Benim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918Kızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
Gozun aydın canım maşallah prenseseismi de hazır ohh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Geçmiş olsun canim parol diye biliyorum doktorum öyle söylemişti kullananlar da oldu grupta
Teşekkür ederim kızlar parol var Allah'tan içeyim bari geçecek gibi değilKolay gelsin biz hic uzaktan calismadik allahtan mesai saatlerimiz 10.00 16.00 arasi cok sukur okadar yorulmuyoruz Parol kullaniyoruz birde migren tasi var o coo iyi geliyorr ben ondan kullaniyoruz
Günaydın canımmGünaydın kızlar, neredesiniz?
Bugün benim randevum var insallah. Bebisimi görmeye gideceğim
canım bence sallanmayan daha iyi gibi çünkü beşikte sallanma özelliği olunca insanın illaki eli sallamaya gider Ben anne yanı almayı düşünüyorum sallanmayan Anne yanına sığmadıgı zamanda ona göre başka bşi düşüncmKızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederimKızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
Olmaz mı ayda 1 gidiyorum nasıl özledim nasıl merak ediyorum anlatamamİnsallah cnm atarım resmini
Ay sanada az kalmış. Sende heyecan var mı şimdiden?
Güle güle kullan. Ben bunu farkettim neden tr dekiler park yatak alıyor? Yani taşına biliyor mu diye aldın sen?Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim
Maşallah seninki güçlü olacak demek ki benim kibarimm minnak minnak vuruyor şuanBenimki 17.haftadan beri durmuyor Bayaa Bayaa hissettiriyor ya 300 gr şeyin tekmesinden ne olcak diyosun ya tekmelediğinde kalıyorum bazen şaşkın Bi şekildeherkesin bünyesine göre değişen Bi durum tabi vücut yapısıyla cok ilgili bişey bence
Ben çok beğendim bence harika bir işimEvet canim cok sukur ben ozele gidiyorum fakulteye gidiyorum sehir hastanesine gidiyorum ben baya abarttim sanirimm
Evet canim esim koydi asya diyor ben biraz daha anlamli birsey olsun diyorim ama isim bulamiyoruz yani sicak gelmiyor isimler ne bilem takildik kaldik asyaya
Sallamak kötü diye biliyorum canım aynen çok sağolBenim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918
Aynen ben de öyle düşündüm sallanan alırsam kesin saklarım okudum hep sallamayın diyorlar ama bütün beşikler de sallanıyor en iyisi karyola falancanım bence sallanmayan daha iyi gibi çünkü beşikte sallanma özelliği olunca insanın illaki eli sallamaya gider Ben anne yanı almayı düşünüyorum sallanmayan Anne yanına sığmadıgı zamanda ona göre başka bşi düşüncm
Hemen bakayım canım bir kaç tane favladim bekliyorumBen tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim
Bende son saatlerimi sayiyorumOlmaz mı ayda 1 gidiyorum nasıl özledim nasıl merak ediyorum anlatamambir an önce yarın olsun istiyorummmm
O kadar da bakiyorum hep unutuyorum yaAynen 26 bitince giriyoruz
Aman ne kaldi ki canim vallahi buraya katildigimda 4 haftaliktim ne kadar gecti ustundenSanki öyleydi ben de tam bilmiyorum ama daha var sanki
İkeanınkiler sallanmıyor diye benim de dikkatimi çekmişti “sundvik” modelini beğenmiştim ama kafam karışık park yatakla arasında gidip geliyorum evim küçük çünküKızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
Maşallah seninki güçlü olacak demek ki benim kibarimm minnak minnak vuruyor şuan
Ben çok beğendim bence harika bir işim
Sallamak kötü diye biliyorum canım aynen çok sağolama resim açılmıyor
Aynen ben de öyle düşündüm sallanan alırsam kesin saklarım okudum hep sallamayın diyorlar ama bütün beşikler de sallanıyor en iyisi karyola falan
Hemen bakayım canım bir kaç tane favladim bekliyorum
Ben limon normalde cok severim oyle yemesiniKizlaaaaarrr yarın randevum var ve şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim gibi limon yiyen var mı. Tuzluyorum. Ohhh mis. Limonu yiyemedim hiç tatlıyı seven birisiydim
Masallah gozun aydin annesiKızlar nasılsınız?
Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğimözlemişim kuzumu
Sizlerden ne haber?
Aynen canim daha 5. Ayimi dolduramadim3.trimester a daha çok kızlar
Hadi bakalim cinsiyetini de ogreneceksin bence bugunGünaydın kızlar, neredesiniz?
Bugün benim randevum var insallah. Bebisimi görmeye gideceğim