2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde ilk zamanlar çok kötüydü sancım çok oluyordu şimdi bile ara ara ağrı oluyor bide kanda geliyor hemoroid den dolayı galiba 🤷🏼‍♀️ tuvalete çıkmak işkence resmen bende bı ilaç duydum dupalak dı galiba tam isimini bilmiyorum o iyi geliyormuş emzirirken kullanılıyormu bilmiyorum
Aynı şekilde benimde kanama da var aile hekimi yazdı ilaç bana fitil ve krem ismini yazarım istersen rahatlattı biraz da olsa beni... Emziren anneler de kullanıyor prospektüsünü okudum

Kızlar pişiğe dopal zeytinyapı sğren var mı aranızda?
Islak mendil kullanmıyorummılık su pamuklansiliyorum altını,en geç 3 saate bir bez değiştiriyoruz ama poposunun bimtaradı baya pişmiş. Mustela kullanıyorum ama hafifletmedi. Zeytinyapı dediler iyi gelir mi ?
Canım, benim oğlum da oldu. Doktoruma yazdım dün akşam üzeri, hamazing pomad krem kullan dedi. Bugün kullandık, anında iyi geldi.

Benimde ilk zamanlar çok kötüydü sancım çok oluyordu şimdi bile ara ara ağrı oluyor bide kanda geliyor hemoroid den dolayı galiba 🤷🏼‍♀️ tuvalete çıkmak işkence resmen bende bı ilaç duydum dupalak dı galiba tam isimini bilmiyorum o iyi geliyormuş emzirirken kullanılıyormu bilmiyorum
Duphalac kullanabilirsin canm benm doktor yazmisti ben ilk hafta kullandim bi iki defa kullandim aksam ictiginde sabah hemen rahat bi sekilde cikabiliyon tuvalate bide su tüketimini arttir canm

Hergün iyiye gidecek diye beklerken kötüye gidiyoruz çocuğu uyutmaya çalışmaktan alıp kucağıma sevemiyorum bile uyursada sürekli kucakta 5 dk 10 dk minnacık bedeni nasıl dayanıyo bilmiyorımm ben elden ayaktan düştüm kafayı yemek üzereyim 😔

Hergün iyiye gidecek diye beklerken kötüye gidiyoruz çocuğu uyutmaya çalışmaktan alıp kucağıma sevemiyorum bile uyursada sürekli kucakta 5 dk 10 dk minnacık bedeni nasıl dayanıyo bilmiyorımm ben elden ayaktan düştüm kafayı yemek üzereyim 😔
Gecer insallah canm valla bende isyanlardayım surekli bez degistiriyom küçüğünü sut büyüğüne yemek vermekle mesgulum kendime firsatim olmuyo gündüz 2de anca bana zaman geliyo kahvalti yapabiliyom bazende yapamiyom valla bebegim hic uyumuyo ya besikte salla salla benm basim dönüyo artk gözleri tam kapaniyo sonra birden aciyo gidiyo tüm uyku benm diger kizim meme verirdim uyurdu hic uyanmazdi ya bu nie boyle anlayamadim

Gecer insallah canm valla bende isyanlardayım surekli bez degistiriyom küçüğünü sut büyüğüne yemek vermekle mesgulum kendime firsatim olmuyo gündüz 2de anca bana zaman geliyo kahvalti yapabiliyom bazende yapamiyom valla bebegim hic uyumuyo ya besikte salla salla benmasim dönüyo artk gözleri tam kapaniyo sonra birden aciyo gidiyo tüm uyku benm diger kizim meme verirdim uyurdu hic uyanmazdi ya bu nie boyle anlayamadim
Sonra da süt azalıyor, bu sefer de buna üzülüyoruz.Oyy oyy😢

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi planli bir sezeryanla oglusumu dunyaya getirdim..3450 gr 52 cm boyunda bir oglus...hidrosefali suphemiz vardi 21 haftadan bu yana sukurler olsun ultrason yanilmasi oldugu anlasildi tum sonuclarimiz normal ve dun taburcu olduk..sezeryanim epidural spinal kombine anestezi yonetemiyle oldu..gayet agrisiz 2 gun gecirdim sonrasinda agri pompasi takildi cok rahat ettim..gaz cikarmakta biraz zorlandim sadece bol bol kayisi hosafi icin tavsiyem oncesinde...simdi evdeyiz sutum eve gelip dus aldiktan sonra geldi mamayla takviye li gidiyoruz golden goat marka mama kullandik hic gaz sorunu yapmdi..tum doguma gun sayan arkadaslarima allah yardimcisi olsun sevgilerimle..
Merhaba. Oncelike hayırlı uğurlu olsun bebeginiz. Bende 28haftq gebeyim. Dun 16mm hidrosefali kesin dedi 2hafta önce biri 12mm digeri 13mm di. Kesin hidrosefali dedi perinatolog. Sizin kacinci haftada kac mm di acaba. Yanilma olabilir mi acaba bizimkide napsak ne etsek

Merhaba. Oncelike hayırlı uğurlu olsun bebeginiz. Bende 28haftq gebeyim. Dun 16mm hidrosefali kesin dedi 2hafta önce biri 12mm digeri 13mm di. Kesin hidrosefali dedi perinatolog. Sizin kacinci haftada kac mm di acaba. Yanilma olabilir mi acaba bizimkide napsak ne etsek
Bebeğinizin hareketleri nasıl?

Çok güzel düzen oturmuştum son bir haftadır gece ilk uykudan sonra 3 ya da 4 saatte bir kalkıyor ardından 2 saatte bir emip uyuyordu sabaha karşı 7 gibi kalkar uzunca bir gaz çıkarma süreci olurdu çıkarır rahatlar yine uyurdu çocuğuma ne olduysa saatte bir e döndü ve uyandığı gibi çılgınca ağlıyor tam memeye getiriyorum orda uyuyuyakaliyor beşiğe koy direk uyanıyor 😥 2 aylık olucak atağa erken mi girdi ne yaptı anlayamadim ben de gece gündüzü ayırt ediyor uykusu düzene girdi diye seviniyordum 😏😣

Duphalac kullanabilirsin canm benm doktor yazmisti ben ilk hafta kullandim bi iki defa kullandim aksam ictiginde sabah hemen rahat bi sekilde cikabiliyon tuvalate bide su tüketimini arttir canm
duphalak ı duymuştum bende hamileyken kabızlık yaşayanlar kullanıyor galiba emzirirken kullanılıyormuydu bilmiyorum çok sağol canım

Allah yardımcın olsun uyumayan çocukta çok zor benimki sabah 8 de uyandı akşama kadar toplasan 1 saat uyumadı akşam 11 buçuktu uyudu kafayı yiyecektim bu çocuk niye uyumuyor diye bence bı Dr götür bebişini belki bi rahatsızlığı olabilir anlattığın gibiyse Her gün

Emzirirken pasiflora içebilir miyim acaba bebek uyusa bile ben hiç uyuyamıyorum. Zaten uykularım hep kötüydü benim şimdi kötü denecek bile uykum yok.

X