Hiç mi göbeğin çıkmadı cnm. Çıkmıştır sen farkında değilsindir. Banada dün dediler hiç gözükmüyor hamile olduğun ama ben çıktığının farkındayım.Kizlar benim moralim bozuk ya bugun afedersiniz hava cok guzel diye esim piknige gidelim dedi gittik bir bayan vardi orada 20 haftalik gebe bende kadinda bir gobek var yemin ederim dogucak sandim ben onu bende gobek neden cikmadi
Gerçekten öyleİlk gebeliğim de ben de beş aylık Ken hissetmiştim. Nasıl mutlu ediyor insanı o küçük pıt pıt kalp gibi atışlar
Hayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyimHiç mi göbeğin çıkmadı cnm. Çıkmıştır sen farkında değilsindir. Banada dün dediler hiç gözükmüyor hamile olduğun ama ben çıktığının farkındayım.
Kız ya seninki enine almisindir
Gec dalgani senSen kilolu degilsin hic gobegin yok ince filintali gibi bir anne olacaksin
Aynen ben de yemek ve su çok geriliyorum nefesi zor aliyorum . Saglikli sihatli dogs un yavrucaklar da 3. Trimester girdik heralde ondan böyleYesinler onları anneleri simdiden oluşmaya başladı damak tatları
Ben de yiyorum karnım tam doyuyor ama gözüm doymuyor yemeye devam ediyorum sonra da karnim çok geriliyor sabah inik bir karın akşam hamile gibi eşim diyor ki işe giderken hamile değilsin akşamları gelince anlıyorum hamile olduğunu nasıl bir şey anlamadim çok garip
Senin iç karnın büyük o zmn. Yoksa organlarının aldırdın göbeğin çıkmasın diye, şaka şakaHayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyim
Ic karnin genus demekki bu iyi bisy bence canim .bende baslarda hevesleniyordum karnim belli olsun diye deHayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyim
Hayirlisi belki ilk bebek diyeIc karnin genus demekki bu iyi bisy bence canim .bende baslarda hevesleniyordum karnim belli olsun diye deoluyo merak etme
Ben Multi vitamin kullanmıyorum. Doktorum vermedi. Magnezyum d vitamini omega3 demir(bunda c ve b12 de var) bu şekilde ayrı ayrı kullanıyorumMerhaba omega ayrı multivitamin ayrı mı kullanıyorsunuz? Ben de öyle kullanıyordum doktor artık birlikte kullanalım çok fazla ilaç olmasın dedi.
Bana dr demirden ve d vit baska hicbi takviye vermedi ya bu normal mi kendimi garip hissediyorum omega b12 falan kullanmayan caBen Multi vitamin kullanmıyorum. Doktorum vermedi. Magnezyum d vitamini omega3 demir(bunda c ve b12 de var) bu şekilde ayrı ayrı kullanıyorum
Allah'ın isimlerini koymak caiz değil önüne abdul getirilmeli diye biliyorum kül demek abdl araştır erkek ismi yiğit ahlas düşünmüştük kız bekliyoruz bizde kız ismi bulamadikDipnot; Bu arada Melik ismi Allah'ın isimlerinden biri olduğu için acaba sonunda şah da olsa sıkıntı olur mu, dinen uygun olur mu diye korkuyorum.O yüzden başka seçenekler de ariyorum.
Ben sabahları 5 aylık akşamları 9 aylık hamile gibiyimYesinler onları anneleri simdiden oluşmaya başladı damak tatları
Ben de yiyorum karnım tam doyuyor ama gözüm doymuyor yemeye devam ediyorum sonra da karnim çok geriliyor sabah inik bir karın akşam hamile gibi eşim diyor ki işe giderken hamile değilsin akşamları gelince anlıyorum hamile olduğunu nasıl bir şey anlamadim çok garip
Abowww ben montuma bile sığamaz oldum. Kendi tshirtlerim olmuyor eşiminkilere geçtimHayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyim
Ben sabahları 5 aylık akşamları 9 aylık hamile gibiyim
Kuzum iç karnın geniştir bebek içe doğru büyüyodur ondan çıkmamıştır.ilerleyen vakitlerde illaki çıkacak nasıl olsa dert etme senHayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyim
Valla canım ben 2lokma yesem gerilip kalıyorum bu yüzden karnım hiç tam doymuyor.gerilmesinden çok rahatsız olduğum için eskisinden daha az yiyorumKizlar normalde hamilelikte herkes daha çok yedigini söyler ya ben önceki kadar bile yesem nefes alacak yerim kalmiyo patliycak gibi oluyorum iç organlarimiz sıkıştı tabi haliyle bebege yer açmak için de sizdede boyle oluyo mu
YaaaaAbowww ben montuma bile sığamaz oldum. Kendi tshirtlerim olmuyor eşiminkilere geçtim
Girdik mi ya o kadar olmadı sankiAynen ben de yemek ve su çok geriliyorum nefesi zor aliyorum . Saglikli sihatli dogs un yavrucaklar da 3. Trimester girdik heralde ondan böyle
27. Haftada mi giriliyordu canim 3.trimestereGirdik mi ya o kadar olmadı sanki
Sanki öyleydi ben de tam bilmiyorum ama daha var sanki27. Haftada mi giriliyordu canim 3.trimestere