2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
hoş geldin canım. ben dün 6+6 dıydım ultrasonda 6+5 çıktım. Hem keseyl hem kalp atışını gördük çok şükür. İnşallah sende duyarsin. İyi haberlerini bekliyoruz.❤

Sana önerim Tuba yuvança gitme ben şehir hastanesine gidiyorum ama o doktor gerçekten iyi değil erkek olarak hasan talayi bayan olarakta Halime kılıçı oneririm
Bende çok methini duydum ama hiç gitmedim tabi... Teşekkür ederim şehir Hastanesine gidersem ona giderim.

Aa benim de bulantı yok şimdi bende korktum

Kızlar ankara şehir hastanesinde onerebileceğiniz dr varmı . Geçen hafta ortadoğu ya gittim özel ama fiyatlar cidden yüksek . Sanırım şehir hastanesinde devam edeceğim

Günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum siteye pek iyi değilim. Kalp atışlarını duyanlar olmuş aramıza yeni katılanlar olmuş hepinize hayırlı olsun darısı başımıza bnde cuma muayene olmayı düşünüyorum inşallah bn de duyarım kalp atışını miniğimin

Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın bende bisey sormak istoyorum bilginiz var belliki ben 21 ekimde aşılama oldum 4 kasımda beta degerim 22.37 cikti 6 kasımda tekrar cagirdi 45.8 e cikmış 10 kasimda gittigimde degerim 75.1 di doktor dediki dış gebelik olabilir dedi morelimiz cok bozuldu 1 hafta sonra tekrar gidip kan vericem sizce de dış gebelikmi yoksa sonradan artış olurmu kanamam yok sancim yok alttan bakti rahim duvarin kalinlasmis bu iyi bisey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…