2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum 🤗
Benim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918

Gozun aydın canım maşallah prensese 😍 ismi de hazır ohh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲🌸

Geçmiş olsun canim parol diye biliyorum doktorum öyle söylemişti kullananlar da oldu grupta 🙏

Kolay gelsin biz hic uzaktan calismadik allahtan mesai saatlerimiz 10.00 16.00 arasi cok sukur okadar yorulmuyoruz Parol kullaniyoruz birde migren tasi var o coo iyi geliyorr ben ondan kullaniyoruz
Teşekkür ederim kızlar parol var Allah'tan içeyim bari geçecek gibi değil 😞 migren taşını ilk kez duyuyorum onu da araştırayım 😇

Kızlar beşik konusunda ne düşünüyorsunuz almak için erken biliyorum ama araştırıyorum suanlik. Ben bebeği sallama taraftarı değilim alıştırmak istemiyorum ama çoğu beşik sallanan türden. Bebek karyolası mi alsam acaba ikeadan. fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum 🤗
canım bence sallanmayan daha iyi gibi çünkü beşikte sallanma özelliği olunca insanın illaki eli sallamaya gider Ben anne yanı almayı düşünüyorum sallanmayan Anne yanına sığmadıgı zamanda ona göre başka bşi düşüncm😊

Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim

Benimki 17.haftadan beri durmuyor Bayaa Bayaa hissettiriyor ya 300 gr şeyin tekmesinden ne olcak diyosun ya tekmelediğinde kalıyorum bazen şaşkın Bi şekilde 😂 herkesin bünyesine göre değişen Bi durum tabi vücut yapısıyla cok ilgili bişey bence
Maşallah seninki güçlü olacak demek ki benim kibarimm minnak minnak vuruyor şuan 😍
Evet canim cok sukur ben ozele gidiyorum fakulteye gidiyorum sehir hastanesine gidiyorum ben baya abarttim sanirimm 😂😂🤣🤣

Evet canim esim koydi asya diyor ben biraz daha anlamli birsey olsun diyorim ama isim bulamiyoruz yani sicak gelmiyor isimler ne bilem takildik kaldik asyaya 😊
Ben çok beğendim bence harika bir işim 😍
Benim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918
Sallamak kötü diye biliyorum canım aynen çok sağol 🙏 ama resim açılmıyor
canım bence sallanmayan daha iyi gibi çünkü beşikte sallanma özelliği olunca insanın illaki eli sallamaya gider Ben anne yanı almayı düşünüyorum sallanmayan Anne yanına sığmadıgı zamanda ona göre başka bşi düşüncm😊
Aynen ben de öyle düşündüm sallanan alırsam kesin saklarım okudum hep sallamayın diyorlar ama bütün beşikler de sallanıyor en iyisi karyola falan 🙈
Ben tripper anne yanı park yatak aldım indirimdeyken yakaladım. Bayaa Bi araştırmıştım tavsiye ederim
Hemen bakayım canım bir kaç tane favladim bekliyorum 🙏

İkeanınkiler sallanmıyor diye benim de dikkatimi çekmişti “sundvik” modelini beğenmiştim ama kafam karışık park yatakla arasında gidip geliyorum evim küçük çünkü

Maşallah seninki güçlü olacak demek ki benim kibarimm minnak minnak vuruyor şuan 😍

Ben çok beğendim bence harika bir işim 😍

Sallamak kötü diye biliyorum canım aynen çok sağol 🙏 ama resim açılmıyor

Aynen ben de öyle düşündüm sallanan alırsam kesin saklarım okudum hep sallamayın diyorlar ama bütün beşikler de sallanıyor en iyisi karyola falan 🙈

Hemen bakayım canım bir kaç tane favladim bekliyorum 🙏

İnsallah açılır resim. Yukarıdaki resimden daha önünü açtım tek kendi inip biniyor.

Eki Görüntüle 2789927

Günaydın kızlar:) Ben beşiği de aldim bebek arabasını da, beşik ahşap anne yani 120×60 tam yatagimin yanına giriyor ayagi tekerlekli kolay yer değiştirmesi yanı açılıyor, sallama apardı da var isteğe gore. Bebek arabasını da travel almadım daha büyük bi şey aldım :)

X