Maşallah cnm. Napior du bebisin anlatsana biraz.Kızlar nasılsınız?
Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğimözlemişim kuzumu
Sizlerden ne haber?
Ben hiç sevmezdim karşımda yiyen olsa bile yüzüm eksirdi şimdi kendim yiyorum yaaa. Huyum suyum değişti iyiceBen limon normalde cok severim oyle yemesini
Nasil bir besik canim resim atabilirsenGünaydın kızlar:) Ben beşiği de aldim bebek arabasını da, beşik ahşap anne yani 120×60 tam yatagimin yanına giriyor ayagi tekerlekli kolay yer değiştirmesi yanı açılıyor, sallama apardı da var isteğe gore. Bebek arabasını da travel almadım daha büyük bi şey aldım :)
Sağlıklı olsunda gerisi boş... Ama merakda ediyorum.Hadi bakalim cinsiyetini de ogreneceksin bence bugun❤
Ayy çok sevindimKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Maşallah canımm icin rahatlamıştır görmek çok iyi geliyor insana.. benim de pazartesi ayrıntılı var sabırsızlıkla bekliyorumKızlar nasılsınız?
Bende az önce kontrolden geldim bebişim şükür iyi gününde gidiyor şimdiden 300 gr olmuş miniğimözlemişim kuzumu
Sizlerden ne haber?
Benim diyecegim belli kiz ama icimden erkek gecti bir an iki kizin var diye heraldeSağlıklı olsunda gerisi boş... Ama merakda ediyorum.
Tahminleri alalım
Bunun ayakları tekerlekli olanı kuzumNasil bir besik canim resim atabilirsen
Hadii az kalmış :)Saat 11,30 da canım.
TR ile iki saat var aramızda. Az kaldı.
1saat 15 dk var
Hadi bakalım.Benim diyecegim belli kiz ama icimden erkek gecti bir an iki kizin var diye heralde
Doktor jeli sürüp cihazla bakmaya başlayınca hiç durmadı hissetti heralde çok hareketliydiMaşallah cnm. Napior du bebisin anlatsana biraz.
Bende gideceğim bugün çok heycanligim
Ben hiç sevmezdim karşımda yiyen olsa bile yüzüm eksirdi şimdi kendim yiyorum yaaa. Huyum suyum değişti iyice
Maşallah kızına. Geçen başka bir yerde okumuştum. Hep kız demişler doğumdan bir kaç gün önce erkek olacak demişler. Düşünsene doğumda öyle birsey oluyor ben şok olurum bu benim mi dersin bir anDoktor jeli sürüp cihazla bakmaya başlayınca hiç durmadı hissetti heralde çok hareketliydieskiden daha çok solumdan kontrol ederdi artık göbek deliği hizasına doğru gelmiş zaten bende artık karnımın her yerinde bi hareketini hissediyorum.yine bacaklarını çok kapatıyor kız gibi sanki dedi ya değişmez diye umuyorum kaçıncı haftamıza geldik hala gibilerdeyiz kesin kız demiyor
Aynen canım bide özlüyoruz yani daha şimdiden böyleyiz doğduklarında napıcaz bilmiyorumMaşallah canımm icin rahatlamıştır görmek çok iyi geliyor insana.. benim de pazartesi ayrıntılı var sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy hiç sorma normal doğum olurda nur topu gibi oğlun oldu diye kucağıma verirlerse şok olurumMaşallah kızına. Geçen başka bir yerde okumuştum. Hep kız demişler doğumdan bir kaç gün önce erkek olacak demişler. Düşünsene doğumda öyle birsey oluyor ben şok olurum bu benim mi dersin bir an
Geçen eşimle konuşuyoruz o da diyor uyusa bile gider gider bakari m ben merak ederim diye valla :) Sağlıklı olsunlar da şimdilik tek biz az görelimAynen canım bide özlüyoruz yani daha şimdiden böyleyiz doğduklarında napıcaz bilmiyorumben ilk kızımı uyutur bide başında beklerdim acaba nezmn uyanıcakta kucağıma alıp sevicem diye.anne olmak nasıl bir duyguymuş böyle uyutmak için uğraşırsın uyusa ne zaman uyanacak diye bakarsın çok karmaşık duygular
Uzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk
Ayy şimdi gördüm bu yazını da. Yazdım yukarda da. Dün benim komşunun başına geldi. Benim de kız. Ama geçen yaşlı bi nene tutturdu senin oglun olacak diyeMaşallah kızına. Geçen başka bir yerde okumuştum. Hep kız demişler doğumdan bir kaç gün önce erkek olacak demişler. Düşünsene doğumda öyle birsey oluyor ben şok olurum bu benim mi dersin bir an
Yani bende şok olurum... Düşünsene ismi hazır kıyafetleri hazır.. O yüzden ben çok kıyafet almadım onuda beyaz yeşil almıştım hep. KorktuğumdanAyy hiç sorma normal doğum olurda nur topu gibi oğlun oldu diye kucağıma verirlerse şok olurumolurda ameliyat olup oğlun oldu derlerse çocuklarımı karıştırdınız benim kızım olacaktı der inanmakta zorluk çekerim ya teknoloji çağındayız hala bişeyleri göremiyorlar ben anlamıyorum geçen burada bi arkadaşın biri detaylıya gitmiş doktor kızmı demiş erkekmi ne demiş artık doğumunda tam tersi çıkmış yani detaylıda nasıl yanılma oluyor onu bile anlamıyorum.Tabi herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması gerisi öenmli değil ama insan ne beklerken ne çıkıyor yani
Evet ben 4 haftada bir gidiyorum kontrollere. En son 14 haftalikt gittiğimde.Uzun süre gostermiyosa kız büyük ihtimalle. Ama sen cok sık kontrole gitmiyorsun zaten o yüzden belli de olmaz canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da. Benim komşum 8 aylık hamile şimdiye kadar erkek diye biliyordu dün kız demiş doktor şok olduk
Öyle canım onlar iyi olsunlar önemli olan o ama gerçektende öyle oluyo bi oturmuyosun hani gidip gidip bakasın geliyo uykusunda bile seviyosun kimseyle paylaşmakta istemiyorsunGeçen eşimle konuşuyoruz o da diyor uyusa bile gider gider bakari m ben merak ederim diye valla :) Sağlıklı olsunlar da şimdilik tek biz az görelim