2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918

Gozun aydın canım maşallah prensese ismi de hazır ohh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Geçmiş olsun canim parol diye biliyorum doktorum öyle söylemişti kullananlar da oldu grupta

Kolay gelsin biz hic uzaktan calismadik allahtan mesai saatlerimiz 10.00 16.00 arasi cok sukur okadar yorulmuyoruz Parol kullaniyoruz birde migren tasi var o coo iyi geliyorr ben ondan kullaniyoruz
Teşekkür ederim kızlar parol var Allah'tan içeyim bari geçecek gibi değil migren taşını ilk kez duyuyorum onu da araştırayım

canım bence sallanmayan daha iyi gibi çünkü beşikte sallanma özelliği olunca insanın illaki eli sallamaya gider Ben anne yanı almayı düşünüyorum sallanmayan Anne yanına sığmadıgı zamanda ona göre başka bşi düşüncm

Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim

Maşallah seninki güçlü olacak demek ki benim kibarimm minnak minnak vuruyor şuan
Ben çok beğendim bence harika bir işim
Sallamak kötü diye biliyorum canım aynen çok sağol ama resim açılmıyor
Aynen ben de öyle düşündüm sallanan alırsam kesin saklarım okudum hep sallamayın diyorlar ama bütün beşikler de sallanıyor en iyisi karyola falan
Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim
Hemen bakayım canım bir kaç tane favladim bekliyorum

İkeanınkiler sallanmıyor diye benim de dikkatimi çekmişti “sundvik” modelini beğenmiştim ama kafam karışık park yatakla arasında gidip geliyorum evim küçük çünkü

İnsallah açılır resim. Yukarıdaki resimden daha önünü açtım tek kendi inip biniyor.

Eki Görüntüle 2789927

Günaydın kızlar:) Ben beşiği de aldim bebek arabasını da, beşik ahşap anne yani 120×60 tam yatagimin yanına giriyor ayagi tekerlekli kolay yer değiştirmesi yanı açılıyor, sallama apardı da var isteğe gore. Bebek arabasını da travel almadım daha büyük bi şey aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…