2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim cok haklisin bende 4 lu test yaptirmistim aradigimizda ankarada labaturar tasindigini soylemislerdi daha cuma cikti sonuc az sabir insallah tez zamanda hayirli haberlerin gelir

Benim fetal dna testim kan verdikten sonra 1 ayın dolmasına 4 gün kala geldi. Sadece sabır ve sakinlik diliyorum.
Bende defalarca aramıştım.
2 kere taramışlar meğerse ondan gecikmiş o hafta alınan tüm kanlar gecikmiş falan.
Olabiliyor yani sen gönlünü ferah tut

Canım valla sagolasın içimi rahatlattın. Bide sen miydin sabah sanki ağrım var enfektyon mu diye doktora gidicem diye yazmıstın

Gec olsun guzel olsun. Benim de geckmsti 16.gunde anca cikmsti. Insallah temz gelck

Canım valla sagolasın içimi rahatlattın. Bide sen miydin sabah sanki ağrım var enfektyon mu diye doktora gidicem diye yazmıstın
Evet canim idrar tahlilimde lökosit çıkmış ama idrar kültürü üç günde çıkıyormuş onu bekliyorum kültürde üreme olursa ona göre ilaç verme durumu olacak sanırım . Hem de üreyen bakterinin çeşidine göre falan ilaç veriliyormuş.
Hamilelik başında yapılan tahlilde de idrarda lökosit vardı ama kültürde üreme olmadığı için ilac verilmemişti. Simdi agrim normal rahim genişleme agrilarindan daha siddetli oldugu icin suphelendim yoksa bu vakte kadar bir çok ağrı yaşamıştım onlar dinlenince veya pozisyon degiştirince geçiyordu bu gece uykuda bile agritti malesef

Bende de arada oluyor ve benden hiç kültür almadılar bol su iç dediler bi kerede bi sntibiyotik verdiler kafalarına göre benimde kafama tskılıyodu. Lökosit kaç çıkmıs senin

Herkese merhabalar. Hem çalıştığım için hem de sürekli ilgi bekleyen bir oğlum olduğu için çok fazla takip edemiyorum burayı. Bugün girip göz attım bir. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :) Detaylıya giren oldu mu aranızda? Kaçıncı haftada girdiniz ya da girmek için randevu aldınız? Ben gelecek pazartesi için aldım randevuyu. O zaman tam 22+0 oluyorum.

Bende de arada oluyor ve benden hiç kültür almadılar bol su iç dediler bi kerede bi sntibiyotik verdiler kafalarına göre benimde kafama tskılıyodu. Lökosit kaç çıkmıs senin
Lökosit esteraz +++ yazılmış bir de
Her sahada bol lökosit görüldü yazmışlar canim sayı vermemiş o kadar fazla heralde

Anladım canım bende de var ya hamileliğimin basından beri gercekten bıktırdı
Ya bir de artık doktorlara güvenim kalmadı çok kötü bi durum sürekli kafamda soru işareti kalıyor. Mesela kasığım ağrıyor diye gittim magnezyum vereyim falan dedi. Tamam olabilir de ya idrar yolu enfeksiyonu varsa, en son 3 ay önce yapıldı tahlil sonuçta. Israrla idrar tahlili yapar mısınız demesem idrari düşünmüyor bile. Hatta başka tahlil ister misin diye trip attı bana. Sonuçta lökosit de çıktı iste o mu doktor ben mi kendimin doktoruyum yani off

Bende bugğn acile gidip direk kültür vermek istiyorum dicem valla senle konusunca bak daha cok sinirlendim

Evet canim tek basina idrar tahlili bir sey ifade etmiyomus idrar kültürü de gerekliymiş bu gidişle her şeyi öğrencez kendi kendimize
Aynen valla ben sey diyorum zaten su anki aklım olsa 1 sene daha ders calısır tıp kazanıp sonrada uzmanlık yapar kadın doğumcu olurdum bunların hiç birini belki yasamazdım her sorumun cevabı kendşmde olurdu

Kızlar bende devlete randevu almıştım gittim . Bu sefer denk geldigim doktor bayandı bi erkek bi bayan bakıyormuş ben hayatımda bu kadar ilgili doktor görmedim yarım saat ultrasonla baktı neredeyse kol kemiklerine ellerine yüzüne başına herseyine baktı hatta bizimkisi yine yüz üstü yatmış bacaklarıda açmış pipisi meydandaydı doktor dedi hic kapatmıyor bi kac kere gitti geldi . Dur dedi annesine fotosunu verelim yüzünü ve kalbinin olduğu ayrı iki ultrason daha verdi 3lü tarama testim risk yok dedi maşallah çok haraketli bir bebek dedi . Hersey yolunda dedi suyu hatta eşini bile gösterdi gayet iyi durumda dedi . Bide kilosunu 363 gr dedi 21. Haftamıza göre gayey güzel dedi iyi durumu . Detaylı ultrasonu sormadan kendisi anlattı ben ağrıda yaşıyorum burada ve cevre illerde özelde bile yokmus van da var sevkini yapcam dedi 5 iş günü içinde gidip direk verdigi sevk kagıdıyla detaylı ultrason yapılacak. Çok şükür iyi yavrum

Aynen valla ben sey diyorum zaten su anki aklım olsa 1 sene daha ders calısır tıp kazanıp sonrada uzmanlık yapar kadın doğumcu olurdum bunların hiç birini belki yasamazdım her sorumun cevabı kendşmde olurdu
Aynısını eşim söylüyor sadece beni dogurtmak için okuyacakmis doktor triplerinden fenalık geldi adama

Biz de doktordan geldik bugün çok kalabalıktı doktorum agresifti yine niye mesaj atmiyorsun gelmeden bugün müsait değildim böyle çok ilgilenemiyorum dedi de dedi..Çok şükür sonradan baya ilgilendi on beş dk falan inceledi detaylı gibi yaptı 20+5 çıktık kalbini damarlarını kollarını bacaklarını gözlerini ağzını dudaklarını baya inceledi gayet güzel dedi detayliya gitmene gerek yok sen bilirsin yine de dedi. Bu arada kafası aşağıdaydi bebişimin kızlar sordum normal dedi. Eğer sertlik hissediyorsanız top gibi orası kafası. Çünkü ben yattığımda kasığımda sol tarafin aşağısı top gibiydi orası kafasiydi. Gördüm rahatladım çok şükür bayan tospik 330 Gr olmuş annesini yesin onun ağzını yüzünü

Gözün aydın canım maşallah bebislerimize Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi da nasip etsin inşallah

Oh masallah kızlar ne güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere olsun masallah bebişlerinize :)

Masallah prensese iyi olsunlar. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…