyo yanında birileri olursa ben alıp getireyim diyo yok yok ben alırım yapıyosun 🙈😄😄

X