Gözün aydın canım benim çok sevindim sağlıkla ilerler insallah:)Kizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Sagolasin gzumHaydi gözün aydın olsun
Sagolasn cnm doktor hersey gayet iii 15 gun sonra tekrar gel sonra ayda bire donelim artik dedi adet tarihinle uyumlu ikisi bir gidiyo dediGözün aydın canım benim çok sevindim sağlıkla ilerler insallah:)
Gözün aydın canım, artık için ferah olsunKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Yaa çok güzel gözün aydın canım darısı bize olsun ben de öğleden sonra gidicem kese için inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok korkuyorum lekelenmem var bana dua edinKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Allah yardincin olsun cnmYaa çok güzel gözün aydın canım darısı bize olsun ben de öğleden sonra gidicem kese için inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok korkuyorum lekelenmem var bana dua edin
Uzerimden sanki kocaman birsey kalkti bi problem olmaz kalp atsi duyuldu kesede bebekte cok ii korkma dedi doktrum su onumzdeki 15 gunude atlattik mi gerisi cok basit tehlike komple kalkiyo smdide yok hersey yolunda ama butun gebeliklerde ilk 8 hfta onemli dediGözün aydın canım, artık için ferah olsun
Gözün aydin canim, benim randevum yarin zaman gecmek bilmiyor. Önceki günler olan mide bulantim dün yoktu o yüzden icimi bir korku kapladi. Baska agrim sizim da yok. Senin belirtilerin varmi eksilme cogalma oldumu?Uzerimden sanki kocaman birsey kalkti bi problem olmaz kalp atsi duyuldu kesede bebekte cok ii korkma dedi doktrum su onumzdeki 15 gunude atlattik mi gerisi cok basit tehlike komple kalkiyo smdide yok hersey yolunda ama butun gebeliklerde ilk 8 hfta onemli dedi
Ben 2000 beta hcg ile vajinal muayenede kese göremedim sanırım herkeste değişkenSat nezamandi senin canım ? Birde betaHCG değerini hatirliyormusun
2000 zaten düşük bir değer canım kese içinBen 2000 beta hcg ile vajinal muayenede kese göremedim sanırım herkeste değişken
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzYaa çok güzel gözün aydın canım darısı bize olsun ben de öğleden sonra gidicem kese için inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok korkuyorum lekelenmem var bana dua edin
Benim 2092 de vajinal ultrasonla gördük keseyi2000 zaten düşük bir değer canım kese için
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah canım. Kese boyutunuz neydi gs olarak?Benim 2092 de vajinal ultrasonla gördük keseyi
Bugün net bir görüntü almak zor olabilir için rahat olması için cuma gidersen abdominal de görünecektir diye tahmin ediyorumKizlar 6 Kasım cuma günü betam 837 geldi. Bugün sizce kaçtır kese görünür mü
Doktor Çarşamba gel dedi bana kalsa pztsi gidecektimBugün net bir görüntü almak zor olabilir için rahat olması için cuma gidersen abdominal de görünecektir diye tahmin ediyorum
Canım GS kaç çıktı ultrosan kağıdına bakmissindirSagolasin gzum
Bugün tahmini 4000 lerdedir canım görünür bence 1500 üstünü vajinal görebiliyorlar hatta belki karından bile direk görürlerKizlar 6 Kasım cuma günü betam 837 geldi. Bugün sizce kaçtır kese görünür mü